Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 gün sonra nolacak kaptanımm günaydın bu aradaGünaydın herkese.listemiz dünden hazır.hatırlamayanlara hatırlatayım 16gündür yapıyoruz,14günümüz kaldı.ve eksildik baya.olsunnnn...yola devammmm...
günaydın canım naptın nasıl gidiyor ben 2 mil e çıktım ve cumadan bu yana 200 gr vermişimHerkese iyi haftasonları.Dün yapamamıştım bugün yaptım kaptanım
Bilmiyorum ki kuzum.bakalım,konuşuruz...14 gün sonra nolacak kaptanımm günaydın bu arada
bence devam edelim kaptanım bak ben 2 mil e çıkardımBilmiyorum ki kuzum.bakalım,konuşuruz...
Tabiki olur canım.dün kaldırdım ismini . baktım gelmiyosun vaz geçtin düşündüm.Kızlar merhabalar.
Kaptanım yaklasık 1 haftadır hastanede refakatci olarak kalıyorum ve maalesef telefon cok iyi cekmediği için internete de erişimim olmadı. O yüzden bir kaç gündür bildirim yapamadım Listede adım yok ama ekleyip devam edebilme ihtimalim var mı?
Günaydııın..Tebrik ederimcanım gayet istikrarlı gidiyorsun.Ben bu hafta kilo almış görünüyorum ama sıkılaşmışım. Bir haftadır anca 1 mil yapıyordum ama bugün 3 mille yeniden sahalara döndüm :)günaydın canım naptın nasıl gidiyor ben 2 mil e çıktım ve cumadan bu yana 200 gr vermişim
ooww maşallah sana da senide tebrik ederim bencede dön sahalara ya spor her zaman iyidir hem daha dinç oluyorsun spordan leslie den vazgeçme benim en çok istediğim kızımın doğum gününde istediğim elbisemi eteğimi giyebilmek güzel şık ve fit bi anne olmak istiorum birazda onun da etkisi varGünaydııın..Tebrik ederimcanım gayet istikrarlı gidiyorsun.Ben bu hafta kilo almış görünüyorum ama sıkılaşmışım. Bir haftadır anca 1 mil yapıyordum ama bugün 3 mille yeniden sahalara döndüm :)
eminim çok şık ve fit bit anne olacaksın.zaten çok kilon yoktu.birazda sikilastin mi tamamdır :) benim de leslie yi birakmaya niyetim yok.önceden de 3 mil yapıyordum ama bir yandan rahatsızlığım bir yandanda sanırım oğlum 2 yaş sendromu yasamaya başladı onunla uğraşmaktan anca 1 mil yapabilmiştim.sporu bırakmak yok artikooww maşallah sana da senide tebrik ederim bencede dön sahalara ya spor her zaman iyidir hem daha dinç oluyorsun spordan leslie den vazgeçme benim en çok istediğim kızımın doğum gününde istediğim elbisemi eteğimi giyebilmek güzel şık ve fit bi anne olmak istiorum birazda onun da etkisi var