Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

eminim çok şık ve fit bit anne olacaksın.zaten çok kilon yoktu.birazda sikilastin mi tamamdır :) benim de leslie yi birakmaya niyetim yok.önceden de 3 mil yapıyordum ama bir yandan rahatsızlığım bir yandanda sanırım oğlum 2 yaş sendromu yasamaya başladı onunla uğraşmaktan anca 1 mil yapabilmiştim.sporu bırakmak yok artik
teşekkürler canım ebnim evet çok kilom yoktu sadece göbek sıkıntılıydı onuda tamamen hallettim mi tamamdır hatta foto bile paylaşacağım burda inşallah zaten çocuklarla uğraşmak daha zor daha çok spor demek bence

Merhaba canlar.dün hala olma telaşındaydım.sabahdan hastahanedeydik akşam 9da geldim.ve lesliemi yapamadım . listeyi de yapan arkadaşıma da sevgilerrrr

Merhaba canlar.dün hala olma telaşındaydım.sabahdan hastahanedeydik akşam 9da geldim.ve lesliemi yapamadım . listeyi de yapan arkadaşıma da sevgilerrrr
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim size bağışlasın hoşgelmiş sefa getirmiş küçük melek gözünaydın kaptanım

Bende gribim tüm kemiklerim agriyor ama bgn iki defa yapacağım arayı kapatmak gerek

Çok teşekkürler canlarımmm
kaptanım ben bugün çok rahatsızım midemi üşüttüm galiba ama sanmıyorum çünkü nane limon ıhlamur süt herşeyden tükettim ama bi midemi rahatlatamadım pazar günü borcumu tamamlarım olur mu

Dune arti koyulmuyor ama bgn ikisininde yptm haberin olsun

X