Bende de olmuştu ilk gün ama yaptıkça geçiyorPeki ilk yaptığınız da hamlık oldu mu vucudunuz da yani kaslarınız ağrıdı mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
Aslında 35’ten sonra tempo düşüyor:)) son 10 dakikası ağır tempoda.Evet bende çok terledim ama 35 dakika dayanabildim
Benim basen iç bacak kalça çok büyük olduğu için bacak kaldırma çok yoruyorEvet bende çok terledim ama 35 dakika dayanabildim
- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
Yaptın mı bugün?Bende de olmuştu ilk gün ama yaptıkça geçiyor
Yaptım o yüzden vicdanım rahatladıYaptın mı bugün?
- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Ben hergun aynı videoyu yapıyorum 3 mil kırmızı askılı kıyafet olan video 45 dk likArkadaşlar ben de yapmak istiyorum ama hangi videosunu yapıyorsunuz siz? Her gün farklı mı aynı videosunu mu yapıyorsunuz
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Çabuk pes etmişim desene devam etseymişimAslında 35’ten sonra tempo düşüyor:)) son 10 dakikası ağır tempoda.
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Bende pek aşağı sayılmam sadece göbeğim yok geri kalan hepsi varBenim basen iç bacak kalça çok büyük olduğu için bacak kaldırma çok yoruyor
Ağırlık fazla olunca bacakta kaldırmak indirmek çok yoruyor insanı o hareketler çabuk bitse diye dua ediyorumBende pek aşağı sayılmam sadece göbeğim yok geri kalan hepsi var
Bravo bir iki gün sonra alışır vücut devam bırakmak yokAnammm yardım edin her yerim.aciyor kızlar ya bugün yeni başladım.ama.ne kadar hamlamisim ben böyle ya bacaklarımı kaldracak halim yok.suan ama zor da olsa 3mil yapıldı
- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Aynen cnm birakmak yok ins aliscak vücutBravo bir iki gün sonra alışır vücut devam bırakmak yok
Neyi sordunuz anlayamadımNedir o? Bende açlık orucu yapıyordum. Kaç kilo veriliyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
Les
leslie hakkında bilgi almak istedimNedir o? Bende açlık orucu yapıyordum. Kaç kilo veriliyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
Leslie yi tam olarak nasıl bir düzeni olduğunuNeyi sordunuz anlayamadım
Leslie egzersiz videosu 45 dklik bir video onunla birlikte evde egzersiz yapıyoruz hergun bir ay sonra bakicaz kac kilo verdik diye 12 Şubat'ta başlamıştıkLes
leslie hakkında bilgi almak istedim
Leslie yi tam olarak nasıl bir düzeni olduğunu