• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Bende duydum sıkılaşma için Chloe ting sitesine de baktım ama karışık geldi bana hangisini yapmak lazım bilemedim😳 karın kası falan yapıyorlar çok güzel diyorlar
orda yazıyor videolarda mesela karın için var bacak için var tüm vücut var onlardan birini seçebilirsin vücuduna göre , gün gün hangi videoları yapacağın belli . ben bacaklardan muzdaribim vücudumu şaşırtma amaçlı arada yapayım dedim bu hafta tek video 10 veya 15 dakika oluyor ama yaparken nefes nefese kalıyorum çok zorlanıyorum 😭😭😭 biraz daha forma girersem hepsini deneyebilirim belki

orda yazıyor videolarda mesela karın için var bacak için var tüm vücut var onlardan birini seçebilirsin vücuduna göre , gün gün hangi videoları yapacağın belli . ben bacaklardan muzdaribim vücudumu şaşırtma amaçlı arada yapayım dedim bu hafta tek video 10 veya 15 dakika oluyor ama yaparken nefes nefese kalıyorum çok zorlanıyorum 😭😭😭 biraz daha forma girersem hepsini deneyebilirim belki
Vücudum şu an çok ham Leslie bile baya zorluyor 1 ay falan iyice alışsın vücudum hem de biraz daha kilo veriyim sonra bölgesel olarak çalışmaya basliycam o zaman bakiyim onlara sen zorlaniyorsan ben hiç yapamam da bakalım ☺️

Vücudum şu an çok ham Leslie bile baya zorluyor 1 ay falan iyice alışsın vücudum hem de biraz daha kilo veriyim sonra bölgesel olarak çalışmaya basliycam o zaman bakiyim onlara sen zorlaniyorsan ben hiç yapamam da bakalım ☺️
Benim vücudumda çok ham valla hiç yetenekli değilim bu konularda galiba 😂 Leslie ile birlikte karışık yapabilirim az az ✌🏻

Herkese merhaba. Bende leslieye başlamayı düşünüyorum. Acaba ne kadar kilo verdiniz bunu yaparak?
Merhaba ben Şubat ayında Karatay beslenmesi ile 1 ay Leslie 3 mil yaparak 6 kilo vermiştim ama daha fazla vermiş gibi görünüyor güzel sıkılaştırıyor vücudu mutlaka başlayın ☺️

Merhaba ben Şubat ayında Karatay beslenmesi ile 1 ay Leslie 3 mil yaparak 6 kilo vermiştim ama daha fazla vermiş gibi görünüyor güzel sıkılaştırıyor vücudu mutlaka başlayın ☺️
Cevap verdiğiniz icin teşekkür ederim. Benim bölgesel sorunum var. Basenlerimin incelmesini istiyorum. Umarım buna etki eder.

Merhaba bende 1 aydır haftada en az 3-4 gün Leslie yaptım beslenmeme de dikkat ettim tabi toplamda 4 kilo verdim 🌸 bugün ödül günüm mesela 💃🏻💃🏻🥳🥳
Maşallah diyeyim. Beslenme sorunum yok benim. Ama bacaklarım kalın vücuduma göre ordan vermek istiyorum. Kilo gidince her yerden gidiyor ama basenlerim kalıyor sinir oluyorum. Ust bedenimde hiç-bir sey yok. ☹

Maşallah diyeyim. Beslenme sorunum yok benim. Ama bacaklarım kalın vücuduma göre ordan vermek istiyorum. Kilo gidince her yerden gidiyor ama basenlerim kalıyor sinir oluyorum. Ust bedenimde hiç-bir sey yok. ☹
Benimde vücudum armut tipi aynı şekilde 🤷🏻‍♀️ Kilo verdikçe bacaklarımda inceliyor ve daha sa incelecek inşallah 😂 sizde başlayabilirsiniz bence güzel bir spor

Back