• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Günaydın arkadaslar diyetisyen kontrolune gittim 10 gunde 2.4 yagdan verdim sukur leslie hergun yaomami istedi mekik ve plank la beraber süresini artirmadi hergun yapamadığım için iki hafta daha hergün devam
Kaç kilosun canım bide Karatay beslenmesi mi yaptın yoksa diyetisyenin verdiği liste mi

Kızlar 2 gündür yapamadım bende yatılı misafirim vardı bugün 3 mil yapıldı. 💪 Kendimi psikolojik olarak bile hafiflemiş hissediyorum
Aynen bende öyle yapamayınca eksiklik hissediyorum artık eskiden spor denilince kaçacak yer arardım bahane arardım yapmamak için spor saati gelmesin isterdim ama şimdi seve seve yapıyorum sanırım buraya yazdığım için

Herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun kizlar💐💐💐
15 gün
15 dakika 1 mil yapabildim
Yemekten önce 1.5 saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş yaptım
Sizin de kadınlar gününüz kutlu olsun🌹
Dün Leslie yapamadım misafirim vardı bugün 3 mile yapıldı😍
Salı günü tartı günüm en son 96.300 çıkmıştı bakalım eksi görecekmiyim..

Sizin de kadınlar gününüz kutlu olsun🌹
Dün Leslie yapamadım misafirim vardı bugün 3 mile yapıldı😍
Salı günü tartı günüm en son 96.300 çıkmıştı bakalım eksi görecekmiyim..
Hadi bakalım inşallah bol eksiler gelsin benimde Perşembe tam bir ay oluyor inşallah benimde öyle olur 🙏 herkesin kilosu baya az sizi görünce mutlu oldum yakınız yalnız değilmişim üzülüyordum benim kadar kimse yok diye 😃

Hadi bakalım inşallah bol eksiler gelsin benimde Perşembe tam bir ay oluyor inşallah benimde öyle olur 🙏 herkesin kilosu baya az sizi görünce mutlu oldum yakınız yalnız değilmişim üzülüyordum benim kadar kimse yok diye 😃
100 kilo ile basladım 2 haftadır diyetteyim Leslie hergün yapamıyorum ama en fazla 1 gün ara veriyorum. Çocuklarla uğraşırken vaktim olmuyor onlar uyurken yapayım diyorum, bazen o kadar yorgun oluyorum ki sızıyorum resmen. İnşallah bol eksiklerimiz olsun tatlım 🌹😍

Back