- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende canım müstakil bahçeli evlerde daha rahat oluyorApartman da oturmuyorsunuz sanırım ben alt kattaki komşu rahatsız olacak diye Leslie yi bile ses çıkarmadan yapicam diye uğraşıyorum yoksa bende atlardim
Geçmiş olsun canım kendini iyi hissetiginde yaparsın sende olsun canımben de öksürük oldum iki gündür bitki çayı kür ilaçla atlatmaya çalışıyorum iki gün leslie yapamadım squat devam bgn inşallah yürürüm öğle araları da yürüyorum
Harika ayda 8 9 kilo verirsin hergun yaparsan demekkiGünaydın arkadaslar diyetisyen kontrolune gittim 10 gunde 2.4 yagdan verdim sukur leslie hergun yaomami istedi mekik ve plank la beraber süresini artirmadi hergun yapamadığım için iki hafta daha hergün devam
Kaç kilosun canım bide Karatay beslenmesi mi yaptın yoksa diyetisyenin verdiği liste miGünaydın arkadaslar diyetisyen kontrolune gittim 10 gunde 2.4 yagdan verdim sukur leslie hergun yaomami istedi mekik ve plank la beraber süresini artirmadi hergun yapamadığım için iki hafta daha hergün devam
Aynen bende öyle yapamayınca eksiklik hissediyorum artık eskiden spor denilince kaçacak yer arardım bahane arardım yapmamak için spor saati gelmesin isterdim ama şimdi seve seve yapıyorum sanırım buraya yazdığım içinKızlar 2 gündür yapamadım bende yatılı misafirim vardı bugün 3 mil yapıldı. Kendimi psikolojik olarak bile hafiflemiş hissediyorum
Maşallah canım çok güzel gidiyorsunGünaydın arkadaslar diyetisyen kontrolune gittim 10 gunde 2.4 yagdan verdim sukur leslie hergun yaomami istedi mekik ve plank la beraber süresini artirmadi hergun yapamadığım için iki hafta daha hergün devam
Sizin de kadınlar gününüz kutlu olsunHerkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun kizlar
15 gün
15 dakika 1 mil yapabildim
Yemekten önce 1.5 saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş yaptım
Teşekkürler Harika gidiyorsun maşallahHerkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun kizlar
15 gün
15 dakika 1 mil yapabildim
Yemekten önce 1.5 saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş yaptım
Hadi bakalım inşallah bol eksiler gelsin benimde Perşembe tam bir ay oluyor inşallah benimde öyle olur herkesin kilosu baya az sizi görünce mutlu oldum yakınız yalnız değilmişim üzülüyordum benim kadar kimse yok diyeSizin de kadınlar gününüz kutlu olsun
Dün Leslie yapamadım misafirim vardı bugün 3 mile yapıldı
Salı günü tartı günüm en son 96.300 çıkmıştı bakalım eksi görecekmiyim..
100 kilo ile basladım 2 haftadır diyetteyim Leslie hergün yapamıyorum ama en fazla 1 gün ara veriyorum. Çocuklarla uğraşırken vaktim olmuyor onlar uyurken yapayım diyorum, bazen o kadar yorgun oluyorum ki sızıyorum resmen. İnşallah bol eksiklerimiz olsun tatlımHadi bakalım inşallah bol eksiler gelsin benimde Perşembe tam bir ay oluyor inşallah benimde öyle olur herkesin kilosu baya az sizi görünce mutlu oldum yakınız yalnız değilmişim üzülüyordum benim kadar kimse yok diye