Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

bu ayin 1inde basladim diyete tam olarak.
o gun tartildim 81dim
seker paketli seyler hepsini kestim beyaz ekmek kestim leslie 2 mil yapiyorum hergun

Ay inşallah korkuyorum fark yok diye ama o kadar ter atıyoruz o harcanan kalori ne olacak dimi hergun Leslie ve yürüyüş yaparak mi verdin
Yok yüruyüşü havalar kötü oldugunda yapamıyordum yeni düzenli yapmaya başladım diyebilirim lesliyi ayda yılda bir yani düzen yoktu bu gruba katıldığımda daha çok dikkat etmeye başladım ara sırada yapamadıgım olsada yapmaya çalışıyorum canım

O şekilde 9 kilo vermek harika birşey başka bir grupta günlük menülerini gördüm genel olarak bende aynen o şekilde besleniyorum inşallah bende vermisimdir benim son bir hafta tartilmaya

O şekilde 9 kilo vermek harika birşey ☺ başka bir grupta günlük menülerini gördüm genel olarak bende aynen o şekilde besleniyorum inşallah bende vermisimdir benim son bir hafta tartilmaya
Aynn canım çok iyi yapıyorsun diger diyetler gibi değil iyi geliyor bu beslenme şekli vermişsindir canım mutlaka 1 hafta sonra bakalım sonuclar nasıl olacak

Aynn canım çok iyi yapıyorsun diger diyetler gibi değil iyi geliyor bu beslenme şekli vermişsindir canım mutlaka 1 hafta sonra bakalım sonuclar nasıl olacak
Ben bide emzirdigim için çok düşük kalorili diyet yapamam yeşil çay falanda içemiyorum bu beslenme şekli bana diyet gibi gelmiyor ömür boyu bu şekilde beslenebilirim gayet doyurucu ve sağlıklı herşeyi de yemiş oluyoruz yalnız ben doğum yapalı 5 ay oluyor nerdeyse henüz adet olmadım oda şişkinlik yapar kilo vermeye engel oluyor diye okudum inşallah öyle değildir

Evet canım gerçekten doyurucu oluyor adet olmuyorsun ya şiskinlik ondandır canım kilo vermeye o kadar etkisi olmaz herhalde böyle devam edersen çünkü yedigine içtiğine dikkat ediyon doğum yapanlar süt olsun diye çok yiyenler var (bişey dedigimde degil yanlış anlamayınsaygı duyuyorum)ama çok aşırıya kaçınca kilo verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…