• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Evet canım gerçekten doyurucu oluyor adet olmuyorsun ya şiskinlik ondandır canım kilo vermeye o kadar etkisi olmaz herhalde böyle devam edersen çünkü yedigine içtiğine dikkat ediyon doğum yapanlar süt olsun diye çok yiyenler var (bişey dedigimde degil yanlış anlamayınsaygı duyuyorum)ama çok aşırıya kaçınca kilo verilmiyor
Aynen ama doktor sütün sadece içilen suyla ilgisi var dedi sağlıklı beslendigim için herhalde hiç açlık hissetmiyorum çok şükür ben hamilelikte yaptım o hatayı çok fazla kilo aldım şimdi dikkat ediyorum artık

ipi nasil 200 atladin canim ya masaallah benim kemiklerim oyle agriyor ki kirildi saniyorum
Kuzum ben önceden 500lere kadar atlardim ama birktm.sonra şimdi 200le başladım 1dkka atliyrm 15saniye dinlenmeyle baya yapiyrm cnm sende yaptıkça alışırsın cnm

Kuzum ben önceden 500lere kadar atlardim ama birktm.sonra şimdi 200le başladım 1dkka atliyrm 15saniye dinlenmeyle baya yapiyrm cnm sende yaptıkça alışırsın cnm
Apartman da oturmuyorsunuz sanırım ben alt kattaki komşu rahatsız olacak diye Leslie yi bile ses çıkarmadan yapicam diye uğraşıyorum yoksa bende atlardim

Apartman da oturmuyorsunuz sanırım ben alt kattaki komşu rahatsız olacak diye Leslie yi bile ses çıkarmadan yapicam diye uğraşıyorum yoksa bende atlardim
Yok cnm apartmanda değilim sıkıntı olmuyor oyuzden çok şükür ama sende bahçede falan yapabilirsin Cnm eğer uygunsa yerin varsa

Back