- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.107
- 128
duramiyorum ki o kadar bekleyemem heralde bugun ufak kacamak yaptim zaten ama pes etmicemHarikasıniz 1 Nisan da mi tartilacaksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duramiyorum ki o kadar bekleyemem heralde bugun ufak kacamak yaptim zaten ama pes etmicemHarikasıniz 1 Nisan da mi tartilacaksiniz
Aynen ama doktor sütün sadece içilen suyla ilgisi var dedi sağlıklı beslendigim için herhalde hiç açlık hissetmiyorum çok şükür ben hamilelikte yaptım o hatayı çok fazla kilo aldım şimdi dikkat ediyorum artıkEvet canım gerçekten doyurucu oluyor adet olmuyorsun ya şiskinlik ondandır canım kilo vermeye o kadar etkisi olmaz herhalde böyle devam edersen çünkü yedigine içtiğine dikkat ediyon doğum yapanlar süt olsun diye çok yiyenler var (bişey dedigimde degil yanlış anlamayınsaygı duyuyorum)ama çok aşırıya kaçınca kilo verilmiyor
Yok pes etmeyin kaçamak olur önemli olan devam etmek haftada bir tartilin o zamanduramiyorum ki o kadar bekleyemem heralde bugun ufak kacamak yaptim zaten ama pes etmicem
Evet ben farkettim bıraktığını başta çok güzel gidiyordun sadece ikimiz vardık hergun yapanH hilalce11 maşallah ne güzel devam etmişsin.
M mochachocolate canım ben önce diyeti sonra sporu bıraktım. Allah sonumu hayır etsin...
Canım biraz toparla kendini yine denersinH hilalce11 maşallah ne güzel devam etmişsin.
M mochachocolate canım ben önce diyeti sonra sporu bıraktım. Allah sonumu hayır etsin...
Su gerçekten az olmuş canım leslide yapıyon kaybedilen suyu yerine koymak gerekir canım yatana kadar artırırsın canım suyubugun 5. gunum ufak kacamaklar oldu
kahvaltida sadece 2 dilim ekmek yedim
leslie 2 mil yaptim
suyu az ictim sadece 2 bardak
HarikasınızBugün 200ip.atladim ve Leslie 3mile yapıldı 20dkkada plates bugün baya iyiydim siyetede başladım inş gtsim kilolar
ipi nasil 200 atladin canim ya masaallah benim kemiklerim oyle agriyor ki kirildi saniyorumBugün 200ip.atladim ve Leslie 3mile yapıldı 20dkkada plates bugün baya iyiydim siyetede başladım inş gtsim kilolar
Kuzum ben önceden 500lere kadar atlardim ama birktm.sonra şimdi 200le başladım 1dkka atliyrm 15saniye dinlenmeyle baya yapiyrm cnm sende yaptıkça alışırsın cnmipi nasil 200 atladin canim ya masaallah benim kemiklerim oyle agriyor ki kirildi saniyorum
onu da ekleyeyim listeyeKuzum ben önceden 500lere kadar atlardim ama birktm.sonra şimdi 200le başladım 1dkka atliyrm 15saniye dinlenmeyle baya yapiyrm cnm sende yaptıkça alışırsın cnm
Ekle cnm tabionu da ekleyeyim listeye
Apartman da oturmuyorsunuz sanırım ben alt kattaki komşu rahatsız olacak diye Leslie yi bile ses çıkarmadan yapicam diye uğraşıyorum yoksa bende atlardimKuzum ben önceden 500lere kadar atlardim ama birktm.sonra şimdi 200le başladım 1dkka atliyrm 15saniye dinlenmeyle baya yapiyrm cnm sende yaptıkça alışırsın cnm
Yok cnm apartmanda değilim sıkıntı olmuyor oyuzden çok şükür ama sende bahçede falan yapabilirsin Cnm eğer uygunsa yerin varsaApartman da oturmuyorsunuz sanırım ben alt kattaki komşu rahatsız olacak diye Leslie yi bile ses çıkarmadan yapicam diye uğraşıyorum yoksa bende atlardim
Yok maalesef altimiz market bahçe yok evdeYok cnm apartmanda değilim sıkıntı olmuyor oyuzden çok şükür ama sende bahçede falan yapabilirsin Cnm eğer uygunsa yerin varsa
Olsun cnm yapabildiklerini yap sende bide yürüyüş en güzeliYok maalesef altimiz market bahçe yok evde