Maşallah çok güzel gidiyorsun 3 mil yanında birde bu kadar yürümek harika sonucunu çok merak ediyorum ben ikisinden birini yapabiliyorum sadece12.gün/3 mil
Ögleden sonra 1 saat akşam yemeginde sonra 1.5 saat yürüdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel gidiyorsun 3 mil yanında birde bu kadar yürümek harika sonucunu çok merak ediyorum ben ikisinden birini yapabiliyorum sadece12.gün/3 mil
Ögleden sonra 1 saat akşam yemeginde sonra 1.5 saat yürüdüm
Tabikiii söylerimBize de söyleyin sonucu
diyet yapmayınca sadece yürümeyle olmuyor ben açılmak için yapıyorum leslie sonra ip atlamaya falan başlıycamAyın 12 sinde bir ay olmuş oluyor ben bu konuyu acali tartilcam ama güzel bir eksi olmazsa çok moralim bozulacak biliyorum sanki çok zayıflamiyorum gibi geliyor bana ama bakalım
Çok fark olmasada incelmeyi hissediyorsan işe yarıyor canım rakamlara takılma vücudaki degişiklikten bile anlarsınAyın 12 sinde bir ay olmuş oluyor ben bu konuyu acali tartilcam ama güzel bir eksi olmazsa çok moralim bozulacak biliyorum sanki çok zayıflamiyorum gibi geliyor bana ama bakalım
Hava güzel oldumu çıkıyorum canım bu aralarda maşallah çok güzel yazdan kalma gibi elimde geldikçe artık hareket etmeye çalışıyorumMaşallah çok güzel gidiyorsun 3 mil yanında birde bu kadar yürümek harika sonucunu çok merak ediyorum ben ikisinden birini yapabiliyorum sadece
Evet canım yedigine ictiğinede dikkat etmek gerekiyor spor destekleyici olurdiyet yapmayınca sadece yürümeyle olmuyor ben açılmak için yapıyorum leslie sonra ip atlamaya falan başlıycam
Emzirdigim için diyet yapmıyorum Karatay beslenmesi yapıyorum inşallah ise yariyordurdiyet yapmayınca sadece yürümeyle olmuyor ben açılmak için yapıyorum leslie sonra ip atlamaya falan başlıycam
Benim küçük bebeğim olduğu için çıkamıyorum yaza doğru beraber yürüyeceğiz inşallah onun yerine hergun Leslie yapıyorumHava güzel oldumu çıkıyorum canım bu aralarda maşallah çok güzel yazdan kalma gibi elimde geldikçe artık hareket etmeye çalışıyorum
Daha mi hızlı o hiç görmedim30 dakika boosted fitness walk yapıldı. 3 mile walk dan daha fazla 2 katı ter ve kalori yakmışım
Mavi askılı tişört var üzerinde o sanırım YouTube da sardirarak izledim aynı hareketler daha tempolu gibi sanki benim için 30 dk olmasi daha iyi bebeğim uyanmadan yapıp duşa gircem diye ne çekiyorumDaha mi hızlı o hiç görmedim
karatay kaçamaksız yapıyordsn mutlaka işe yarıyor bi ara yaptım 21 gün meyvesiz ve bulgursuz 3 kılo verdimEmzirdigim için diyet yapmıyorum Karatay beslenmesi yapıyorum inşallah ise yariyordur
12 Mart'ta bir ay olacak bakalım 3 lt falan su içiyorumkaratay kaçamaksız yapıyordsn mutlaka işe yarıyor bi ara yaptım 21 gün meyvesiz ve bulgursuz 3 kılo verdim
30 dk lik olanı yaptım şimdi 3 milde olduğu gibi yorulmadim ve o kadar ter atmadım bana iyi gelmedi benim ağırlık basen ve kalça olduğu için bacak kaldırmalı egilmeli falan egzersizler zorluyor koşu gibi olanlar çok zorlamiyorben de cardıo karıştırmış videoları var leslienin onları yapıyorum çok güzel terletiyor onları tavsiye ederim hem bacak hem kol hem göbek çalıştırıyor mavi ve pembe tshırt ve kalabalık yapıyorlar
Hoşgeldiniz 12 Mart'ta tartilip bakicaz sizde sakın bırakmayın hergun buraya yaptim diye yazın ki sizede yapmak için motivasyon olsunBen de bugün başlıyorum Nisanın dördünde sonucumu yazarım buraya kim ne kadar kilo verdi Bir ayda biraz geç keşfettim bu konuyu
3 mil daha yavaş evet bide bu sürekli hareket halinde kan ter içinde kaldım yarım saatte. Birde bunu deneyin bence haftada 4 ya da 5 günle kilo verirsiniz diyo leslie bundaDaha mi hızlı o hiç görmedim
başka videodan mı bahsediyoruz acaba akşam yükleyim hangisini yaptığımı30 dk lik olanı yaptım şimdi 3 milde olduğu gibi yorulmadim ve o kadar ter atmadım ☹ bana iyi gelmedi benim ağırlık basen ve kalça olduğu için bacak kaldırmalı egilmeli falan egzersizler zorluyor koşu gibi olanlar çok zorlamiyor