Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Ayın 12 sinde bir ay olmuş oluyor ben bu konuyu acali tartilcam ama güzel bir eksi olmazsa çok moralim bozulacak biliyorum sanki çok zayıflamiyorum gibi geliyor bana ama bakalım
diyet yapmayınca sadece yürümeyle olmuyor ben açılmak için yapıyorum leslie sonra ip atlamaya falan başlıycam

Ayın 12 sinde bir ay olmuş oluyor ben bu konuyu acali tartilcam ama güzel bir eksi olmazsa çok moralim bozulacak biliyorum sanki çok zayıflamiyorum gibi geliyor bana ama bakalım
Çok fark olmasada incelmeyi hissediyorsan işe yarıyor canım rakamlara takılma vücudaki degişiklikten bile anlarsın

Maşallah çok güzel gidiyorsun 3 mil yanında birde bu kadar yürümek harika sonucunu çok merak ediyorum ben ikisinden birini yapabiliyorum sadece
Hava güzel oldumu çıkıyorum canım bu aralarda maşallah çok güzel yazdan kalma gibi elimde geldikçe artık hareket etmeye çalışıyorum

30 dakika boosted fitness walk yapıldı. 3 mile walk dan daha fazla 2 katı ter ve kalori yakmışım

ben de cardıo karıştırmış videoları var leslienin onları yapıyorum çok güzel terletiyor onları tavsiye ederim hem bacak hem kol hem göbek çalıştırıyor mavi ve pembe tshırt ve kalabalık yapıyorlar

30 dk lik olanı yaptım şimdi 3 milde olduğu gibi yorulmadim ve o kadar ter atmadım bana iyi gelmedi benim ağırlık basen ve kalça olduğu için bacak kaldırmalı egilmeli falan egzersizler zorluyor koşu gibi olanlar çok zorlamiyor

Ben de bugün başlıyorum Nisanın dördünde sonucumu yazarım buraya kim ne kadar kilo verdi Bir ayda biraz geç keşfettim bu konuyu

başka videodan mı bahsediyoruz acaba akşam yükleyim hangisini yaptığımı

Kızlar bel fıtığı olanınız var mı bir gün yapıyorsam 2 gün yapamıyorum belim çok ağrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…