Yapabildikçe yaparsın canım sende 17'sine daha var zatenŞu an gayet iyi gidiyoruz ama ayın 17 sinde izne çıkıyoruz 1 ay çoğunlukta yapamiycam ☹
O zamana kadar yapicam zaten ama bı 10 gün kaynanamlarda olucam o zaman hiç yapamiycam ama annemlere geçince hergun yapmaya caliscam yinedeYapabildikçe yaparsın canım sende 17'sine daha var zaten
yatmadan önce yapmaya çalışırsın telefona indir istersen ama zor olacaksa da yapmazsın dönüşte devam edersinO zamana kadar yapicam zaten ama bı 10 gün kaynanamlarda olucam o zaman hiç yapamiycam ama annemlere geçince hergun yapmaya caliscam yinede
geçen yıl squat baya düzeltmişti beni bu yılda başladım ben bacağı hem şekillendiriyor hem de selülit azaltıyorKızlar bu arada spor sonrası selülit içinde bacaklarımı at kılı fırçasıyla tarıyorum 2 haftadır hiç inanmadan almıştım ama hep pürüzsüz oldu bacaklarım batıklar falan hep gitti.selülitler de inş hem spor hem de fırçalaya fırçalaya azalır
Ben squatı çok seviyorum bir dönem bayağı yaptım bu 1 ay challenge falan vardı ya ama afedersiniz her yaptıgımda makatımda küçük bir şişlik çıkmaya başladı bıraktığımda geçiyordu doktorum önermedi sonra ileride sıkıntı çıkartır diye. Yoksa popoyu falan muhteşem şekillendiriyor.geçen yıl squat baya düzeltmişti beni bu yılda başladım ben bacağı hem şekillendiriyor hem de selülit azaltıyor
Eda Taşpınarin ürünü olan mi baya etkisi oluyor mu devam edin bakalımKızlar bu arada spor sonrası selülit içinde bacaklarımı at kılı fırçasıyla tarıyorum 2 haftadır hiç inanmadan almıştım ama hep pürüzsüz oldu bacaklarım batıklar falan hep gitti.selülitler de inş hem spor hem de fırçalaya fırçalaya azalır
Evet o. selülitten çok bu batıklar ve pürüzler gittiği için çok memnun kaldım. Ama kan dolaşımını baya hızlandırıyor 2 aydan sonra sonuçları görürüm iyice sanırım.Eda Taşpınarin ürünü olan mi baya etkisi oluyor mu devam edin bakalım
Bize de söyleyin sonucuEvet o. selülitten çok bu batıklar ve pürüzler gittiği için çok memnun kaldım. Ama kan dolaşımını baya hızlandırıyor 2 aydan sonra sonuçları görürüm iyice sanırım.
Baya güzel gidiyorsunuz bence30dk leslie
60 squat
200 twist
Bacaklarım cok aciyor bi geçse acilar daha cok yapmak ıstiyorum
Gel canım senide beklerizkızlar süpersiniz
Böyle devam edenler oldukça çok güzel ilerler ben de katılacağım inş
teşekkür ederim bu hafta diyetime de dikkat ettim cumartesi de kontrolüm var inşallah eksi çıkarımBaya güzel gidiyorsunuz bence
kalkıp yapmak gerekiyor istemesen bile ben yarısına kadar yaparken bile bıraksammı diyorum sonra bi bakıyorum devam etmişimkızlar süpersiniz
Böyle devam edenler oldukça çok güzel ilerler ben de katılacağım inş
Aynen bende öyle başlayınca insan bırakmıyorkalkıp yapmak gerekiyor istemesen bile ben yarısına kadar yaparken bile bıraksammı diyorum sonra bi bakıyorum devam etmişim
Ayın 12 sinde bir ay olmuş oluyor ben bu konuyu acali tartilcam ama güzel bir eksi olmazsa çok moralim bozulacak biliyorum sanki çok zayıflamiyorum gibi geliyor bana ama bakalımteşekkür ederim bu hafta diyetime de dikkat ettim cumartesi de kontrolüm var inşallah eksi çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?