Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

O zamana kadar yapicam zaten ama bı 10 gün kaynanamlarda olucam o zaman hiç yapamiycam ama annemlere geçince hergun yapmaya caliscam yinede
yatmadan önce yapmaya çalışırsın telefona indir istersen ama zor olacaksa da yapmazsın dönüşte devam edersin

Kızlar bu arada spor sonrası selülit içinde bacaklarımı at kılı fırçasıyla tarıyorum 2 haftadır hiç inanmadan almıştım ama hep pürüzsüz oldu bacaklarım batıklar falan hep gitti.selülitler de inş hem spor hem de fırçalaya fırçalaya azalır

geçen yıl squat baya düzeltmişti beni bu yılda başladım ben bacağı hem şekillendiriyor hem de selülit azaltıyor

geçen yıl squat baya düzeltmişti beni bu yılda başladım ben bacağı hem şekillendiriyor hem de selülit azaltıyor
Ben squatı çok seviyorum bir dönem bayağı yaptım bu 1 ay challenge falan vardı ya ama afedersiniz her yaptıgımda makatımda küçük bir şişlik çıkmaya başladı bıraktığımda geçiyordu doktorum önermedi sonra ileride sıkıntı çıkartır diye. Yoksa popoyu falan muhteşem şekillendiriyor.

Eda Taşpınarin ürünü olan mi baya etkisi oluyor mu devam edin bakalım

Eda Taşpınarin ürünü olan mi baya etkisi oluyor mu devam edin bakalım
Evet o. selülitten çok bu batıklar ve pürüzler gittiği için çok memnun kaldım. Ama kan dolaşımını baya hızlandırıyor 2 aydan sonra sonuçları görürüm iyice sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…