• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lequim'in Başarı Öyküsü Resimli

öyle deme bende sabah 9 aksam 6 oturarak çalışıyorum. önce gercekten iste bitanem deme öyle. senin avantajın bile var ev işi koşturmaca derken daha hareketlisin. yürüyüşlere gidebilirsin

meraba kızlar birkaç gündür evde değildim giremedim buraya :26:
ee ne var ne yok moraller yerinde mii :64:

kızlar bir de açtığım konuya yardım bekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arkadaslar-dini-yonden-soru.html#post20165073

iremcim, oruç tutarken kullanmazsan daha iyi olur çünkü muhtelemen seni susatacak bu ürün
ve aç karnına kanında yüklü miktarda ilaç olacak
yeşil çay demelerine bakma, benim amerikadan aldığım yeşil çay gingsengli zayıflama ürünleri bile göğsümde acı hissi yapıyor
xxxx aldım o da aynı hissi yaptı hemen bıraktım
oruc vucudunu onaracaktır metabolizmanı temizleyecektir endişe etme en az 3-4 kg verirsin bu sürecte

Son düzenleyen: Moderatör:
iremcim, oruç tutarken kullanmazsan daha iyi olur çünkü muhtelemen seni susatacak bu ürün
ve aç karnına kanında yüklü miktarda ilaç olacak
yeşil çay demelerine bakma, benim amerikadan aldığım yeşil çay gingsengli zayıflama ürünleri bile göğsümde acı hissi yapıyor
xxxx aldım o da aynı hissi yaptı hemen bıraktım
oruc vucudunu onaracaktır metabolizmanı temizleyecektir endişe etme en az 3-4 kg verirsin bu sürecte

teşekkürler canım internetten diyanet soru diye bir yere girdim oradan sordum hiçbir sakıncası yokmuş . :61:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ne diyeyim çok çok tebrikler :46: mükemmel olmuşsun yaaa,ama kesinlikle devam et zayıflamak giderek yakışıyo sana:nazar: ve kilo verdikten sonra kilon bi otursun bambaşka oluyo insan :97:
çoo..ok eskilere götürdün beni,boyum 168 kilom 78 başlamıştım bende yola..18 kilo vermişim şimdi..ve hala da şişman geliyorum kendime..acaba o zamanlar nasıldım kimbilir :9: kilo verdikçe mutlu oluyorum özgüvenimi kazanıyorum :68:
sende de aynı kendimi gördüm,kendiyle daha barışık daha olumlu bi kız :nazar:
tü tü tü kırk bin kere maşAllah :nazar:

tebrik ederim ne kadar zamanda verdin 18 kiloyu peki :26:

canım orucuna halel gelmez eğer imsakta icersen
ancak ben sunu demek istemiştim, orucluyken biraz daha yorgun olur vucut, susuzluk da olucak
hava da sıcak
ilac seni yorabilir ona dikkat et

merhaba arkadaşlar,

öncelikle topiğime hoşgeldinizzz :)

biraz kendimden bahsediyim, 24 yaşındayım ve maşabaşı bir işte çalışıyorum.. kendimi bildim bileli balıketli bir yapım vardı, aslında kemik yapım iri değil ama hiç bi zaman narin bi hatun olmadım :)

lise ve üniversite yıllarımda kilom hep 65-70 aralığındaydı, geçen sene temmuzda düzenli bir işe girdiğimde 67 kiloydum ve 9 ay sonrasında kilom tam 75ti.. 9 ayda 9 kilo alan bir insanevladıyım ben :)

boyum 1,64.. 75li kilolarda bedenim 42-44dü.. eski kıyafetlerime giremiyordum artık ve çalıştığım banka şubesinde ki en kilolu ve bakımsız görünen kişi bendim :17:

bir anda kafamda bişiler dank etti.. daha hayatımın baharındaydım, aynaya baktığımda o kendini güzel bulan insan gitmiş sürekli orasını burasını begenmeyen obeziteye dogru yol alan bir insan vardı...

bende her bayan gibi rejim fikrini kafama koydugum gibi 1 gün öncesinde canım ne istediyse istemediyse yedim, ama 28 mart sabahı rejim değil, sağlıklı beslenmeye başlıyorum diyerek yaa bismillah dedim :)

28 mart itibariyle 75 kg'da diyetime başladım.. ilk hedefim 3 aylık bir süreçte 62 kg olmaktı..

28 mart 75 kg
28 nisan 68,8 kg
28 mayıs 65,3 kg
ve 28 haziranda 62,9 kg'dım :65:

900 gr fazla da olmuş olsa hedeflediğiim rakamı bile tartıda görmüş olmak benim için büyük bir başarı..

62 gr bana yetmeyince hedefimi 58e çektim, şimdi de 56ya çekmeyi düşünüyorum...

28 hazirandan sonra 2 haftalık bir tatile cıktım, tatilde kendime limit koymadım sadece düzenli ve dikkat ederek beslendim ve sonuç 2 haftada sadece 700 gr aldım ve şu anda 600 gramını verdim bile. şu anda tam 63 kgyum..

şimdiki hedefim kalan 5 kilomu 2 aylık bir süreçte vermek..

motivasyon konusunda bazı sıkıntılarım war, birzda o nedenle açıyorum bu topiği, hepberaber incecik olalımmm inşallah :)

neyi nasıl yaptığmı birazdan anlatıcammm, simdi az söz coook fotooooooo :52:

28 mart öncesi ben.... kilom 75lerde felan, azı yok fazlası var.. biara 77ye felan bile çıktıgmı tahmin ediyorum çünkü şiştikçe tartılmazdım :1:

Eki Görüntüle 225046
Eki Görüntüle 225047
Eki Görüntüle 225048
Eki Görüntüle 225049
Eki Görüntüle 225051
Eki Görüntüle 225052
Eki Görüntüle 225081

burada 70-71 kg arasındayım..

Eki Görüntüle 225053

burada 68 - 69 felaan sanırım...

Eki Görüntüle 225058

bu resimde de yavaş yavaş incelmeye başlamışım dimi, kilom 66-67 arasıında :)

Eki Görüntüle 225061
Eki Görüntüle 225062

bu resimlerde deeeeeee 65 kilo felaanımmmmm :)

Eki Görüntüle 225068
Eki Görüntüle 225069
Eki Görüntüle 225070

vee en sonnn halliiiiimmmmmmm :1::65:
kilom 63 :nazar:

Eki Görüntüle 225074
Eki Görüntüle 225075
Eki Görüntüle 225076

hiçbir şey imkansızzz değil kızlarrrrrrrr :1:

bu aradaaaa : 70*79 kilo aralağındakiler topiğindeki ve 5.Takımdaki tüm arkadaşlarıma teşekkürleri bir borç bilirim..

ONLARSIZ WALLAAA Kİ BEN BAŞARAMAZDIMMM :)

Önerilerinizi göremedim nasıl kılo verdiğinizi?

slmm aranızda bana da yer var mı acaba???:3: bende yeni üye oldum bu siteye harikaaa bir yer.2 günden beri bende artık yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya başladım.1 yıl önce 72 kiloydum ve şuan 64 oldum bunun için özel birşey yapmadım roactuna kullanıyordum birazda hareket vardı kendiliğinden verdim.ama şimdi 55 olmak istiyorumm :69: 2 günden beri sauna eşofmanıyla 45 dk yürüyüş yapıyorum sahurda ekmek vs hiç tüketmiyorum meyve yiyorum 2 lt su içiyorum ve yeşil çay metabolizmayı hızlandırı diye okumuştum bu sitede akşamları yürüyüşten geldikten sonrada yeşil çay içiyorum.kızlar bu sene mezun olacağım ve kilolarımdan dolayı kıyafet sorunu yaşamak istemiyorum bende burada günlük neler yaptığımı ve kaç cm verdiğimi belirtmek istiyorum tabi kabul ederseniz:66:ayrıca birde bende maalesef kendimi bildim bileli göbüş var 2 günden beri özellikle günde 50 tane mekik çekmeye başladım ayyy sizce başarılı olabilir mi ramazandan dolayı akşamları yürüyüş yapıyorum iftarda da dikkat ediyorum.kilo verir miyim yoksa dengelemiş mi olur bunlar :50: lequim kusura bakma unutmuşum seni ÇOOOOKKKK ÇOOOOOKKK TEBRİK EDİYORUMMM yaptıklarını okudukça kararlı bir şekilde devam etmem için çok yardımcı oldun ÇOKK TŞKLER :)

Son düzenleme:
Gerçekten harika görünüyorsun...
Tebrikler..
Ayrıca özgüvenine hayran kaldım herkese de örneksin..
Tek kelimeyle bravooo

Bravoo cnm seninle aynı kaderi paylaşıyoruz 3 ay önce 70 kiloydum :( çok kötü bi duygu adeta kendimden iğrenir oldum özgüven denen bişey kalmadı.Daha 17 yaşındayım düşünün :5: Bende arkadaşımla beraber diyete başladım ve spora ile 13 günde 3 kilo verdim tabi yağdan değil acayip bi ödem vardı bende 3 kilonun sonunda teyzem yüzün küçüldü siman şimdiden değişti bile dedi.Bu arada teyzem bnde 2 ay önce diyete başladı 9 kilo verdi fıstık oldu valla :86: birazda onu görünce neden olmasın ki dedim. bnde şuan 3.aydayım ve 58 kiloyum babaannem şokta senin bu kadar iradeli olduğunu bilmezdim diyo :65: .İnann harika bi duygu kızlar.Şuan hedefim 48 olmak 10 kilo kaldı ama gözümde büyümüyo inanın istedikten sonra hiç zor değil.Balık etliyim bende hiç bi zaman çırpı gibi olamam (olmakta istemem açıkçası bana göre kadın dediğinin hatları belli olucak azıcık :9:).Bayrama kadar 55 olabilirsem benden mutlusu olmaz :66: sonrası allah kerim.Ama en merak ettiğim şey okul açıldığında benle dalga geçenlerin ne diyecekleri.Çünkü ben okul açıkkken diyete başladım 7 kilo fln verdim daha ozaman bile çok fark ediliyordu.50 kilo fln olsam o dalga geçenlerin dibi düşer eminim.Tek isteğim inş onlar bu yaz kilo almışlardır. :47: :52::52::52:(bu kilolar psikopat yaptı beni :86:)

Son düzenleme:
kilolu olmak daha güzel ben 55 kiloydum 3 ayda resmen kurudum 40 kiloyum şimdi sokaga cıkmak ıstemıorm hayattn sogudum:43:

bacıııııııııım:52::52::52:
ayy maşşalllahhhh nasıl süzülmüşün öle.hırs yaptım şimdi seni görünce.80 kiloyum nasıl versem diye düşünüp dururken idol oldun resmen bana ablam.
ay çok heveslendim şimdi.Nası enerjinde havanda değişmiş valla.süpper olmuşun.

Back