Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lequim'in Başarı Öyküsü Resimli
- Konu Sahibi lequim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?taze resimler gldiiiii :)
ilk resimlerde kilom 69-70 felan.. son resimlerde 61 civarı..
önce
Eki Görüntüle 237311 Eki Görüntüle 237315 Eki Görüntüle 237316
sonra...
Eki Görüntüle 237317 Eki Görüntüle 237318 Eki Görüntüle 237320 Eki Görüntüle 237321 Eki Görüntüle 237322
vallahi tekrar tebrik ederim çok güzel olmussunuz bacaklarınızda çok incelmiş çatlak oldumu hiç bacaklarınızda
taze resimler gldiiiii :)
önce
sonra...
Eki Görüntüle 237317 Eki Görüntüle 237318 Eki Görüntüle 237320 Eki Görüntüle 237321 Eki Görüntüle 237322
süer olmuşsun canım ya maşallah maşallahh darısı benim başıma inşallah bende ramazanda kilolarımdan kurtulmak istiyorum:26:
taze resimler gldiiiii :)
önce
sonra...
tek kelimeyle harikasın... tebrik ederim bende bayadır takip ediyorum sizleri... inşallah ben de zayıflarım... sizler kadar sabırlı ve iradeli değilim... tamam bu kez başladım diyorum... en fazla bir hafta sonra eskiye dönüyorum.. boyum 1.56 cm kilom baya var yazamıyorum bile eşim görmesin diye... bugünden itibaren bende başladım sıkıca inş... ama benim şöyle bir sorunum var bağırsaklarla ilgili çok çabuk kabız oluyorum... onuda geçtim 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum 3 aydır olmuyor... egzersize başlıyorum ya hamileysem bişey olur diye korkuyorum... sizce ne yapmalıyım? bide beni bolca gaza getiriseniz çoooookkkk sevineceğim.... bende zayıflamak istiyorum...
oh oohh çok güzel olmuşsun canım yaa.yaşın çok genç tam bi çıtır olmuşsun..
hele ilk paylaştığın resimlerde bi elbise giymişsin kilolu halinle..sonra aynısını zayıflayınca giymişsin ..ordaki fark dehşet.elbisenin modeli çıkmış ortaya.bakışların değişmiş 'hayat süper ben süperim' diye bağırıyo gözlerin adeta..hep böyle kal emi aferin sana güzellik.
hele ilk paylaştığın resimlerde bi elbise giymişsin kilolu halinle..sonra aynısını zayıflayınca giymişsin ..ordaki fark dehşet.elbisenin modeli çıkmış ortaya.bakışların değişmiş 'hayat süper ben süperim' diye bağırıyo gözlerin adeta..hep böyle kal emi aferin sana güzellik.
ne demekkkk memnuniyetleeeeee, birbirmize destek oluruz, motive ederiz, benim de destege ihtiyacım warrr walla ne yalan söyliiim, her cuma kilolarımızı yazarız buraya, yarın sabahtan başlayalım iremcim ne dersin :)
öncelikle tebrik ediyorum,iradeli olmayı başardıgın için,ben sizlerden birazdaha fazla tombişim ve güdülenmeye ihtiyacım vardı başlamış bulundum ama motivasyon için birşeyler yapıyormuşsunuz hem ben baya bir yeniyim burda aranıza katılmak isterim :)
utanıyorum bu yazdıklarımı okuyunca.
şu an 79 kiloyum nerdeyse..
canım malesef benim de senin gibi kilo almaya müsait bir yapım var. Ben farkında olmadan 96lara çıkmıştım. Çok şükür azimle zayıflıyorum ve sen de tekrar yapabilirsin...
canım malesef benim de senin gibi kilo almaya müsait bir yapım var. Ben farkında olmadan 96lara çıkmıştım. Çok şükür azimle zayıflıyorum ve sen de tekrar yapabilirsin...
maşallah canım neredeyse 20 kilo vermişsin büyük başarı, ne kadar sürede bu kiloyu verdin canım
- 16 Kasım 2011
- 105
- 14
- 68
tekrar diyetisyen eşliğinde 63 kilo oldum
hedef 58
canımm ya bende diyetisyenle sporla 13 kilo vermiştim 2 sene korudum ama son 2 ayda aldım hepsini geri . verdimmi veriyorum kilo ama hep yarıda bırakıyorum 76 kilo oldum ve eski vücudumu cok özlüyorum hırs yapamıyorum nolur yardımcı olurmusun nasıl verdin 79dan 63 e nasıl indin