• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lequim'in Başarı Öyküsü Resimli

canım sne öncden bizim topıkteydın 70-79 da nden gelmıyorsun artık

evet canım o topicdeydim:)
ama bi ara tatile gittim falan sonra döndüm
ders falan çalışıyodum, nete pek girmiyodum, diyeti de boşlamıştım biraz gelmedim oyüzden
ama şimdi tam gaz devam..

sen nasıl verdin 12 kiloyu canım ?
aslinda ben doguma giderken 96 kiloydum eve bi geldim tartildim 90 o gün bugündür ugrasiyorum dogum kilolarim cabuk gitti süt olsun diye bol bol su ve sivi tükettim hamur isi falan süt yapmicagini bildigim icin uzak durdum aksamlari sirf salata yedim evde bisiklet bindim vee en önemlisi emzirdim canim.cocuk emmeye basladigi andan itibaren terliyodum dilim damagim kuruyodu iste böyle canim dogum kilolari cok cabuk gitti ama hamile kaldigim kiloya gelince dayandim artik bu mücadele ettiklerim eski kilolar tam 77 ile hamile kalmistim yani simdiki kilomla...artik bundan sonrasi birlik ve beraberlik isi:)
başlangıç : 79.8 kg :43:
geçen hafta : 65 kg :63:
bu hafta : 64 kg:62:
giden : 1 kg:64:
toplamda giden : 15.800kg:65:
hedef :62:21::24::87:

hemde kaçamaklarla dolu bi haftaydıı okadarda çok yapmadım canım uçlarından çaldım dermişim dururmuyum heeeççç:39::39::40:

ohoooo kimler var burada:))

kızlar yaaa konudan konuyaa atlıyorumm ama, cok aklım karışık fikrinizi almam lazımmmmm....

şu anda x bankasında platform asistanı olarak çalışıyorum, pozisyonun ismine bakmayın, o kullandıgınız kredilerde ki tüm aşamalar benim elimden geçiyo :D:P ( adını söylemicem cünkü kücük bi bankayız, cogunuz duymamıştır bile.. )

1000 lira net maaşım war, servis imkanım yok, işimde cok iiyim sölemesi ayıp, operasyon biriminde çalışıyorum, yöneticilerim beni cok sever.. hatta ayrılmayı düşündüğümü biliyosunuz, acık acık söyledim bölge müdürüme.. allem etti kallem etti burda kalmaya ikna etti beni, şu anda açık pozisyon yok, olduğunda ilk seni önericem söz dedi, sen benim en vazgeçilmez personelimsin didi :) ( beni sağ kolu gibi kullanır hep, excel powerpoint ve ingilizce bilgilerimden dolayı ) neeyse ağzıma balı çaldılar gene..

sorun şu ki ben bu görüşme öncesi işbankasının iştiraki olan işyatırım menkul kıymetlerle görüşmüştüm.. görüşmem olumlu geçmiş.. şimdi beni 2. görüşmeye çağırıyolar.. pozisyon adı aynı ama iş tanımı cok berbat.. ofisboylar olur ya onun kız tarzı gibi, sadece evrak trafigini yönetiyosun, kırtasiye malzemelerini takip ediyosun, gelen gideni karşılıyosun felan.. kat asistanı gibi bişi.. 4leventte ki şu lüx iş kulelerinde çalışıcam kabul edersem.. maaş 1500 civarı 3 ayda bir çift maaş ve servis imkanı var.. ama yeri geldiğinde vip müşterilere çay fln ikramı biile yapılıyo felan dedi kadın görüşmede..

bende benim kariyer beklentilerim war, yeri gelir alçakgönüllülükle ikram da yapılır ama bunun iş tanımı olması hiç hoş deil bence.. ben 5 sene ailemden uzakta diplomalı servis elemanı olmak için dirsek çürütmedim felan diye düşündüüüm :59:

ama şimdi tekrar aradılar, kadın bu pozisyonun size düşük geldiğini bilioruz ama ik müdürümüz sizle özel olarak görüşmek istedi dedi, bende pazartesi haber veriyim size dedim..

sizce naapmalıyım :59:

kızlar yaaa konudan konuyaa atlıyorumm ama, cok aklım karışık fikrinizi almam lazımmmmm....

şu anda x bankasında platform asistanı olarak çalışıyorum, pozisyonun ismine bakmayın, o kullandıgınız kredilerde ki tüm aşamalar benim elimden geçiyo :D:P ( adını söylemicem cünkü kücük bi bankayız, cogunuz duymamıştır bile.. )

1000 lira net maaşım war, servis imkanım yok, işimde cok iiyim sölemesi ayıp, operasyon biriminde çalışıyorum, yöneticilerim beni cok sever.. hatta ayrılmayı düşündüğümü biliyosunuz, acık acık söyledim bölge müdürüme.. allem etti kallem etti burda kalmaya ikna etti beni, şu anda açık pozisyon yok, olduğunda ilk seni önericem söz dedi, sen benim en vazgeçilmez personelimsin didi :) ( beni sağ kolu gibi kullanır hep, excel powerpoint ve ingilizce bilgilerimden dolayı ) neeyse ağzıma balı çaldılar gene..

sorun şu ki ben bu görüşme öncesi işbankasının iştiraki olan işyatırım menkul kıymetlerle görüşmüştüm.. görüşmem olumlu geçmiş.. şimdi beni 2. görüşmeye çağırıyolar.. pozisyon adı aynı ama iş tanımı cok berbat.. ofisboylar olur ya onun kız tarzı gibi, sadece evrak trafigini yönetiyosun, kırtasiye malzemelerini takip ediyosun, gelen gideni karşılıyosun felan.. kat asistanı gibi bişi.. 4leventte ki şu lüx iş kulelerinde çalışıcam kabul edersem.. maaş 1500 civarı 3 ayda bir çift maaş ve servis imkanı var.. ama yeri geldiğinde vip müşterilere çay fln ikramı biile yapılıyo felan dedi kadın görüşmede..

bende benim kariyer beklentilerim war, yeri gelir alçakgönüllülükle ikram da yapılır ama bunun iş tanımı olması hiç hoş deil bence.. ben 5 sene ailemden uzakta diplomalı servis elemanı olmak için dirsek çürütmedim felan diye düşündüüüm :59:

ama şimdi tekrar aradılar, kadın bu pozisyonun size düşük geldiğini bilioruz ama ik müdürümüz sizle özel olarak görüşmek istedi dedi, bende pazartesi haber veriyim size dedim..

pazartesi ara ve görüs derim kesin daha balli bi teklif verecekler.seni kacirmak istemedikleri belli..bence az naz yapmakta fayda var.ve simdiki müdürünün keyfini bekleyemezsin heralde imkani olsaydi zaten sana daha iyi olanaklar saglardi yada isteseydi....maas desen hemen hemen iki kati niye vicdaninin sesini dinliyorsun bu devirde önce para.para kazanmak icin calismiyomuyuz zaten.simdi karanlik gelebilir ama alisinca iyi olur:)kacirma canimcim bu firsati:52::52::52:

lequim bence de değerlendir teklifi..
tamam belki şuan çalıştığın bankada pozisyonun iyi
ama küçük bir bankaymış
teklif iş bankasından gelmiş pek iyi bir pozisyon olmasa da
bilinmiş büyük bir banka ilerde yükselme şansın olabilir
artı maaş olarak daha yüksek...

Canım bence değerlendir,imkanları daha iyi şuan çalıştığın bankada ki imkanlarla kıyaslanırsa.İş bankası bir süre sonra istediğin pozisyona getirecektir seni.

aslinda ben doguma giderken 96 kiloydum eve bi geldim tartildim 90 o gün bugündür ugrasiyorum dogum kilolarim cabuk gitti süt olsun diye bol bol su ve sivi tükettim hamur isi falan süt yapmicagini bildigim icin uzak durdum aksamlari sirf salata yedim evde bisiklet bindim vee en önemlisi emzirdim canim.cocuk emmeye basladigi andan itibaren terliyodum dilim damagim kuruyodu iste böyle canim dogum kilolari cok cabuk gitti ama hamile kaldigim kiloya gelince dayandim artik bu mücadele ettiklerim eski kilolar tam 77 ile hamile kalmistim yani simdiki kilomla...artik bundan sonrasi birlik ve beraberlik isi:)

ohoooo kimler var burada:))

ben burlardayım sen nerdesin asıl:60:

herkese günaydııııııııııııın :)

kalktım we süperrrrr bi rakam gördüm tartıdaa :)

kaçamak umuduyla başlayan haftasonumu, kaçamaksız ve azimleee devam ettirmeye karar werdm :)

dün : 63,1
bgn : 62,5 :10:
1 günde giden : 600 gr :9:

çok kaçamak yapmayınn heeeeeeeeeeee :)

kahvaltım

1 dilim kepekli ekmekle yapılmış yağsız tost
1 dilim tahin pekmez sürülmüş kepenkli ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurtaa
form çayıı

Günaydın kızlar
lequim hedefe çok az kalmış
Kahvaltı
1,5 dl tam tahıllı ekmek
2 kb kadar peynir
dereotlu domates söğüş
roka
1/2 salatalık
maydanoz
çubuk tarçınlı yeşil çay

Son düzenleme:
fırında tavuk patates ilk defa tavuğu poşette yapıcam yeni aldım bakalım becerebilicekmiyim:1::56:
makarna :39:
yeşil salata:39:
yoğurt:39:
karpuz:39:

kalkıncada şöylee bi gezintiye çıkcaz aşkımla ve bebişlerlee:7: yediklerimizi eritmemiz lazım dimi amaa:119:(ama bugün dışarda dondurmada yicem bananeee:131:)

pazartesi ara ve görüs derim kesin daha balli bi teklif verecekler.seni kacirmak istemedikleri belli..bence az naz yapmakta fayda var.ve simdiki müdürünün keyfini bekleyemezsin heralde imkani olsaydi zaten sana daha iyi olanaklar saglardi yada isteseydi....maas desen hemen hemen iki kati niye vicdaninin sesini dinliyorsun bu devirde önce para.para kazanmak icin calismiyomuyuz zaten.simdi karanlik gelebilir ama alisinca iyi olur:)kacirma canimcim bu firsati:52::52::52:

lequim bence de değerlendir teklifi..
tamam belki şuan çalıştığın bankada pozisyonun iyi
ama küçük bir bankaymış
teklif iş bankasından gelmiş pek iyi bir pozisyon olmasa da
bilinmiş büyük bir banka ilerde yükselme şansın olabilir
artı maaş olarak daha yüksek...

Canım bence değerlendir,imkanları daha iyi şuan çalıştığın bankada ki imkanlarla kıyaslanırsa.İş bankası bir süre sonra istediğin pozisyona getirecektir seni.

herkes aynı fikirde sanırım, ailem de kabul edip kendimi geliştirmemi ve gösterebileceimi söylüyo..

bende biraz dşündüm ve aylık 2000 lira net gelirim olucak ikramiyeyle, bu parayla cok rahat gecinir üstüne bide parasını basıp yüksek lisans yapabilirim.. 2 sene yüksegimi yaparken de sabrederim orda, baktım bişi olmuyo, cvimde referans olur, diplomamda yanıma kar kalırr nası fikirrr :D:D:D

kilo verdikçe daha da güzelleşmişsin, tebrik ederim arkadaşım:65::65::65::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cok teşekkür ederim canım, seni de tebrik ederim, umarım en kkısa zamanda hedefine ulaşırsın :)

dün: 62.5
bugün: 62
1 günde giden : 500 gr

kaçamak yapmayınca haftasonu da kilolar gidermişşş, ohhhh missssssssssss :D

Günaydın kısçelerr :)

Sabah izin aldım işten, 4levente gittim işbankasıyla 2.görüşmemi yaptım geldim :)

Görüşmem olumlu geçti, 3. Bi görüşme daha var, işbankasının genel müdürüyle görüşcekmişim, haber belkliyorum gün ve saat için..

Özlük haklarımı da ögrendim :)

1450 tl net maaş yılda 16 kere maaş alıcam, 3 ayda bir çift olcakk, aylığa vurunca 1935 tl gibi bi rakam yapıo oh mis :D ( şu anki maaşımın %93 fazlası :D )
Anadolu sigortadan özel sağlık sigortam olucak, SSK’nın haricinde Anadolu sigortadan bireysel emeklilik ödememi yapıcaklar, günlük 13 tl multinet yemek kartı, bide en önemlisi servis imkanım olceek :10:

Haa bide evlilik durumunda 10 maaş ikramiye weriyolarmış, evlenesim geldi wallaahh :D

Ayrıca görüşmeyi yaptıgım kişi sadece servis görevlisinin izinli felan oldugu gibi durumlarda bayan olarak sizden beklenir ikram durumları didi, bende o zmn tmmdır yaaa dert etme dedim :D:D:D

Şaka bi yana insallah olur kızlar yaaa dua edin banaaa yüzdüm yüzdüm kuyrugna geldiiiim :)

Buarada bu sabah tartıda 61,9u gördüüüm, son 6 senemde ilk defa 61 rakamını gördüm tartıdaaaa, cok mutluyummm cok :D

Canım çok sevindim iş görüşmesinin olumlu geçmesine ve tartıda gördüğün 61 kiloya:1:Dualarım seninle,umarım bundan sonra da herşey böyle olumlu ve güzel gider

ay koptummm gülmekteeeen, gelin kız gelinnn bende size hafif ama lezzetli aperatifler yaparımmmmm :D

benim kapım herzmn açık, sena ablaya peline sor bak, ben hep diyom kocişlerden cocuklardan ondan bundan sıkılırsanız çıkın gelin bana , bekarlık sultanlıkkkkk :D

geldim geldim ki ne göreyim :53: ya hu sen iki yere de yazıyormuşsun :126: copypasteçi senii :9: şeker kullanıyormuşsun da bırakmışsın ya, işte o çok etkili. benim önceden 34 beden olma sebebim bence oydu. önceden 2 şeker katıyordum bıraktım 17 yaşımda. bırakmış olmasaydım da şu diyet sürecinde bıraksaydım eminim bayaa fark yaratırdı. söyler misin artık çayın kendi tadını çok daha iyi alıyorsun değil mi? ben şeker damlamış çayı bile ağzıma süremiyorum :120:

çok güzel görünüyosun tebrik ederim..bende zayıflamak istiyorum.bi ara 70ken 62ye kadar düşmüştüm ama bi kaç kilo geri aldım şimdi boyumda kısa :( nasıl vericem bilmiyorum bi an önce vermek istiyorum hiç değilse dışardan bakınca aa ne güzel zayıflamıssın kelimelrini tekrar duymak istiyorum canım cok sıkkın :(((

Back