- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
benimle bu yola baş koymak isteyen arkadaşlar, cuma günleri bildirim günümüz.. sabah aç karnına tuvalete cıktıktan sonra, kıyafetsiz tartılıyoruuz ve yazıyoruz... isteyen warsa benim gibi hergün tartılıp paylaşabilir :)
ayrıca günlük menülerimizi de yazalım bence ne yediklerimzi :)
iyi fikir canım ama hergün tartılmamak için tartı almadım ben eve kötü psikoloji yapıyormuş her hafta eczanede tartılıyorumbenimle bu yola baş koymak isteyen arkadaşlar, cuma günleri bildirim günümüz.. sabah aç karnına tuvalete cıktıktan sonra, kıyafetsiz tartılıyoruuz ve yazıyoruz... isteyen warsa benim gibi hergün tartılıp paylaşabilir :)
bizim akşam yemeği saatimiz en erken 20:00 ne olacak halimm :2:
aynen.. benim en büyük sorunum gece yemeleriydi... gece yemenin zewkini, sabah tartıya cıkıp eksi 400, 500 grları görmekle alıyorum :)
gündüz 4e kdrrr ye canın ne istiosa ama yarım porsiyon ye en fazla , gece yeme sakınnn
benimle bu yola baş koymak isteyen arkadaşlar, cuma günleri bildirim günümüz.. sabah aç karnına tuvalete cıktıktan sonra, kıyafetsiz tartılıyoruuz ve yazıyoruz... isteyen warsa benim gibi hergün tartılıp paylaşabilir :)
onların hepsi sana olucak accık azmeder ve sabredersen...
ben 44 bedendim, şu anda 38 bedenimmm , dünya kadar mini şortlar aldım
kilo wermek cebe zarar kızlar benden söylemesi
İnşallah canım ya şu 4 kilo bile moralimi az da olsa düzeltti.cebe gelen zarara razıyım artık.Ayyy ne güzel yakışır şimdi sana o şortlarr
kızlarrrr ekledim arkadaşlarıma sizi:)
albümüme bakabilirsiniz
görün tombik yanaklarımı
evet canım iyi fikir
ben yapaıyorum kilo bidlirimi
ve menülerimi yarından itibaren:)
iyi fikir canım ama hergün tartılmamak için tartı almadım ben eve kötü psikoloji yapıyormuş her hafta eczanede tartılıyorum
canım artık yemiyor tatlı krizim tuttuğunda da meyve yiyorum yalnız muz hariç.Onu da diyetisyene giden bir arkadaşım söyledi,muz çok kaloriliymiş ve kabızlık yapabiliyormuş
ben de varımmyarından itibaren başlıyoruz holeyyyyyyyyyyyyy
gözlerinin rengine bayıldıııım, maşallah :)
ynaklar da tam sıkmalık :)
az kaldı az cıtıyy olceeez :)
QUOTE]
teşekkürler canım:)
evet az kaldı hadi bakalım sabır:)
İnşallah canım ya şu 4 kilo bile moralimi az da olsa düzeltti.cebe gelen zarara razıyım artık.Ayyy ne güzel yakışır şimdi sana o şortlarr
Bende yemeklerin suyunu yiyemem cocuklugumdan beri bizimkiler cok kızardı tabagı öyle bıraktıgım icin..
Tebrik ederim canım azmiden dolayıı..
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun yarın görüşürüz..
bol kalori yakma dileğiylee ..
gözlerinin rengine bayıldıııım, maşallah :)
ynaklar da tam sıkmalık :)
az kaldı az cıtıyy olceeez :)
QUOTE]
teşekkürler canım:)
evet az kaldı hadi bakalım sabır:)
mona'cım maşallah gözlerineyüzün de çok güzel,kiloların hepsi gidince bomba gibi olcaksın.Ben de accıkkk daha vereyim kilo koyayım fotoları
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun yarın görüşürüz..
bol kalori yakma dileğiylee ..
[B .!.:mona'cım maşallah gözlerineyüzün de çok güzel,kiloların hepsi gidince bomba gibi olcaksın.Ben de accıkkk daha vereyim kilo koyayım fotoları [/B][/QUOTE
çok tşk ederim canımm
bir de kilolar gitse süper olcak evet
koy valla hepimiz çok güzelizzzz maşallah
Keşke spor da yapabilsem diye düşünüyorum.ama hiç vaktim yok kpss açıklanana kadar abimin iş yerinde çalışıyorum ve bu iş malesef masa başı
mona'cım maşallah gözlerineyüzün de çok güzel,kiloların hepsi gidince bomba gibi olcaksın.Ben de accıkkk daha vereyim kilo koyayım fotoları
[B .!.:mona'cım maşallah gözlerineyüzün de çok güzel,kiloların hepsi gidince bomba gibi olcaksın.Ben de accıkkk daha vereyim kilo koyayım fotoları [/B][/QUOTE
çok tşk ederim canımm
bir de kilolar gitse süper olcak evet
koy valla hepimiz çok güzelizzzz maşallah
güzelizzz tabiii yaaaa maşallahımızzz war, kıskananlar çatlasın ayooool :)
kızlar benim çamaşırları asmam bulaşıkları yıkamam ve ortalığı toplamam icap eder, yalnız yaşaması zor vesselammm :)
annemin kıymetini hergecen gün daha cok anlıyorum :)
ekranım acık, arada gelip bakarım geneee, muahhh :)
kpssye mi girdin canm?
ben de girdim ingilizce öğretmeniyim
senin branşın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?