• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lequim'in Başarı Öyküsü Resimli

benimle bu yola baş koymak isteyen arkadaşlar, cuma günleri bildirim günümüz.. sabah aç karnına tuvalete cıktıktan sonra, kıyafetsiz tartılıyoruuz ve yazıyoruz... isteyen warsa benim gibi hergün tartılıp paylaşabilir :)

ayrıca günlük menülerimizi de yazalım bence ne yediklerimzi :)

evet canım iyi fikir

ben yapaıyorum kilo bidlirimi

ve menülerimi yarından itibaren:)

benimle bu yola baş koymak isteyen arkadaşlar, cuma günleri bildirim günümüz.. sabah aç karnına tuvalete cıktıktan sonra, kıyafetsiz tartılıyoruuz ve yazıyoruz... isteyen warsa benim gibi hergün tartılıp paylaşabilir :)

iyi fikir canım ama hergün tartılmamak için tartı almadım ben eve kötü psikoloji yapıyormuş her hafta eczanede tartılıyorum :51:

aynen.. benim en büyük sorunum gece yemeleriydi... gece yemenin zewkini, sabah tartıya cıkıp eksi 400, 500 grları görmekle alıyorum :)

gündüz 4e kdrrr ye canın ne istiosa ama yarım porsiyon ye en fazla , gece yeme sakınnn

canım artık yemiyor tatlı krizim tuttuğunda da meyve yiyorum yalnız muz hariç.Onu da diyetisyene giden bir arkadaşım söyledi,muz çok kaloriliymiş ve kabızlık yapabiliyormuş

ben de varımm:64:yarından itibaren başlıyoruz holeyyyyyyyyyyyyy

onların hepsi sana olucak accık azmeder ve sabredersen...

ben 44 bedendim, şu anda 38 bedenimmm , dünya kadar mini şortlar aldım :D

kilo wermek cebe zarar kızlar benden söylemesi :D

İnşallah canım ya şu 4 kilo bile moralimi az da olsa düzeltti.cebe gelen zarara razıyım artık.Ayyy ne güzel yakışır şimdi sana o şortlarr

Bende yemeklerin suyunu yiyemem cocuklugumdan beri bizimkiler cok kızardı tabagı öyle bıraktıgım icin..:61:
Tebrik ederim canım azmiden dolayıı.. :65:

İnşallah canım ya şu 4 kilo bile moralimi az da olsa düzeltti.cebe gelen zarara razıyım artık.Ayyy ne güzel yakışır şimdi sana o şortlarr

benim şortlar için bi 12 vermem lazım .. allahım bana bol bol sabır :8:

kızlarrrr ekledim arkadaşlarıma sizi:)

albümüme bakabilirsiniz

görün tombik yanaklarımı:1:

evet canım iyi fikir

ben yapaıyorum kilo bidlirimi

ve menülerimi yarından itibaren:)

gözlerinin rengine bayıldıııım, maşallah :)
ynaklar da tam sıkmalık :)

az kaldı az cıtıyy olceeez :)

iyi fikir canım ama hergün tartılmamak için tartı almadım ben eve kötü psikoloji yapıyormuş her hafta eczanede tartılıyorum :51:

bende duydum cnm onu ama bence o kişiye göre değişiyo, ben walla daha cok motive oluyorum, vücudumu takip edebiliyorum.. senin için nasıl rahatsa öyle olsun fıstıkcım :)

canım artık yemiyor tatlı krizim tuttuğunda da meyve yiyorum yalnız muz hariç.Onu da diyetisyene giden bir arkadaşım söyledi,muz çok kaloriliymiş ve kabızlık yapabiliyormuş

ben de varımm:64:yarından itibaren başlıyoruz holeyyyyyyyyyyyyy

muz, üzüm ve incir riskli grup cicim şekerden dolayı..

hoşgeldin bebekim sefalar getirdinn :)

kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun yarın görüşürüz..
bol kalori yakma dileğiylee .. :46:

1 kg bile süper bşi, emegnin karşılıgnı aldıktan sonra..

walla benim bacaklar biraz kalın yapılı, ayak bileklerim felan hiç narin deil, böle kütük gibi geliyo ama seviyorum :D yağlarımı eritmek benim elimde ama kemigimi törpüleyemem ya :D

walla cok yakışmasada ben acısını cıkarırcasına giyiroum :D

Bende yemeklerin suyunu yiyemem cocuklugumdan beri bizimkiler cok kızardı tabagı öyle bıraktıgım icin..:61:
Tebrik ederim canım azmiden dolayıı.. :65:

cok teşekkr ederim cnm cok saol :)
yemegin tüm yagı suyuna geçiyo, kalorisi yarı yarıya azalıyo walla, daha istesemde yiyemem heralde :)

gözlerinin rengine bayıldıııım, maşallah :)
ynaklar da tam sıkmalık :)

az kaldı az cıtıyy olceeez :)

QUOTE]
teşekkürler canım:)

evet az kaldı hadi bakalım sabır:)

mona'cım maşallah gözlerine:nazar:yüzün de çok güzel,kiloların hepsi gidince bomba gibi olcaksın.Ben de accıkkk daha vereyim kilo koyayım fotoları:1:

[B .!.:
mona'cım maşallah gözlerine:nazar:yüzün de çok güzel,kiloların hepsi gidince bomba gibi olcaksın.Ben de accıkkk daha vereyim kilo koyayım fotoları:1:[/B][/QUOTE

çok tşk ederim canımm
bir de kilolar gitse süper olcak evet:1:

koy valla hepimiz çok güzelizzzz maşallah :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Keşke spor da yapabilsem diye düşünüyorum.ama hiç vaktim yok kpss açıklanana kadar abimin iş yerinde çalışıyorum ve bu iş malesef masa başı:59:

Keşke spor da yapabilsem diye düşünüyorum.ama hiç vaktim yok kpss açıklanana kadar abimin iş yerinde çalışıyorum ve bu iş malesef masa başı:59:

kpssye mi girdin canm?

ben de girdim ingilizce öğretmeniyim

senin branşın ne?

mona'cım maşallah gözlerine:nazar:yüzün de çok güzel,kiloların hepsi gidince bomba gibi olcaksın.Ben de accıkkk daha vereyim kilo koyayım fotoları:1:

[B .!.:
mona'cım maşallah gözlerine:nazar:yüzün de çok güzel,kiloların hepsi gidince bomba gibi olcaksın.Ben de accıkkk daha vereyim kilo koyayım fotoları:1:[/B][/QUOTE

çok tşk ederim canımm
bir de kilolar gitse süper olcak evet:1:

koy valla hepimiz çok güzelizzzz maşallah :nazar::nazar:

güzelizzz tabiii yaaaa maşallahımızzz war, kıskananlar çatlasın ayooool :)

kızlar benim çamaşırları asmam bulaşıkları yıkamam ve ortalığı toplamam icap eder, yalnız yaşaması zor vesselammm :)

annemin kıymetini hergecen gün daha cok anlıyorum :)

ekranım acık, arada gelip bakarım geneee, muahhh :)

Back