• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lequim'in Başarı Öyküsü Resimli

amiiiiiiiiinnn cnm amiiin :)
cok teşekkür etmekle beraber seni tebrk ederim, 10günde 4 kilo süperrrrr ama dikkat etmeni tavsiye ederim nacizane, bu hızla dewam edersen allah korusun sağlıgından olabilirsin.. ilk zamanlar hızlı kilo kaybı normal bende ilk ay 7 kiloya yakın werdim.. dikkat et vitaminsiz kalma, istersen sende katıl aramızaaa hep beraberrr güzelcee eriyelimm mis hatun olalımm :)

Canım aranızdayım ben de artık:71:aslında niyetim sağlıklı beslenerek istediğim kiloya ulaşmak o yüzden yoğurt,ceviz ve meyveyi hiç eksik etmedim 10 günde.Olalım tatlım artık yağlar vücudumuzda ev sahipliği yapmayı bıraksın:52:

mum dibine ışık vermez...
terzi kendi sökügünü dikemez...

atalarımız boşuna dimemişşş :)))

doğru söze ne denir :9: yarın gelsin de hemen başlayaylım kiloları yazmaya bende motive oldum bak şimdii :64:

bu arada yüzünün güzelliği ortaya çıkmş

güzelmişsin zaten ama şimdi ben burdayım diosun

hep kilo problemi olan hatunlar bi hoş oluyor zaten:)

bana da çevrem kilo yakışıyor sana der hep

ya ne saçma hiç kilo yakışırmı bi insana ya:1:

Kilo yakışıyor diyenler birde kilosuz halimizi görsünler bakalım:34:iafdeleri aynen böleee olur:53::53::53:

aynı durumdan mağdurum daa mağdurumm :1:2

Canım aranızdayım ben de artık:71:aslında niyetim sağlıklı beslenerek istediğim kiloya ulaşmak o yüzden yoğurt,ceviz ve meyveyi hiç eksik etmedim 10 günde.Olalım tatlım artık yağlar vücudumuzda ev sahipliği yapmayı bıraksın:52:

hoşgeldin canııım inşallah hepimiz çıtır çıtır hatunlar olacağız :64:

Sen de çok iyi vermişsin maşallah:nazar:neler uyguladın,spor yapıyormusun

saol canım:)
spor yapmıyorum arada sırada yürüyorum
bir de ev işlerinde hareketli olmaya çalışıyorum
benim sırrım 6dan sonra bişey yememek ve bol su...

hoşgeldinnnn diyorummmm o zmn canımmmm :)
sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirince zaten kalıcı kilo werebiliriz, yksa 10 veri 12 almışım kime ne fayda...

cok tatlı bi arkadaşım war benim , tatilde smdi, bi slloganı wardı onun,

kış kış kilolar kış kış, yallah kalori yallaaaahh :D:D:D

doğru söze ne denir :9: yarın gelsin de hemen başlayaylım kiloları yazmaya bende motive oldum bak şimdii :64:

işte bu bile süper bişi, bende birilerini motive ettim ya, bu bile yeter bana :D

cok teşekkür ederim tatlım, o bakan gözlerin güzelliği ;)

bence kilo sempatiklik demek, ben sempatik deil seksi olmak istiyorum :D:D:Dd

Kilo yakışıyor diyenler birde kilosuz halimizi görsünler bakalım:34:iafdeleri aynen böleee olur:53::53::53:

o zmn herkesi şok ediyomuyuzzzz hepberaberrr :D

hoşgeldin canııım inşallah hepimiz çıtır çıtır hatunlar olacağız :64:

Hoşbuldum canım.İnşallahhhh,şöyleeee salına salına mağazaları dolaşmak istiyorum.Bu kiloyla bile kendime dur diyemeyip bir sürü kıyafet alıyorum sonra eve gelip tekrar deneyince sonu hüsran:43:Dolabım etiketi üzrinde kıyafetlerle dolu malesef:50::50:

hoşgeldinnnn diyorummmm o zmn canımmmm :)
sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirince zaten kalıcı kilo werebiliriz, yksa 10 veri 12 almışım kime ne fayda...

cok tatlı bi arkadaşım war benim , tatilde smdi, bi slloganı wardı onun,

kış kış kilolar kış kış, yallah kalori yallaaaahh :D:D:D

işte bu bile süper bişi, bende birilerini motive ettim ya, bu bile yeter bana :D

cok teşekkür ederim tatlım, o bakan gözlerin güzelliği ;)

bence kilo sempatiklik demek, ben sempatik deil seksi olmak istiyorum :D:D:Dd

o zmn herkesi şok ediyomuyuzzzz hepberaberrr :D
Evetttttttttttttttttttttttttttttttttt:52:
Slogana bayıldım,muhteşem motive olur insan bu sözle

Hoşbuldum canım.İnşallahhhh,şöyleeee salına salına mağazaları dolaşmak istiyorum.Bu kiloyla bile kendime dur diyemeyip bir sürü kıyafet alıyorum sonra eve gelip tekrar deneyince sonu hüsran:43:Dolabım etiketi üzrinde kıyafetlerle dolu malesef:50::50:

onların hepsi sana olucak accık azmeder ve sabredersen...

ben 44 bedendim, şu anda 38 bedenimmm , dünya kadar mini şortlar aldım :D

kilo wermek cebe zarar kızlar benden söylemesi :D

saol canım:)
spor yapmıyorum arada sırada yürüyorum
bir de ev işlerinde hareketli olmaya çalışıyorum
benim sırrım 6dan sonra bişey yememek ve bol su...

Evet 6 dan sonra birşey yememek çok etkili gerçekten.Ben daha başaramadım amaaa tatlı sevdam yüzünden.onu da bir bıraksam tamamdır.

benim motive yöntemlerimden biri de

küçük beden kıyafet almak

dolabımda 36 beden bile var düşünün

sorunlumuyum neyim:1:

eşim isyanlarda:1:

Son düzenleme:
onların hepsi sana olucak accık azmeder ve sabredersen...

ben 44 bedendim, şu anda 38 bedenimmm , dünya kadar mini şortlar aldım :D

kilo wermek cebe zarar kızlar benden söylemesi :D

dünyaya 2. kez gelmeyeceğiz ya bu yaşamımda çıtır hatun olmak istiyorum bende :32:

sağlıklı kilo verelim de cep zarar görsün :64:

Evet 6 dan sonra birşey yememek çok etkili gerçekten.Ben daha başaramadım amaaa tatlı sevdam yüzünden.onu da bir bıraksam tamamdır.

aynen.. benim en büyük sorunum gece yemeleriydi... gece yemenin zewkini, sabah tartıya cıkıp eksi 400, 500 grları görmekle alıyorum :)

gündüz 4e kdrrr ye canın ne istiosa ama yarım porsiyon ye en fazla , gece yeme sakınnn

aynen.. benim en büyük sorunum gece yemeleriydi... gece yemenin zewkini, sabah tartıya cıkıp eksi 400, 500 grları görmekle alıyorum :)

gündüz 4e kdrrr ye canın ne istiosa ama yarım porsiyon ye en fazla , gece yeme sakınnn

bizim akşam yemeği saatimiz en erken 20:00 ne olacak halimm :2:

kızlarrrr ekledim arkadaşlarıma sizi:)

albümüme bakabilirsiniz

görün tombik yanaklarımı:1:

benimle bu yola baş koymak isteyen arkadaşlar, cuma günleri bildirim günümüz.. sabah aç karnına tuvalete cıktıktan sonra, kıyafetsiz tartılıyoruuz ve yazıyoruz... isteyen warsa benim gibi hergün tartılıp paylaşabilir :)

ayrıca günlük menülerimizi de yazalım bence ne yediklerimzi :)

Back