• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lequim'in Başarı Öyküsü Resimli

tebrik ederimmmm:52:
insan dış görüntüsünden memnuniyet duydukça duruşu yürüyüşü bakışı bile değişiyor gerçekten. ilk fotolardaki siz ile diğer son fotolardaki siz arasında bence sadece kilo olarak değil, giyim-kuşam, hareketlilik , hava olarak bile çok fark var :82:

gönülden destek veriyorum size, harika görünüyorsunuz:98:

Topiğin hayırlı olsun canım ve seni canı yürekten tebrik ediyorum.bende 10 gün önce 84 kilo ile başladım şuan 80 kilodayım.Deneyimlerine ihtiyacım olacak,darısı kilocuklarından kurtulmak isteyen herkesin başına

amiiiiiiiiinnn cnm amiiin :)
cok teşekkür etmekle beraber seni tebrk ederim, 10günde 4 kilo süperrrrr ama dikkat etmeni tavsiye ederim nacizane, bu hızla dewam edersen allah korusun sağlıgından olabilirsin.. ilk zamanlar hızlı kilo kaybı normal bende ilk ay 7 kiloya yakın werdim.. dikkat et vitaminsiz kalma, istersen sende katıl aramızaaa hep beraberrr güzelcee eriyelimm mis hatun olalımm :)

Tabiki olur canım her cuma yazalım :66: o kadar çok diyet denedim ki..
1.58 boy ve 72 kilo .. geçen sene 9 kilo vermiştim 63 ü görmüştüm 5-8 kilo fazlam kalmıştı dışarıda ye aç kal gece ye yat enerji için çikolata vs derken 72 kiloyu gördüm tekrar.1 hafta karbonhidrat diyeti yaptım sonra bıraktım maydonozlu su içtim onu da bıraktım sonra 5 günde 5 kilo diyeti var onu yapmaya başladım haftada 3 verdim sonra 2 geri aldım artık ben de yoruldum abuk sabuk diyetlerden annem de olan sadece vücuduma oldu bu diyetlerle sinirlerim de çok gerildi .. ama tek aynı kalan kilolar oldu ..
geçen hafta diyetisyene gittim 1700 cal. diyet verdi onu yapmaya çalışıyorum birkaç gündür de tarçınlı bal karışımı yapıyorum . moralim o kadar bozuk ki artık hiç güvenim kalmadı kendime. pantolonlarım olmuyor üzerime . olanlardan da göbeğim çıkıyor dar t-shirt giyemiyorum. herkez sanki benim kilolarıma bakıyor gibi geliyor. bir de söyledikleri şu söz yok mudur bu kilo sana yakışıyor gayet güzelsin böyle diye çıldırıyorum görünen köy kılavuz istemez .. işte kilolu grubundayım gayet açık. bu 16 kiloyu vermek için hiç sabrım kalmadı. buralar çok sıcak yürüyüş yapamıyorum. yazın evde sadece oturuyorum ancak akşam dışarı çıkılabiliyor. ve ben artık kilolu grubunda olmaktan çok sıkıldım . kilo verdiğimde çok mutluydum giydiklerim daha çok yakışıyordu. zaten bu süreç yeterince yıprattı beni bir de bu kilo derdiyle uğraşıyorum .. kızlar bana akıl verin .. gram kilo veremiyorum . kendime saygım bile kalmadı. .
bilmem tarçından bilmem de 1700 kal. diyetten bilmiyorum şuan 70.8 kiloyum :) :17:

bu aradaevde hareket yaparak kilo vermem mümkün mü ne önerirsiniz ?

Tabiki olur canım her cuma yazalım :66: o kadar çok diyet denedim ki..
1.58 boy ve 72 kilo .. geçen sene 9 kilo vermiştim 63 ü görmüştüm 5-8 kilo fazlam kalmıştı dışarıda ye aç kal gece ye yat enerji için çikolata vs derken 72 kiloyu gördüm tekrar.1 hafta karbonhidrat diyeti yaptım sonra bıraktım maydonozlu su içtim onu da bıraktım sonra 5 günde 5 kilo diyeti var onu yapmaya başladım haftada 3 verdim sonra 2 geri aldım artık ben de yoruldum abuk sabuk diyetlerden annem de olan sadece vücuduma oldu bu diyetlerle sinirlerim de çok gerildi .. ama tek aynı kalan kilolar oldu ..
geçen hafta diyetisyene gittim 1700 cal. diyet verdi onu yapmaya çalışıyorum birkaç gündür de tarçınlı bal karışımı yapıyorum . moralim o kadar bozuk ki artık hiç güvenim kalmadı kendime. pantolonlarım olmuyor üzerime . olanlardan da göbeğim çıkıyor dar t-shirt giyemiyorum. herkez sanki benim kilolarıma bakıyor gibi geliyor. bir de söyledikleri şu söz yok mudur bu kilo sana yakışıyor gayet güzelsin böyle diye çıldırıyorum görünen köy kılavuz istemez .. işte kilolu grubundayım gayet açık. bu 16 kiloyu vermek için hiç sabrım kalmadı. buralar çok sıcak yürüyüş yapamıyorum. yazın evde sadece oturuyorum ancak akşam dışarı çıkılabiliyor. ve ben artık kilolu grubunda olmaktan çok sıkıldım . kilo verdiğimde çok mutluydum giydiklerim daha çok yakışıyordu. zaten bu süreç yeterince yıprattı beni bir de bu kilo derdiyle uğraşıyorum .. kızlar bana akıl verin .. gram kilo veremiyorum . kendime saygım bile kalmadı. .
bilmem tarçından bilmem de 1700 kal. diyetten bilmiyorum şuan 70.8 kiloyum :) :17:

canım benim seni okdr ii anlıyorum ki, cok bi boy farkımız yok, bende o kilolardan geçtim, insanın kotuna bile girememesi, göbeginin pırtlamasından dar body giyememesi cok kötü, ben oturup ağladığımı bile bliyorummm....

bence sen o bilmem ne diyetleriyle sadece kendini yıpratmıssın.. bütün o dyetler bence ticari amaçlar ugruna çıkarılmış.. emin ol düzenli beslendikten ve gece yemek ymedikten sonra cok daha kolay verebilirsin o kiloları.. önemli olan azmetmek ve sabretmek..

bende cok sabrlı bi insan deilim ama sabretmek lazım tatlım, hemen sonuc görmek istiyosan, ben 3bucuk aydır her sabah tartılıyorum... emin ol 100 gr eksik cıktıgımda bile daha cok hırslanıyorum.. yeri geliyo 600 gr fazla cıkıyorum, o zmnda daha cok dikkat ediyorum.. saba tawsiyem her sabah tartılarak düzenli kilo takibi yapman ve not alman.. böylece günlük sonuclar alabilirsin ;)

buarada bnm günlük kalori htiyacım 1850 felan.. 1700lük diyet bana cok geldi... snn kaçmış günlük ihtiyacın

tebrik ederimmmm:52:
insan dış görüntüsünden memnuniyet duydukça duruşu yürüyüşü bakışı bile değişiyor gerçekten. ilk fotolardaki siz ile diğer son fotolardaki siz arasında bence sadece kilo olarak değil, giyim-kuşam, hareketlilik , hava olarak bile çok fark var :82:

gönülden destek veriyorum size, harika görünüyorsunuz:98:

ayyy nası hoşumaaa gitti yazdıgınızzzzzz :) utandım da accık ama ne yalan söyliiim :)
cok teşekkür ederimmmm gerçekten diyorum ya özgüven timsali oldum cıktım, dik yürüyorum artık,önceden biraz az ye derken sevdiklerim, su an azcık daha ye diyolar, bu laflarla doluyo karnım wallaa :)

cok teeşekür ederim tekrardan bu sıcak yorumunuzz için :)

canım topiğin hayırlı olsun maşşallahın var süpersin merak etttim 3 ayda ne yaptın ne yedin ne içtin :)) bizede anlatta bilelim yapalım

canım benim seni okdr ii anlıyorum ki, cok bi boy farkımız yok, bende o kilolardan geçtim, insanın kotuna bile girememesi, göbeginin pırtlamasından dar body giyememesi cok kötü, ben oturup ağladığımı bile bliyorummm....

bence sen o bilmem ne diyetleriyle sadece kendini yıpratmıssın.. bütün o dyetler bence ticari amaçlar ugruna çıkarılmış.. emin ol düzenli beslendikten ve gece yemek ymedikten sonra cok daha kolay verebilirsin o kiloları.. önemli olan azmetmek ve sabretmek..

bende cok sabrlı bi insan deilim ama sabretmek lazım tatlım, hemen sonuc görmek istiyosan, ben 3bucuk aydır her sabah tartılıyorum... emin ol 100 gr eksik cıktıgımda bile daha cok hırslanıyorum.. yeri geliyo 600 gr fazla cıkıyorum, o zmnda daha cok dikkat ediyorum.. saba tawsiyem her sabah tartılarak düzenli kilo takibi yapman ve not alman.. böylece günlük sonuclar alabilirsin ;)

buarada bnm günlük kalori htiyacım 1850 felan.. 1700lük diyet bana cok geldi... snn kaçmış günlük ihtiyacın

Boy :158
Kilo :71
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1536.4
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:1843.7
değerler böyle canım

tebrik ederim harikasınnnnn:34:
ben de 1.5 ayda 6 kilo verdim hala devam ediyorum
bi 6 kilo daha vermem lazım.
biribirimize destek olalım bu topicte o zaman:)

ve sakın motivasyonunu kaybetme kilo verip
sonra geri almak çökertiyor insanı
kararlı olmalıyızzzzzz:64:

tebrik ederim canım darısı başıma, ama kilo verdim diye sevinipte ipi kaçırma ben geen sene çok güzel kilo vermiştim sonra ramazanda hepsini afiyetle aldım bu sene vereceğim kiloları geride almıycam işaalah

Boy :158
Kilo :71
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1536.4
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:1843.7
değerler böyle canım

bak tatlım diyetisyen tabiki daha ii bilir ama,

1 kg = 7000 kalori.. yani 1 kg wermek için 7000 kalori eksik almamız lazım.. haftada 1 kg wermek için hiç spor felan yapmadan -7000de olmak için günlük - 1000de olmak lazım... senin de günlük max 500 kalorilik enerji harcadgnı warsayarsak,günlük kalori ihtiyacından günde 500 gr eksik alman lazım ki kilo werebilesin.. 1850 kalori ise de ihtiyacın 1400 kalorilik bir diyet bence cok ii olurdu, sen günde -150desin.. bol hareket ederek kapa aradaki açığı bence..

tebrik ederim harikasınnnnn:34:
ben de 1.5 ayda 6 kilo verdim hala devam ediyorum
bi 6 kilo daha vermem lazım.
biribirimize destek olalım bu topicte o zaman:)

ve sakın motivasyonunu kaybetme kilo verip
sonra geri almak çökertiyor insanı
kararlı olmalıyızzzzzz:64:

cok güzel vermişsin, 6 haftada 6 kg süper saglıklııı :)
olalım kızz wala olalım, ben birazcık işi salmaya başladım, önlem olarak kkya sarıldım yine, su andan itibaren eski formuma dönüyorummm :)

yarın kilo bildirimlerini bekliyoruuuz :)

tebrik ederim canım darısı başıma, ama kilo verdim diye sevinipte ipi kaçırma ben geen sene çok güzel kilo vermiştim sonra ramazanda hepsini afiyetle aldım bu sene vereceğim kiloları geride almıycam işaalah

amin canım insallah, ben ilk defa böyle kilo werdim, insallah da hedefime kdr ulaşıp vermeye de dewam edicem ve almıcam, bu kdr emek boşa gitmesin, bilincli olmak en güzeliii :)
önümüz ramazan,simdiden kolaylıklar diliyorum :)

bak tatlım diyetisyen tabiki daha ii bilir ama,

1 kg = 7000 kalori.. yani 1 kg wermek için 7000 kalori eksik almamız lazım.. haftada 1 kg wermek için hiç spor felan yapmadan -7000de olmak için günlük - 1000de olmak lazım... senin de günlük max 500 kalorilik enerji harcadgnı warsayarsak,günlük kalori ihtiyacından günde 500 gr eksik alman lazım ki kilo werebilesin.. 1850 kalori ise de ihtiyacın 1400 kalorilik bir diyet bence cok ii olurdu, sen günde -150desin.. bol hareket ederek kapa aradaki açığı bence..

dedim diyetisyene çünkü öncekinde 1400 ile başlamıştım zamanla azaltacağız dedi moralim de bozuldu ama çaktırmadım artık ..

cok güzel vermişsin, 6 haftada 6 kg süper saglıklııı :)
olalım kızz wala olalım, ben birazcık işi salmaya başladım, önlem olarak kkya sarıldım yine, su andan itibaren eski formuma dönüyorummm :)

yarın kilo bildirimlerini bekliyoruuuz :)

yaa çok ilgiçtir ki ben bu 6 haftada okadar kaçamak yaptım ki

2 gün kendimi kaybedip ertesi gün sıkı tutuyodum yine

ve tartıda hiç artıları görmedim

normal şartlarda ayda 8 kilo veren bir tipim yani:)

kaçamaklar yüzünden az oldu bu sefer:)

kilo vermek kolay gidiyor bir şekilde önemli olan

koruyabilmek:34: (ben koruyamadım geçmişte o yüzden yazıyorum:))

dedim diyetisyene çünkü öncekinde 1400 ile başlamıştım zamanla azaltacağız dedi moralim de bozuldu ama çaktırmadım artık ..

bak warmış bi bildiği, demekki vücudunu alıştırmamak için böyle wermiş, adamlar işi biliyo hee :D
bende atıp tutuom burda :D

bak warmış bi bildiği, demekki vücudunu alıştırmamak için böyle wermiş, adamlar işi biliyo hee :D
bende atıp tutuom burda :D

ama çok kızdım yaa önce kendi göbeğini eritsin filan diye yeni doğum yapmış bi havası vardı :9:

yaa çok ilgiçtir ki ben bu 6 haftada okadar kaçamak yaptım ki

2 gün kendimi kaybedip ertesi gün sıkı tutuyodum yine

ve tartıda hiç artıları görmedim

normal şartlarda ayda 8 kilo veren bir tipim yani:)

kaçamaklar yüzünden az oldu bu sefer:)

kilo vermek kolay gidiyor bir şekilde önemli olan

koruyabilmek:34: (ben koruyamadım geçmişte o yüzden yazıyorum:))

aynen öyle cnm yaaa, kilo alıp werince vücut da şaşırıyo, sarkıyo çatlıyo, sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getrmek lazım..

en önemlisi de kaçamak yapılıosa onu dengelemekkk, bende yaptım walla, hepimiz insanız, ayaarında olması önemli :)

Back