en önemlisi 4 şıkı unutun 30 40 milyonluk lens takan fakir insandan korkacaksın tehlikenin ta kendisi olurlar çünkü görgüsüzdürler haaa haaaa
en önemlisi 4 şıkı unutun 30 40 milyonluk lens takan fakir insandan korkacaksın tehlikenin ta kendisi olurlar çünkü görgüsüzdürler haaa haaaa
hey maaşallah sana. analar neler doğuruyor :)
+100Bence 10 liralık lens takan bir insan bile sizden daha ucuz konuşamaz haaaa haaa :)))
+100
handegulavsar
şimdi ben lens dükkanı olan arkadaşımdan geliş fiyatından alıyorum ..o senin aldığın lenslerin geliş fiyatı zaten 30/40 lira kendini kandır sen korktum zaten sendeniçin gibi dışın da iğrençç ötesi aynaya bakıyormusun acaba :26::26::26:handegulavsar
Eki Görüntüle 409726
bir zamanlar kullanmıştım ve şu anda nasıl kullanmışım diyorum.hiç yakışmamış bana alien gibiymişim :) umarım fotoğraf çıkar
~cnm bnm doğal durmamış lenslerinbence en doğal duran lensler rainbow da keşke birde onu deneseydin
~cnm bnm doğal durmamış lenslerinbence en doğal duran lensler rainbow da keşke birde onu deneseydin
sana bişey demedim ....diğer arkadaş aşmış haddini daha fazlasını hakediyor ama zaten güzel bir cevap da yazmışlar onaBende birşeyler söylemiştim fakat siz bence biraz terbiyenizi takının.
sana bişey demedim ....diğer arkadaş aşmış haddini daha fazlasını hakediyor ama zaten güzel bir cevap da yazmışlar ona
30/40 liralık lens kullananlar ucuz insanlar diyor bu onun içini yeterince gözteriyor zaten böyle konuşmasaydı dışına da saygı duyardım :26:Dışını çirkin buluyorsanız içinide öyle görmek zorunda değilsiniz.
30/40 liralık lens kullananlar ucuz insanlar diyor bu onun içini yeterince gözteriyor zaten böyle konuşmasaydı dışına da saygı duyardım :26:
Eki Görüntüle 417894 Eki Görüntüle 417898 kızlar bunlar da benim lenslerim rainbow elite line dark green çok doğal duruyor yandan bakınca da pörtlemiş gibi durmuyor gözler :) 1 senedir kullanıyorum ben çok memnunum tek bir dezavantajı var o da kalın bir lens olması eğer ben kullanabilirim diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim :)
evet bende kullanıyorum ama kalın olmasının sebebi yıllık olması aylık lenslere bakarsan anlarsın cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?