- 14 Mart 2012
- 444
- 2
Eki Görüntüle 405010 bu renk lensim rainbow giallo =)
bu benim kendi göz rengiiim :) sizde de lens olduğu hiç belli değil, çok doğal durmuş gerçekten..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 405010 bu renk lensim rainbow giallo =)
bu benim kendi göz rengiiim :) sizde de lens olduğu hiç belli değil, çok doğal durmuş gerçekten..
maşallah canm ne güzel göz rengin varmş benim numaralıydı bende bu renk aldım sagol cnm bana da dogal duruo gibi geldi :)
ay cok güzelmiş kendi gözlerin balll rengi yeşlmsi ama cok güzel[/QUteşekkürler canım :)
Eki Görüntüle 405010 lensim rainbw gialllo
Rainbow skyblue plano lenslerim :))
canım bu rengi biraz daha yakından gündüz çekip koyarmısn görmemiştm ben bu rengını rainbowun
canım çok yakışmış maşallah çok güzelsin saçların da rengi de çok güzel ne renk oluyor bu öğrenebilirmiyimcanım ben konuyu açtığımda il koyduğum resim griydi yeni resimleri de koyuyorum
numaralı lens diye aldım ama hala bulanık görüyorum geçer mi bu sizce ?
canım ne zaman aldın ve nerden aldın ? Bulanık görüosan numarasında yanlıslık olabılır ya da senın gozun yanlıs ölcülmüş olabilir.yardımcı olabilirim ama öncelikle nerden aldın lensini ?
Kizlar bazilari dogal duruyor ama bazilarinda cok belli.
Bence kendi gözrenginiz eminim daha cok yakisiyordur.
Lensli gözler böyle balik gözleri gibi bakiyor sanki, acikcasi benim hosuma gitmiyor.
Dogal olmak her yerde ayricaliktir, özelliklede bu "özenti" dünyasinda.
Her kadin güzel dogar, kendi güzel gözlerinizi baska renkler altina saklamayin derim
tabi tercih yine sizin, kullananlarda güle güle kullansinlar