• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz renginin böyle kalma ihtimali var mıdır? 4.5 aylık.

Benim oğlumun doğduğunda masmaviydi öyle kalır diyordum çünkü oğlum sarışın. Sonra koyulaşıp açık kahve oldu, ortası da yeşil kaldı tıpkı sizin bebeğinizin şu anki göz rengine benziyor. Benim açık kahve eşimin koyu kahve gözleri. Sizin bebişin de böyle kalmazsa orta kahve olur bence.

Benim oğlumun doğduğunda masmaviydi öyle kalır diyordum çünkü oğlum sarışın. Sonra koyulaşıp açık kahve oldu, ortası da yeşil kaldı tıpkı sizin bebeğinizin şu anki göz rengine benziyor. Benim açık kahve eşimin koyu kahve gözleri. Sizin bebişin de böyle kalmazsa orta kahve olur bence.
Maşallah. Valla böyle kalsa bizim de ne iyi olur ama ayı çok küçük daha. Evet sanki çok koyu olmayan bi kahve olacak.

İlk bebeğim belirgin bi renklilik emaresi göstermeden 1.5 aylıkken tam kahve olmuştu. Yeğenlerim ve eşimin yeğenlerinden gördüğüm kadarıyla belli mavi tonları 4.aya kadar gelse de sonunda kahve oluyor.
Kendi bebeğim olunca bi de pek mavi değil ama gri yeşil doğunca acaba ela tonları olur mu dedik ama göz bebeği etrafında kahve başladı sonradan. Kahvenin çevresi ela. Onun da çevresi koyu gri ağırlıklı mavimsi.
Bu renk eninde sonunda tam kahve mi olur? 4.5 aylık.
Kahve olacak gibi. Bizim hep mavi gözlü bebekti, 9 aylık oldu hala da öyle değişmedi

Kahve olacak gibi. Bizim hep mavi gözlü bebekti, 9 aylık oldu hala da öyle değişmedi
Mavi kalanların gözleri gittikçe açılıyor sanırım zaten doğumdan itibaren. Bizimki biraz açılıp tekrar koyulaşmaya başlamıştı.

Mavi kalanların gözleri gittikçe açılıyor sanırım zaten doğumdan itibaren. Bizimki biraz açılıp tekrar koyulaşmaya başlamıştı.
Biraz açıldı evet, bebekken daha cam gibi maviydi şimdi soluk mavi oldu. Halası mavi renkli bizde de

İlk bebeğim belirgin bi renklilik emaresi göstermeden 1.5 aylıkken tam kahve olmuştu. Yeğenlerim ve eşimin yeğenlerinden gördüğüm kadarıyla belli mavi tonları 4.aya kadar gelse de sonunda kahve oluyor.
Kendi bebeğim olunca bi de pek mavi değil ama gri yeşil doğunca acaba ela tonları olur mu dedik ama göz bebeği etrafında kahve başladı sonradan. Kahvenin çevresi ela. Onun da çevresi koyu gri ağırlıklı mavimsi.
Bu renk eninde sonunda tam kahve mi olur? 4.5 aylık.
Benim bebişin mavisi dahaki fazlaydı, ela kaldı canım. Senin kahvesi biraz daha fazla. Belki senin ki de ela kalır

Bakalım 6.ayda bi tekrar karşılaştırma yaparım artık neredeyse tam kahve gibiyse salarım artık göz incelemeyi😄
Benim kayınvalidem de oğlumun gözü için sürekli mavi olacsk derdi
Ben ela gözlüyüm eşim kahve annem hariç herkes kahverengi gözlü nasıl mavi olsun oğlum🤦‍♀️

Ben kumral eşim de siyah saçlı beyaz tenli oğlumun güneşte açılan iki tel saçını görünce çocuk sarışın olacak diyordu
Neymiş babası küçükken sarıymış 😂😂

Oğlum 15 yaşında kayınvalidem hâlâ bekliyor sarı saçlı olur diye😂😂

Benim kayınvalidem de oğlumun gözü için sürekli mavi olacsk derdi
Ben ela gözlüyüm eşim kahve annem hariç herkes kahverengi gözlü nasıl mavi olsun oğlum🤦‍♀️

Ben kumral eşim de siyah saçlı beyaz tenli oğlumun güneşte açılan iki tel saçını görünce çocuk sarışın olacak diyordu
Neymiş babası küçükken sarıymış 😂😂

Oğlum 15 yaşında kayınvalidem hâlâ bekliyor sarı saçlı olur diye😂😂
Benim kayınvalide de öyle. Bütün yenidoğan torunlarını bikaç ay mavişim diye sevdi sonra koyverdi😄 Onun da kayınvalidesinin çok güzel mavi gözleri varmış. Belki o da öyle kalır diyerekten😄

Benim kayınvalide de öyle. Bütün yenidoğan torunlarını bikaç ay mavişim diye sevdi sonra koyverdi😄 Onun da kayınvalidesinin çok güzel mavi gözleri varmış. Belki o da öyle kalır diyerekten😄
Çoğu aynı demek ki😂😂

Oğlum büyüdüğü için artık dalga geçiyor
Çok ışıklı yerde açık görünce saçını baba hemen babaanneme haber verelim sarışın oluyorum galiba diyor🤪

Bir de her aradığında pekmez yedirmemi söylüyor
15 yaşında ki çocuğa kaşıkla pekmez yedirecekmişim😂😂😂
Videoya çek anne babaannem görsün kendim pekmez yiyebiliyorum diyor

Back