bu resmi farkı dırekt olarak gormenız ıcın tek basına yayınlıyorum cunku her ıkı gozde kı lens rengının ne kadar farklı oldugunu gormenız acısından uygun gordum... Bi gozumde adore bi grey dıger gozumde dıamond colors two lıght blue dikkatle bakınız
ama yine söylüyorum abartı makyaj yok rujum abartı ben bakımlı olmayı seviyorum yeni resim eklicem çok az makyajlı alık açık pembe ruj ve rimel bunada abartı dersen ozaman sen pamuk prensesin resmini koyda bende seni görim cesaretin yokmu kendine güvenin yokmu hadi tatlım ya beni eleştiren dünyalar güzeli pamuk prensesi merak etim ayna ayna benmi yoksa pamuk prensesmi hakaret dgl kırdıysam çok özür ama senin gibi anadan olma orjinalim hı bu arada bülent ersoyun ve tarkanın düeti harika
diamond colors two light blue ile adore bi serısınden grey renklerının bırbırı ıle yapılan kıyas ve elde edılen sonuc o kadar barız bellı kı asla ve asla boy bıle olcusemez...farkın farkında olacagınızdan sımdıden tesekkerlr...
,,,,,diamond colors two light blıue ince hareli serisi
aynalar yalan söylemez benden daha bakımlısı yok dimi
**KK ya Yakışmayan Üslup**
hiçbişey söylemek istemiyorum.
gride fena sayılmaz ama mavi olan çok güzel deniz mavisimi buz mavisi evet çok güzel bende almayı düşünüyorum çok yakışmış diamond clors two ydu sanırım güle güle kulanın
arkadaşlar kedimin pazar günü dogurması lazımdı bgn salı ortalama 65 günde doguruyorlar bgn salı kızımın bonfişimin 67 ci günü huysuzlandı miyavlıyor hep sancısı geldigi zaman böyle yapar bi kaç saat sonra dogurmaya başlar yanılmıyorsam bu gece anne anne olucam torunlarım dogacak çok heyecanlıyım
Bunlarda benımkıler :) freshlook grey.........................Eki Görüntüle 404432 Eki Görüntüle 404431 Eki Görüntüle 404430
Maşallah ya, ne kadar güzel yakışmış size.
Ah birde siyah saç olsa.
Teninizin rengi vs. de çok hoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?