• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 günlük bebeğim göz rengi

Minikkedi00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
159
41
98
Merhabalar bebişim 25 günlük oldu gözleri koyu yeşil gibi bu renk açılır mı ? Yoksa değişir mi?Ekte fotoğraf ekliyorum

Eklentiler

• IMG_1609.webp
    IMG_1609.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 179
Bu tarz yeşil renkler çoğunlukla ela ya da kahverengiye dönüyor ama tabi bebeğiniz henüz çok küçük zamanla ufacıkta olsa kahverengiler başlarsa işte o değişim süreci başladı demektir.

Oglumun öyleydi 6 aya kadar maviydi şimdi yeşil bence renkli olacak yeşil gibi ailede var mı renkli varsa ona yakın olabilir

öncelikle bebeğinizi sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah Rabbim sizlere bağışlasın 🤲🏻
Göz rengini kestirmek çok zor soydan da alabiliyor. Benim ve eşimin göz rengi kahve kızımın göz rengi mavi 😁 şuan 2. Çocuğumu kucağıma aldım 29 günlük gözleri açık gri kızımın ki de koyu lacivertti şimdi ne olacağını bilemiyorum ☺️

Merhabalar bebişim 25 günlük oldu gözleri koyu yeşil gibi bu renk açılır mı ? Yoksa değişir mi?Ekte fotoğraf ekliyorum
Bizim de böyleydi güneş vurunca daha güzel oluyordu hatta ama değişti ya (11 aylık)
Şuan kahverengi gibi ama açık kahve gibi de
Bilemiyorum

Benim kızımın da böyleydi hatta daha maviye dönüktü ama döndü. 3 yaşında olacak yakında , gözleri hazel gibi bir renk oldu görsel de ekleyeceğim.

Eklentiler

• IMG_9482.webp
    IMG_9482.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 115
Benim kızımın da böyleydi hatta daha maviye dönüktü ama döndü. 3 yaşında olacak yakında , gözleri hazel gibi bir renk oldu görsel de ekleyeceğim.
Ne kadar güzel gözleri var ışıl ışıl umarım gözleri kadar güzel şeyler görür hayatı boyunca. Genellikle yeşil gözle doğan bebeklerin gözleri üç aşağı beş yukarı bu renge dönüyor direkt mavi olarak doğup değişenler tahmin ediyorum yeşil kalıyor ve mavi doğup mavi kalanlarda daha koyu gözlerle doğuyorlar tabi bu tamamen benim kanaatim ve gözlemim 0 bilimsellik😅

Ne kadar güzel gözleri var ışıl ışıl umarım gözleri kadar güzel şeyler görür hayatı boyunca. Genellikle yeşil gözle doğan bebeklerin gözleri üç aşağı beş yukarı bu renge dönüyor direkt mavi olarak doğup değişenler tahmin ediyorum yeşil kalıyor ve mavi doğup mavi kalanlarda daha koyu gözlerle doğuyorlar tabi bu tamamen benim kanaatim ve gözlemim 0 bilimsellik😅
Dönmeyecek göz kendini belli ediyor . Arkadaşımın 2 çocuğu mavi gözlü doğdu cam gibiydi gözleri ve öyle de kaldı. Döner mi dönmez mi diye şüpheye düşülüyorsa %90 dönüyor o göz rengi 🙈

Dönmeyecek göz kendini belli ediyor . Arkadaşımın 2 çocuğu mavi gözlü doğdu cam gibiydi gözleri ve öyle de kaldı. Döner mi dönmez mi diye şüpheye düşülüyorsa %90 dönüyor o göz rengi 🙈
Oğlum lacivert kadar koyu mavi gözlerle doğdu her geçen gün açıldı mavi kaldı ve dediğiniz gibi hiç değişme emaresi göstermedi hep maviydi sadece açıldı kızım ise yeşil gözlerle doğdu ama zamanla değişimler başladı şimdi açık kahverengi sadece ışıkta göz zemininde ki yeşillikleri görünüyor

Bizimki böyleydi hafif mavi karışımlıydı. Şu an 4.5 aylık gözbebeği çevresi kahve başladı 1-2 aydır. Kahverengi olacak yani.
Sizin de öyle olabilir. Ama belki günden güne kahverengileşme değil de renginde açılma oluyorsa renkli kalır.

Back
X