- 8 Temmuz 2017
- 159
- 41
- 98
- Konu Sahibi Minikkedi00
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renkli gözlü mü olur yoksa kahverengiye döner mi sizceRenkli gozlu olacak ama rengini su an bilemeyiz tabii,degisir
Ben ve eşim kahverengi gözlüyüz ama benim abim kardeşim dedemin göz rengi yeşil acaba onlara mı benzeyecekOglumun öyleydi 6 aya kadar maviydi şimdi yeşil bence renkli olacak yeşil gibi ailede var mı renkli varsa ona yakın olabilir
Bizim de böyleydi güneş vurunca daha güzel oluyordu hatta ama değişti ya (11 aylık)Merhabalar bebişim 25 günlük oldu gözleri koyu yeşil gibi bu renk açılır mı ? Yoksa değişir mi?Ekte fotoğraf ekliyorum
Benim kızımın da böyleydi hatta daha maviye dönüktü ama döndü. 3 yaşında olacak yakında , gözleri hazel gibi bir renk oldu görsel de ekleyeceğim.Merhabalar bebişim 25 günlük oldu gözleri koyu yeşil gibi bu renk açılır mı ? Yoksa değişir mi?Ekte fotoğraf ekliyorum
Maşallah kızınıza çok güzel gözleri varBenim kızımın da böyleydi hatta daha maviye dönüktü ama döndü. 3 yaşında olacak yakında , gözleri hazel gibi bir renk oldu görsel de ekleyeceğim.
Teşekkür ederimMaşallah kızınıza çok güzel gözleri var![]()
Ne kadar güzel gözleri var ışıl ışıl umarım gözleri kadar güzel şeyler görür hayatı boyunca. Genellikle yeşil gözle doğan bebeklerin gözleri üç aşağı beş yukarı bu renge dönüyor direkt mavi olarak doğup değişenler tahmin ediyorum yeşil kalıyor ve mavi doğup mavi kalanlarda daha koyu gözlerle doğuyorlar tabi bu tamamen benim kanaatim ve gözlemim 0 bilimsellikBenim kızımın da böyleydi hatta daha maviye dönüktü ama döndü. 3 yaşında olacak yakında , gözleri hazel gibi bir renk oldu görsel de ekleyeceğim.
Dönmeyecek göz kendini belli ediyor . Arkadaşımın 2 çocuğu mavi gözlü doğdu cam gibiydi gözleri ve öyle de kaldı. Döner mi dönmez mi diye şüpheye düşülüyorsa %90 dönüyor o göz rengiNe kadar güzel gözleri var ışıl ışıl umarım gözleri kadar güzel şeyler görür hayatı boyunca. Genellikle yeşil gözle doğan bebeklerin gözleri üç aşağı beş yukarı bu renge dönüyor direkt mavi olarak doğup değişenler tahmin ediyorum yeşil kalıyor ve mavi doğup mavi kalanlarda daha koyu gözlerle doğuyorlar tabi bu tamamen benim kanaatim ve gözlemim 0 bilimsellik![]()
Oğlum lacivert kadar koyu mavi gözlerle doğdu her geçen gün açıldı mavi kaldı ve dediğiniz gibi hiç değişme emaresi göstermedi hep maviydi sadece açıldı kızım ise yeşil gözlerle doğdu ama zamanla değişimler başladı şimdi açık kahverengi sadece ışıkta göz zemininde ki yeşillikleri görünüyorDönmeyecek göz kendini belli ediyor . Arkadaşımın 2 çocuğu mavi gözlü doğdu cam gibiydi gözleri ve öyle de kaldı. Döner mi dönmez mi diye şüpheye düşülüyorsa %90 dönüyor o göz rengi![]()
Bizimki böyleydi hafif mavi karışımlıydı. Şu an 4.5 aylık gözbebeği çevresi kahve başladı 1-2 aydır. Kahverengi olacak yani.Merhabalar bebişim 25 günlük oldu gözleri koyu yeşil gibi bu renk açılır mı ? Yoksa değişir mi?Ekte fotoğraf ekliyorum