bu da bosch lomb mavi lenslerim kızlar kaydirigubbakcemile3
çok harika durmuşlarrr. damarları çok belli mi canım , bende almayı düşünüyorum b&l mavi...bi de batma yapıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da bosch lomb mavi lenslerim kızlar kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 425189çok harika durmuşlarrr. damarları çok belli mi canım , bende almayı düşünüyorum b&l mavi...bi de batma yapıyor mu?
Alın bakalım size deep green rainbow lenslerim :))Eki Görüntüle 423381 Eki Görüntüle 423381
kızmayın ama hangisi daha doğal kesinlikle quartzo:)
Alın bakalım size deep green rainbow lenslerim :))Eki Görüntüle 423381 Eki Görüntüle 423381
bravo sivastan istanbula 15 sene önce gelmiştim kardeşim askerdi ziyaretine 1 gece kaldım çok ama çok souktu otelde yorgan mıydı bataniyemiydi hatırlamıyorum üstümü örtüp uyumuştum çok souk kışın kuş uçarken donuyomuş dogrumu çok merak etim
güzelmiş bunlar da
ben yakıştırdım lenslerini güzel olmuş :)
teşekkr ederm cnm en azından ben burdayım demio ya da soluk durmuo her renginden vardır rainbowun lensi bende freshlok ya da slotica felan hikaye .
allah aşkınıza göz var nizam var şu lensin neresi güzel ya BİRDE BENİM LENSİME BAKIN SACMALIOSUNUZ BAZEN :/
tatlım benim tavsiyem diamond colors two serisi başka tavsiyem olamaz çünkü ben bütün markaları kulanmışımdır mutlu etmemiştir beni solotica n c ourtzoda fena dgl hazal kayanın yani ferihanın göz rengi benim gözüm koyu kahve oldugu için bende soluk mavimsi durdu arkadaşımın gözü orta kahveydi onda yeşil durdu durması gerektigi gibi durdu
tatlım benim tavsiyem diamond colors two serisi başka tavsiyem olamaz çünkü ben bütün markaları kulanmışımdır mutlu etmemiştir beni solotica n c ourtzoda fena dgl hazal kayanın yani ferihanın göz rengi benim gözüm koyu kahve oldugu için bende soluk mavimsi durdu arkadaşımın gözü orta kahveydi onda yeşil durdu durması gerektigi gibi durdu
ADORE ANCA GÜNDÜZ GÜNIŞIGINDA GÜNEŞ IŞIGINDA GÖSTERİR KENDİNİ BUNUN BİDE AKŞAMI VAR AKŞAM OLUNCA ADORE MUM GİBİ SÖNER NE YAZIKİ GÖZDE HİÇ YOKMUŞ GİBİ FLORENSAN IŞIKTA ANCA BELİRGİNLEŞİR LENSİM ÇAKMAK ÇAKMAK OLMADIKTAN SONRA GÖZÜMÜ YORMAM DAHA İYİ HI BU ARDA AJDA PEKAN VE PARİS HİLTONDA BENİM LENSİMDEN KULANIYOR ADORE DGL ÖNCE ELEGANCEYDİ İSMİ 2010 DA ÜRETİMİ DURUNCA 2012 3 AYIN 12 SİNDE DİAMOND TWO OLARAK TEKRAR PİYASAYA ÇIKTI ELEGANCELER ŞU PİYASADAKİ 1 2 3 TON OLAN ELEGANCELER DGL BİZİMKİLER CİBA ELEGANCEdiamond colors two light blue ile adore bi serısınden grey renklerının bırbırı ıle yapılan kıyas ve elde edılen sonuc o kadar barız bellı kı asla ve asla boy bıle olcusemez...farkın farkında olacagınızdan sımdıden tesekkerlr...
Türk kadınlarının çogu bakımsızlıgı ve dogalıgı bir birinden ayırt edemiyor kadın dedigin bakımlı olmalı lütfen tahsil görün dogal türk kadınları sarhoştan degil cahilden korkacaksın dogal klasik türk kadınları pardon cahil türk kadınları geliştirin kendinizi, yoksa erkekler sizinle oynar sonrada top gibi sizi kale filelerini yırtarcasına şutlar sizi terbiyeye davet ediyorum
hepsini alıntı yapamadım diomonds colors lenslerini pazarlama politikası gibi geldi. bakın youtubedaki videolara
[video=youtube;1D3qrH05SLw]http://www.youtube.com/watch?v=1D3qrH05SLw&feature=relmfu[/video]
ah canım benim sen çok kültürlüymüşsun galiba ? bakımlı olmamayı cahillikten sana arkadaş, oxford mı yoksa harvard mı mezunusun
anacım zaten biz senin kültürene laf edemeyiz ,maşallah yer bir yerinden kültür fışkırıyor
sarhoştan degil cahilden korkacaksın dogal olanlar bakımsız olmayın erkeklerde bakımsız kadınları sevmez kendine bakmak kendini sevmektir lütfen kendimizi sevelim bakımsızlar gol yemek zorunda kalır hemde heryerde
bencede sende kalsın
allah aşkınıza göz var nizam var şu lensin neresi güzel ya BİRDE BENİM LENSİME BAKIN SACMALIOSUNUZ BAZEN :/