Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
numarasız mı?solotica hidrocor meli satıyorum ilgilenen olursaEki Görüntüle 1968260
evetnumarasız mı?
Ben kullandım cok damarla pikselli bi lensKizlar baush lomb starcolors serisi kullanan var mi aranizda renklerin resmi yok da kahverengi gozde nasil duruyor merak ediyrum
Ben kullandım cok damarla pikselli bi lens
Yani bilmiyorum tabi sen bilirsin yine ama piksel cok rahatsız edici bende tanita tikaram aldım şuan yıllık iyi yani o tabi aylık düsünüyosan o ayrıYaa Freshlook gozde yirtiliyor cok sikayeti var. Soloticayla da herkes rahat edemiyor ki buyuk ihtimal ben de edemem. Elegance ın giallosu muhtesem diger renkleri acmiyor. Baush and lomb guzel renk veriyordu oysa ki
Gözlerim orta - açık kahverengi kızlar. Bunu yeni aldım sizinle paylaşmak istedim. Göz renginde minik değişiklik yapmak isteyenler için daha uygun bence çünkü öyle bakınca aaa gözlerin değişmiş gibi bi durum olmuyor ama tatlı bi bıcır bıcırlık katıyor bence, etrafında mavi - gri ince bir hare var, içeriye doğru kahve -gri tonları. Daha önce hiç böyle bi renk görmemiştim denemek istedim açıkçası. Anesthesia addict lolite
İsmi anesthesia, bu addict lolite rengiLensin markası nedir?
İsmi anesthesia, bu addict lolite rengi
Biraz pahalı açıkçası, 6 aylık bir lens, 43$’a almıştım ben bir internet sitesinden.çok güzel duruyor. lens olduğu hiç belli değil. fiyatı ne kadar peki?