Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cennet72 ve dennisde ne kadar benziyor göz yapılarınız. bir an aynı kişisiniz sandım baktım değilmiş
mersı canım:)senınkıler de cok yakısmıs:)goz yapılarımız da benzıyor katılıyorum sana:)çok yakışmış canım :)
Eki Görüntüle 439964 yesilinide denemek istiyorum bu boyleyse artık yesil rengi dusunemiyorum yakın zamanda alıp paylasırım yine sizle
Eki Görüntüle 430485 Eki Görüntüle 430486
Seviyorum bunları yenilerini alıcam yakın bi zamanda alan varsa bana adres verebilir mi?
Çünkü önceki aldığım yerden sipariş veremiyorum
lenslerini çok beğendim canım gerçekten çok yakışmış hangi rengini aldın :)
Eki Görüntüle 452661 Eki Görüntüle 452662 Eki Görüntüle 452664 Eki Görüntüle 452666
buyrun kızlar bunlar da resimleri color tones dark blue... ben kendimde hiç beğenmedim ama mayben isimli arkadaşımıza acayip yakışmış her lens her göze olmuyor maalesef
Seviyorum bunları yenilerini alıcam yakın bi zamanda alan varsa bana adres verebilir mi?
Canım ya lenslerine bayıldım,tam benim istediğim ton..Bana markasını ve rengini verebilir misin?Bi de batma yanma gibi sorunlar oldu mu?Nerden aldığını da söylersen sevinirim :)
sana da tenine de çok yakışmış çok doğal durmuş bayıldım..
cidden freshlook mu bu ??? harika görünüyor