Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topiğe uygun olsun diye koyuyorum lensli gözlerimi ama
Eki Görüntüle 569785
halbuki güzel gözüküyor,markası ne
Topiğe uygun olsun diye koyuyorum lensli gözlerimi ama
Eki Görüntüle 569785
vaaay amazon bu kadar güzel mi? yoksa fotodan mı ? rahat mı peki ? diğer renkleri nasıl?
zumrut derken Sea greenden soz ediyorsun sanirim??? Canim ben 6 yil freshlook kulandim, ta ki solotica ile karsilasana kadar gecen ay.. freshlookta dogal duran iki renk var.. Green ve Pure Hazel.. digerlerini hangisini denedimse uzaktan Merhaba ben lensim der gibi duruyor.. :44: Ama green nasil gozlerinin rengini acmadi?? Ben o rengi cok kulandim ve gozlerim kahve rengi.. Sen abartili bi sey istiyosan zumrutu al ama yani lens oldugu cok belli olur..
Bunuda netten buldum..
Eki Görüntüle 353439
vaaay amazon bu kadar güzel mi? yoksa fotodan mı ? rahat mı peki ? diğer renkleri nasıl?
Eki Görüntüle 566931 Bu da benim lensim kızlar. Yalnız solotica ocre istiyorum kullananlara sorum olacak harelinin yapay durduğunu düşünüyorum haresiz mi alsam? Bir de sağ gözüm 2.5 sol gözüm 3 numara numaralı istiyorum. Tek mi kutuda çift mi bu lensler?
göz çapım 8.7 dende büyü sanırımm
Eki Görüntüle 430485 Eki Görüntüle 430486
Seviyorum bunları yenilerini alıcam yakın bi zamanda alan varsa bana adres verebilir mi?
Çünkü önceki aldığım yerden sipariş veremiyorum
Eki Görüntüle 583925 Eki Görüntüle 583928
Eki Görüntüle 583929
Biliyorum pek net degiller
tlfndan çektm
Eki Görüntüle 591621
gün ışığında çekilmiş kendi göz rengim bu,yeşil tonlarında lens istiyorum ama hangi markanın yeşil rengi daha doğal ve güzel durur bilmiyorum :26:
kızlarrrrrrrrrrr ben miyopum ve renklı lens kullanmak istiyorum batma vs birseyler oluyormu ve senelık olsun istiyorum yardım edermisinz ayrıca hepinize lens yakısmıs ve doğal durmus :)
canım ucuz olsun aylık olsun dersen freshlook HARESİZ yeşili mutlaka dene açık göz rengi üzerinde şahane duruyor çok da açık olmasın rengi dersen freshlook dimensions sie green al derim kesinlikle , damarlı görüntü hiç yok normal freshlooklar gibi,
bak bu seninkinden hafif aha koyu bi göz renginde ki duruşu
Eki Görüntüle 594398
bu da açık kahve gözde
Eki Görüntüle 594399
cevabın için teşekkürler :) 2 resimdeki renk güzel durmuş aslında ama daha önce freshlook hareli yeşil kullanmıştım çok pörtlek durmuştu resimdeki kadar doğal dururmu acaba