Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam, hala Amazon Hazel kullanıyor musun? Ben de çok memnundum ama son iki aldığım lensler gözümde değişiklik yapmıyor sanki rengi koyulaşmış gibi. Öncekiler çok güzeldi, parlak bir renk veriyordu.
Eki Görüntüle 438869 rastgele optikci onunden gecerken bakınayım derken yogun ovgu sonucunda aldım ve asiri dogal bence ve flassiz cekim
arkadaslar merhaba benım gozlerıme hangı renk lens gıder yardım edın lutfenn....adore yellow taksam guzel bır yesıl olurmu acaba ya da gıallo mu ne dersınız goruslerınızı beklıyorumm..Eki Görüntüle 455950 Eki Görüntüle 455951 Eki Görüntüle 455953
denis
merhaba ben sizin yerinizde olsam lens almazdım, gözlerinizin kendi rengi çok hoş. insanlar bu rengi yakalamak için lens alıyorlar hatta :)
ama kullanmakta kararlı iseniz solotica mel rengini önerebilirim. böyle sarı-yeşil bir renk yapıyor açık gözleri.
sarısı az bir yeşil istiyorsanız solotica cristal var. açık renkli gözler ile çok iyi kaynaştığını söylüyorlar.
daha opak olarak solotica esmeralda var, tam ve net bir yeşil.
tabii ben daha önce hiç solotica kullanmadım, sadece solotica araştırdım. ondan böyle konuşuyorum.
kendi fikrimce lense ihtiyacınız yok :)
tesekkur ederım tavsıyelerınız ıcın...benı caydırdınız sımdılık:)bırgun lens almaya karar
verırsem onerılerınıze kulak verecegım cok tesekkurler..
arkadaslar merhaba benım gozlerıme hangı renk lens gıder yardım edın lutfenn....adore yellow taksam guzel bır yesıl olurmu acaba ya da gıallo mu ne dersınız goruslerınızı beklıyorumm..Eki Görüntüle 455950 Eki Görüntüle 455951 Eki Görüntüle 455953
denis