Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar buyrun bugün geldi rainbow elite line sky blue lenslerim :)
Eki Görüntüle 465803 Eki Görüntüle 465804 Eki Görüntüle 465805 Eki Görüntüle 465806
son resim de flaşlı hali
dibine girilmediği takdirde lens olduğu asla belli olmuyor
Teşekkür ederim canım :) ben 120 tl ye aldım lenslerimiçok yakısmıs lenslerin ama bana sanki cor azula cok benziyo gibi geldi.sen ne kadara aldın bu lensleri?
çok yakısmıs lenslerin ama bana sanki cor azula cok benziyo gibi geldi.sen ne kadara aldın bu lensleri?
çok çok yakışmış. neden hala aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsunuz?
ben de solotica icemint almayı düşünüyordum da ondan soruyorum. icemint ile ilgili olarak yaşadığınız olumsuzluklar neler? bombeli duruyor mu? gözleri pörtletiyor mu? gündüz vakti kullanılabilir mi? gerçekten rahatsız edecek derecede kalın mı? bir de mümkünse yandan bir foto koyabilir misiniz icemint ile?
Mrhaba cnm aradıgım lensi bulamadım cunku rahatsız ediyorlar belli bir zaman sonra ayrıca yanlıs yazmısım bu lenslerim grafite. icemint tavsiye etmem cok belli ayrıca solotica biraz kalın bir lens e haliyle yandan bakınca bombeli merak edersen icemint ilede resim koyabilirim . artık 3 aylık lens alıcam rengini begenmezsem çöpe atarım en azından parama yanmam. Ohhh be gözümde bişey yok diyebilecegim bir lens arıorum aslında diamonds colors var oda baya tuzlu cifti 800 tl . O kadar parada veremem bi lense amazon aradım epey bulamadım oda cok rahat bi lensmiş sofistiğin üç aylıgı fakat maalesef firma artık üretmiyor...... Gri-mavi bir lens arıyorum benm için en önemli şey rahatlıgı gözlerim numaralı oldugu için ve burnumdan yeni estetik operasyon gecirdiğim için gözzlük takamamm ((
Mrhaba cnm aradıgım lensi bulamadım cunku rahatsız ediyorlar belli bir zaman sonra ayrıca yanlıs yazmısım bu lenslerim grafite. icemint tavsiye etmem cok belli ayrıca solotica biraz kalın bir lens e haliyle yandan bakınca bombeli merak edersen icemint ilede resim koyabilirim . artık 3 aylık lens alıcam rengini begenmezsem çöpe atarım en azından parama yanmam. Ohhh be gözümde bişey yok diyebilecegim bir lens arıorum aslında diamonds colors var oda baya tuzlu cifti 800 tl . O kadar parada veremem bi lense amazon aradım epey bulamadım oda cok rahat bi lensmiş sofistiğin üç aylıgı fakat maalesef firma artık üretmiyor...... Gri-mavi bir lens arıyorum benm için en önemli şey rahatlıgı gözlerim numaralı oldugu için ve burnumdan yeni estetik operasyon gecirdiğim için gözzlük takamamm ((
kızlar buyrun freshlook haresiz (düz) mavi lenslerim :)
bunlar gün ışığında çekilmiş olanları
Eki Görüntüle 476456
Eki Görüntüle 476457
Eki Görüntüle 476458
Bu da flaşlı hali
Eki Görüntüle 476459
Bu da yandan çekilmiş hali belki biri merak eder diye koyayım dedim çünkü normalde freshlooklar yandan bakınca bombeli durur ama bu bana pek bombeli gibi gelmedi ama tabiki gene de karar sizin :)
Eki Görüntüle 476461
çok yakışmış, güle güle kullanın. gerçekten bombeli gözükmüyor. peki lensin yapısı nasıl? damarlı mı? düz mü?
çok yakışmış, güle güle kullanın. gerçekten bombeli gözükmüyor. peki lensin yapısı nasıl? damarlı mı? düz mü?
bombesi yok neredeyse. haresiz olmasının avantajı gibi. yakışmış, güle güle kullan canım.
canım ben solotika lensin kullanım rahatlıgına bayıldım ,dıger marka lenslerı de kullandım en rahatı solotıka.fıyatı ıse 3 aylık ve yıllık lense gore degısıyo,ben 3 aylıkları 95 tl ye aldımkızlar lens ücretleri ne kadar kullanımı zor mu bilgi verir misiniz özendim valla.