Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resimlerine bakmıştım sonra bu kadar güzel bayan kırıcı olamaz dedim kendi kendimeEvet haklısın aslında.
Yakışırsa 5 liralık ta takarım 500 liralıkta..Tamamen haklısın.
Birde, altını çizdiğim kısım anlayamadım.
Eki Görüntüle 432456
gri renkli lens kullandım ama bazen mavi bazen de yeşil durdu hiç gri durmadı :) Kendi gözüm siyah renkli
Eki Görüntüle 432457
hevvalcim lenslerın cok gusel memnunmusun.resım flaslı cekımmı normldede bukadar bellı oluomu rengi
Merakımı mazur görün lütfen, gözlerinizin altına, yanaklarınıza çizdiğiniz çizgilerin anlamı nedir?
Gotigede benzemiyorsunuz?
Eki Görüntüle 413000
Damarlı bir lens.Ama kötü durmuyo.Sadece ilk defa mavi kullandığım için biraz yadırgadım.Şunu da anladım ki benim rengim yeşil tonları.Önerebileceğiniz daha doğal ve aynı zamanda konforlu bi lens var mı?? (14.00-14.20/8.50-8.60)
gri daha guzel bence yakışmış
Hayatım gözlerinin gerçek rengi nedir ? birde markası nedir bu lenslerin , birde sahte olduğunu anlayan oluyor mu ??
mavisi fena deil ama ben kendime yakıştırmadım maviyi bi de şu anfda kullandığım lensten sonra çok rahatsız bi lens olduğunu anladım.Mavi rengin tonna bayildim cok guzel durmus
Slm kızlar bunlar da benim rainbow sky blue'larım renk harika ama rahatlık açısından pek de memnun kalmadım
tima85 bu lens sizde kusursuz durmuş. Kendi göz renginiz nedir acaba?
Ayyy cok begendm rengini tam sky blue yani. Batmami yapiyor cnm
benim bosch lomb grey kaydirigubbakcemile3