-
- Konu Sahibi neslihanaltuntas
b&l de yıllık leslerin fiyatları ortalama ne kadar??
merhaba göz çağım 8.6 dia:14.20 freshlookmu uygun yoksa b&l mı...Renk olarak ne alsam sizce?
bnm iki gözümde de hem astigmat hem de miyop var. nasıl bir lens kullanıcam bilgi verirseniz cok sevinirim
benim bi sorum olacak freshlook renkli lensleri içinde colors un yeşili mi yoksa colorblends in yeşili mi sizce???
Merhaba benm sorum şu; ellese marka güneş gözlüğü aldım. model yüzüme çok yakıştı ve çok iyi oturdu gibi gözküyor.ancak burun köprüsü biraz dar , buda gözlüğü burnumun üzerinde hissediyormuşum gibi geliyor. ayrıca gözlüğü çıkardığım zaman burun kenarlarımda kızarıklıklar oluştu..herkez zamanla alışırsın diyor. ama ben ileride bunun baş ağrısı vs.. yapmasından korkuyorum. aslında modeli bende çok beğendim ve eğer ileride bir problem yapmazsa değiştirmeyi düşünmüyorum beni aydınlatırsanız sevinirim. (bu arada çerçevem kemik)
mrb neslihanaltuntaş
konuda sorulan soruların hepsini tek tek okuyamadım kızımdan pek vakit bulamıyorum soracağım soru daha önce sorulduysa lütfen kusura bakma :kedi:
bir kaç yıl önce bi arkadaşımın vasıtasıyla tanımış olduğum bir bayan kullandığı lenslerin yıllık lens ve gece yatarken çıkarmak zorunda olmadığı türden olduğunu söylemişti
bu türde lensler varmı bilgi verirseniz sevinirim bu arada her iki gözümde hem miyop hem astigmat var uzun zamandır gözlüklerimi kullanamıyorum numarasını bilmiyorum dr a gidicem ama bana tavsiye edebileceğiniz lens markası varmı opuyorumnanaktan
Freshlookların ölçüsü mediumdur 8.6'ya denk gelir.B&L 8.4 ve 8.7 olarak üretimleri vardır
Merhabalar.. Benim sorunum aldığım renkli lensleri taktığımda hiç beğenmemem. Hangisinin daha iyi yakışacağını anlamak ve boş yere para vermemek için denemek istiyorum ama annem izin vermiyor. :bbo: Lensleri denemek çok mu zararlı? :çok üzgünüm:
Daha önce üstteki konuya da yazdım ama cevap veren olmadı Siz bu konuda bilgiliymişsiniz doktor biomedics önerdi bi gözüm 2 biri 2.75 Gittim optiğe bana lens kullanman doğru olmaz dedi gözlük kullan dedi astigmat da var bende İşte kullancaksan da toric lens veriyim 6 aylık 200 tl dedi Ben öğrenciyim nası alıyım yahu 50 tl likler de var ama onlar aynı numara oluo ikisi de dedi İki göz arasındaki fark baya fazla dedi o yüzden normallerden kullanmam diğer gözümün zayıf görmesine neden olurmuş Biomedics renkli lens nette renkli doğal göze en yakın lens dio Kullanan var mı hiç Napmam lazım Gözlük takmak istemiyorum Önerilerinizi bekliyoruma.s.
yha cnM bnada yrdımcı oLrsan cok svnicem bnm qöz numaram saq 2.25 soL 1.75 0.50de astqmat var ama bn 2 yıLdan beri şeffef Lens kLLanıorum krdeşim qzLüqümü krdı ve oLana kdr tkmak icndi sonra raht ettim ve devam ettm bi dfa enfeksiyon oLustuu qzümde 2 hfta damLa ve krem kuLLandım qecince devam ettim simdide aLerji bsLanqıcı cıktı numaraLarım aynı bn qzLük kuLLanmak istemiorm 10 qün damLa kLLanıcam ama snra tkrar Lens aLmak istiorm.. Bu sefer bi deqisikLik yapıp renkLi aLmak istiorum sacLarım acıK kumraL qzLerim kahve ne acık nede cok kyu normaL bna hnqi renK önerirsn ve ne marKa..? yrdımcı oLursan cok sevinicm cnm