- 26 Ocak 2009
- 169
- 0
-
- Konu Sahibi neslihanaltuntas
merhaba...ben uzun süre gözlük kullandım.şimdi lens almak istiyorum doktor air optix önerdi ama bende j&j oasys iyi diye duydum sizce hangisini alsam?
air optix aqua aldım..Bi kaç gündür kullanıyorum ama bulanıklık var..Acaba neden ?..İlk lens kullanmamdan mıdır yoksa bir tuhaflıklık mı var ? Cevaplarsanız sevinirim..
ben ilk b &l şeffaf lens kullandım numaralı...şuan kullanmıorum süresi doldu. attım.. şuan gözlük kullanmam lazım ama arada bi takıorm hoşuma gitmio..
şimdi renkli lens almayı düşünüyorum...saçlarım siyah beyaz tenliyim...acaba hangi renk gider bana? ben mavi düşündüm ama hangi marka olur yada önerileriniz??
http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/287865-lensten-anlayanlar-lutfen-baksinresimli.html
Lütfen bu konuya bakarmısınız sorum var?a.s.
Opti free tavsiye ettiğim lens solusyonu doğru ancak diğer lens solusyonlarını tavsiye etmiyorum anlamına gelmiyor.Lens siparişlerimizde promosyon olarak gönderimini yaptıkları bir marka tabi bunun dışında farklı markalardan da promosyon deneme amaçlı solusyonlarda geliyor.Herhangi bir şikayet almadım şuana kadarneslihanaltuntas, Opti free dışında diğer lens solüsyonlarını tavsiye etmemişsiniz.... nette gezinirken MAX OPTIFRESH MULTI PURPOSE SOLUTİON diye bir marka gördüm.. bu marka hakkında bilginiz var mı acaba..? bilgilendirirseniz çok sevinirim.. varsa ,kullanan arkadaşlarda yorumlarını yazabilir mi...
Merhaba. Air optix de oasys de çok güzel ürünlerdir doktor air optix önermiş bence onunla başlamalısınız değişim düşünürseniz yine doktorunuzla görüşebilirsinizmerhaba...ben uzun süre gözlük kullandım.şimdi lens almak istiyorum doktor air optix önerdi ama bende j&j oasys iyi diye duydum sizce hangisini alsam?
air optix aqua aldım..Bi kaç gündür kullanıyorum ama bulanıklık var..Acaba neden ?..İlk lens kullanmamdan mıdır yoksa bir tuhaflıklık mı var ? Cevaplarsanız sevinirim..
merhaba tekrar ben :)...Şimdi renkli lens almak istiyorum...Freshlook mu iyi b&l mı iyi...3 aylık alıcam birçok arkadaş b&l kalın batma yapıyor diyor ama renk olarak hangisi daha iyi..Ben esmer tenliyim ve gözüm kahverengi...Freslook gri nasıl olur sizce ?
B&L da Freshlook ta soft lenslerdir kullandığınız şeffaf lens gibi düşünün hepsinin çapları vardır gözde uyum zorluğu olan lenslerde çoğunlukla çap sorunu olabiliyor o yüzden göz çapınızın da uygun olduğu markaya öncelik verin ve daha sonra renk seçeniğiniz seçin iki markanında renk yelpazesi güzeldir