- 18 Nisan 2009
- 57
- 0
- 38
- Konu Sahibi neslihanaltuntas
mrbhblar,,yardımın için şimdiden teşekkürler,,,ben kahverengi gözlüyüm,,gözlerimde büyük,,kumralım,,hangi renk lens yakışır bana,,nerden alabilirim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
Bana gözlükcüm air optix breathable renses diye bir lens verdi. Daha ilk kez kullanıyorum. 15 gün kullanılıp akşamdan solisyona koyuyormuşsun. Sonra 15 gün daha kullanıp atıyorsun. Yani bir çifti bir ay gidiyor. Bana gece yatabilirsin banyo yapabilirsin denize girebilirsin dedi. Banyo yaptım lenslerimle hiçbirşey olmadı. 1 haftadır kullanıyorum. Normalde iyi Ama işim bilgisayarda oldugu için gözlerimde dönem dönem ağrılar oluyor. Birde gece olduğunda ve sabah ilk yataktan kalktığım zaman kuruluktan çok rahatsız oluyorum. Sizce bana iyi gelmiyormu lens. Bilgisayar kullananlar için özel lensler varmı? Sizce doktora göstermelimiyim?
Birde kuruluk için damlalar varmış. Önerebileceğiniz bir damla varmı?
mrbhblar,,yardımın için şimdiden teşekkürler,,,ben kahverengi gözlüyüm,,gözlerimde büyük,,kumralım,,hangi renk lens yakışır bana,,nerden alabilirim...
merhaba canım,ben miyopum lens kullanıyorum ama artık renkli lens almak istiyorum.hava geçirgenliği iyi olan ,rahat,konforlu doğal görünen açık yeşil bir renk almak istiyorum ama marka ve ad konusunda pek bilgim yok.araştırdım biraz ama karar veremedim.yardımcı olursan çok ama çok sevinirim.bu arada kızıl saçlıyım,kumralım ve kahverengi büyük gözlüyüm.şimdiden teşekkürler...
Lensler de fiyatlar markası ve türüne göre değişiyor.Yaklaşık bir rakam vermek gerekirse 55Tl ile 85Tl arası diyebiliriz tabi daha üst rakamlarda olanlarda var ama ben size yaklaşık bir rakam vermek istedim.Lens ilk defa kullanıcaksınız sanırım bunun için tabi ilk olarak gözünüzde lens kullanmayı engelleyecek bir sorun var mı yok mu öğrenmek adına muayne olmanızı tavsiye ederim.Renk yeşil tonlarını tercih edin bencecanım merhaba .ben ssk lıyım ödemiyomuş sanırımm.peki özelden almaya kalkarsam tahnini ne kadar tutar.uzağı görememe sorunum zaten var ama gözlük kullanamıyorumm.ödemesede doktora gitmem gerekirmi.bide ben esmerim gzlerim koyu kahvee nasıl bi renk giderrr:uhm:
merhaba canım,ben miyopum lens kullanıyorum ama artık renkli lens almak istiyorum.hava geçirgenliği iyi olan ,rahat,konforlu doğal görünen açık yeşil bir renk almak istiyorum ama marka ve ad konusunda pek bilgim yok.araştırdım biraz ama karar veremedim.yardımcı olursan çok ama çok sevinirim.bu arada kızıl saçlıyım,kumralım ve kahverengi büyük gözlüyüm.şimdiden teşekkürler...
cnm bende birsey sorcam =)
kullanmadıgımız lensleri solusyonda ne kadar sure bekletmemız gerekir...ben kullanmasam dahi her gun duzenli olarak suyunu degistiriyorum ...bi de lensleri temizlemek için bir alet satılıyormus isimi su an aklıma gelmıyor onları nereden temin edebilriz ...
Arkadaşlar sizlere yakışabilecek lensi buradan söyleyebilmem gerçekten güç.Ben sadece renklerine ve kalitesine güvendiğim lensleri öneri olarak paylaşıyorum.Doğal görünüm ve rahatlık için Rainbow ve sofistic kullanabilirsinizbenim bi sorum olucak ben numaralı şeffas lens kullanıyorum ama arıtk renkli kullanmak istiyorum numaralılarda hangi lensi önerirsiniz tabi doğal ve güzel renklerin olması açısından buarada kendi göz rengimkoyu kahve
kızlar lens kullanımı kolay mı yhaa bende almak istiorumda ?
Gündüz taktığınız bir lensi gece çıkartıp solusyona koyuyorsunuz ve sabah lensi takmadan önce tekrar solusyon ile çalkalayarak takıyorsunuz lens kabında olan solusyonu döküp lensi çıkardığınızda yeni solusyon koymanız gerekiyor.Eğer lensleri kullanmıyorsanız en fazla aynı solusyonda 2 gün beklemelidir daha uzun süre değilcnm kullanmadıgımız lensleri ne kadar gun solusyonda bekletmemiz dogru olur ...
kızlar lens kullanımı kolay mı yhaa bende almak istiorumda ?
Natural look boush lomb 'a aittir.Elegance ile ilgili en kısa zamanda dönüş yaparımarkadaşım, yardımınıza ihtiyacım var
elegant liht blue kullanıyordum uzun zamandır ancak yırtıldı. ve elegant bulamıyorum. hangi lensciye sorsam üretilmiyor diyor. siz üretildiğine eminmisiniz? cibavisionun elegantı ama...
bir de natural liht blue diye bir marka ve renk gördüm. bunlar nerede satılıyor. acil yardıma ihtiyacım
Bugün, 17:41