Kontakt Lens Lens ve Gözlük Hakkında sormak istediğiniz herşeyi cevaplıyorum

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/228047.jpg için Google Görsel Sonuçları

bNm de bir sorum oLacaktı.Lensleri
takmadan önce yada taktıktan sonra
göz kalemi vs.. sürebiliyor muyuz? yoksa
hiçbişiyin olmamaısmı gerekiyor gözde ve çevrsinde

bir sorum daha olucak astigmatlı[toric lens] lenslerde de renkli olabiliyor mu
yani toric lenslerin renklilride varmı acaba?

Son düzenleme:

Makyajı lensi taktıktan sonra yapmayı öneriyoruz.Çünkü önceden makyajı yapıp daha sonra lens takınca takma işlemi sırasında lensin kirpiklere değmesi göz altına değmesi rimel kalem gibi malzemelerin kalıntıların lense yapışmasına sebep olabilir ve ozaman lens gözde batma yapmaya başlar içerisinde kalan kalıntılar sebebiyle.Önce lensi takıyorsunuz daha sonra makyaj yapıyorsunuz
Toric lenslerde 2005 senesinde johnson firması renkli olarak üretimine başlama planları yapıyordu ancak özel yapıma giren bir lens olup yaklaşık 5 hafta gibi bir zamanda alabiliyorsunuz.Fakat renk tonlaması olarak çok güzel olduklarını söyleyemem :)

bilgiler için çok teşekkür ederm.
son bir soru daha sormak istiyorum.astigmat için sadece toric lens mi kullanabiliyoruz yani normal lenslerde kullanabiliyormuyuz.bnm astigmat problemim var ve renkli istiyorum da böyle bi imkan var mı?

Kızlar benim gözüm kahverengi yeşil renkte lens kulanıyorum...yeni bir tane daha almayı düşünüyorum ..istedigim renk bu sefer mavii ..bana önerebileceginizbir marka varmı şöyle yapay durmasın doğal bişe istiyorumm...

Astigmat görme kusuru olan gözlerde sadece toric lensler kullanılabilir.

SELAM

gözümdeki batma geçti..:dance: cumartesi günü doktora gittim. göz çapımı ve numaramı ölçtürdüm.göz çapım 8.7 çıktı. ama bendeki lensler 8.6. bu çap farkından bir sorun doğar mı acaba...fisfisfis zaten üç ay kullanıcam. süre dolduğunda kendi boyutlarımda alıcam tekrar. ayrıca aldığım lensler özelliklerinden dolayı 1 hafta gözde kalabiliyormuş. ama sağlık açısından çıkartmam gerekir değil mi??
teşekkür ederim şimdiden..a.s.

Aylık kullanılıp atılan lenslerde freshlook colourblends senelik olanlarda rainbow'un renklerine bakabilirsiniz.Sofisticlerde uzun süreli gayet güzel lensler...

arkadaşım freslook marka kullanıyor.mavi gibi bir rengi var ve hiç yapay durmuyor.çok hoş duruyor.bende alıcam daha sonra.a.s

Aylık kullanılıp atılan lenslerde freshlook colourblends senelik olanlarda rainbow'un renklerine bakabilirsiniz.Sofisticlerde uzun süreli gayet güzel lensler...

Canım zaten bende freshlookun hareli yeşili kullanıyorum Şimdide mavi almaya karar verdim ama cok sırıtsın istemiyorumm .yardımcı oldugun için tşk ederim..

arkadaşım freslook marka kullanıyor.mavi gibi bir rengi var ve hiç yapay durmuyor.çok hoş duruyor.bende alıcam daha sonra.a.s

Tatlım bende freslook kullanıyorum hareli yeşilini..bakalım gidip birde mavisini deneyim.Göz rengim kahverengi oldugu için yeşil doğal durmuştu..Bakalım mavi nasıl olacak..Gride önerdiler ama kararsız kaldım..

banada önermişlerdi ama fazla iddalı durur gibi düşünüyorum...o zaman doğallıktan çıkar...sengözlerimebaksanab

dün gece mecburen lesnli ve gözümde ki rımellerle uyudum..sabah kalktığımda gözümü açamıyordum..
of felaketti ya kıpkırmızı olmuştu gözmün içi..lens kabımı yanıma almayı unutmulum ve mecburen lenslerimle uyudum..kızlar kimseye tavsiye etmiyorum..hele ki birde lensle beraber makyaj da varsa..gözümün içinde beyaz sıvılılar oluşmuştu.şimdi konuyla ne alakası var diceksiniz ama uyarmak istedim .. daha kötüsüde olabilirdi..

ya arkadaşlar galiba lensimi çıkartırken ortadan çizmişim.genelde çıkarırken iki tırnağımın arasında lensi bükerek çıkarıyorum. bundanmı kaynaklandı acaba.sağ gözümün önünde sanki bişey var böyle çapak olurda görme kısıtlanır gibi...rahat görme açısı sağlamıyor..

yaaa arkadaşlar bende lens kullanmak istiyorumda gözlerim 2 numara olmuş:1no2: qözlük istemiyorum lens istiyorum, bu konularda bilgisi olanlar bana yazabılırlermi ? enkısa zamanda cvp larınızı beqliyorum :Saruboceq:

merhabalar...ben yaklaşık 12 yıl,günde yaklaşık 6 saat, numaralı lens kullandım.5 yılda bir 1 sene ara verip gözlük takmak gerekiyormuş yoksa kornea inceliyormuş (( ben de hiç bi sorun çıkmamiştı halbuki ama yinede korktum ) yaklaşık 3 ay ara verdim ama yeniden başlamak istiyorum sence bu kornea inceltme dogru mu? bir sitede uzman bi doktor sadece korneanın oksijensiz kalmasından söz ediyor ki bunun da günde 6 saat kullanan biri için sorun olmayacagını söylüyor ne dersin?

Eğer batma da varsa çizilmiş olabilir ve korneaya da zarar verir böle bir durumda..Çıkarırken kenarından tutup gözünüzün iç kısmına doğru çekebilirsiniz bükmenize gerek kalmadan çıkarabilmiş olursunuz ve lens daha az zarar görür hiç zarar görmesin istiyorsanız tırnaklarınızda fedakarlık ediceksiniz :)

Lensin korneaya zararı tamamen kullnıma bağlıdır.Bir lens kullanıcısı 20 sene çok dikkatli kullanır hiçbir şey olmaz başka bir kullanıcı bir hafta kullanır mantar konjonktivit oluşur.6 saat gün içinde lens kullanımı gayet güzel bir zaman.Sadece göz muaynenize gitmeden birkaç gün önce lens kullanımını bırakırsanız gözünüz için en doğru dioptri sonucuna ve kornea ile ilgili sıkıntı olup olmadığına ulaşmış olursunuz.5 sene kullanıp 1 sene ara verme diye bir durum söz konusu değil..Tamamen kullanım ve dikkat tabi senede bir muayne ile göz yapısının incelenmesi önemli

Merhaba
Bana gözlükcüm air optix breathable renses diye bir lens verdi. Daha ilk kez kullanıyorum. 15 gün kullanılıp akşamdan solisyona koyuyormuşsun. Sonra 15 gün daha kullanıp atıyorsun. Yani bir çifti bir ay gidiyor. Bana gece yatabilirsin banyo yapabilirsin denize girebilirsin dedi. Banyo yaptım lenslerimle hiçbirşey olmadı. 1 haftadır kullanıyorum. Normalde iyi Ama işim bilgisayarda oldugu için gözlerimde dönem dönem ağrılar oluyor. Birde gece olduğunda ve sabah ilk yataktan kalktığım zaman kuruluktan çok rahatsız oluyorum. Sizce bana iyi gelmiyormu lens. Bilgisayar kullananlar için özel lensler varmı? Sizce doktora göstermelimiyim?
Birde kuruluk için damlalar varmış. Önerebileceğiniz bir damla varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…