- 26 Ocak 2009
- 169
- 0
- Konu Sahibi neslihanaltuntas
Anladığım kadarı ile sen hem renkli hem numaralı lens kullanmak istiyorsun.Bu mümkün olan bir durum yazdığın numaralar için.Birçok markanın renkli numaralı lensleri var.Önemli olan burada hangi renk tonlarından hoşlanacağın ve rengin nasıl durmasını istediğin.Öncelikle rengi beğenmelisin.Sağ göz için ve sol göz için ayrı iki kutu verilicektir.Kullanım süresi seçtiğin lense göre değişir.Örneğin freshlook lensler aylık kullanımlıdır içerisinde bir kutunun 2 adet vardır senin göz numaraların ayrı olduğu için 2 kutu alman gerekir.2 kutuda 4 adet vardır yani 2 çift.Her çift 1 ay kullanılır bu demektirki 2 aylık lens olur.Ya da senelik renklerden beğendin şişe içerisinde sunulan senelik lensler adet olarak alınabilme imkanı var böylelikle 2 şişe lens bir sene kullanım imkanı sağlar.Şeffaf lens istersen eğer ozamanda ilk kullanıcı olacağından doktorun önericeği lensi kullanmanda fayda var derim.Ama gözlükçünün önerisini dikkate alacaksan ben sana oasys öneririm.canım benim banada yardımcı olursan çok sevinirim.lensle ilgili olan bi çok topiğe yazdım ama kimsede yardımcı olmadı ne yazıkki.gözlerim bozuk numaralı alıcam mecbur.sağ gözüm 1 sol 3 numara uzağı göremiyorum net olarak.4 yıldırda gözlükten bıktım artık;(((numaralı olduğundan aylıkları önerdi bikaç gözlükçü çünkü süs amaçlı takmıycaksın sürekli kullanıcaksın nekadar uzun kalırsa senin içinde okadar rahat olur dedi.focus night&day diye bi marka var onu önerdiler bana.bilmiyorum ayrıca renklilerde aylık varmı bilmiyorum??sizce şeffehmı daha iyi olur.birde en iyi göze zararı olmayan lens markasını yazarsanız sevinirim.ona göre bu ay içinde alıcam artık.