Ouartzo resimlerini söz vermiştim ama hemen ertesi gün gözüm iltihaplandı ve 1 hafta lens takamadım. Ancak şimdi resim çekebildim. İşte resimler:
Hidrocharme Ice ve Mellerim:
bi arkadaşımız amazon yeşilini sormuş bu arkadaşım amazon yeşili gözlerim koyu kahve bende biraz mavimsi durdu..
amazon lensler sophistik lensin aylıklarıdır. doku ve renk olarak birebir aynıdır. sophistik yıllıktır ve numaralılarıda vardır. amazon aylıktır ve numarasızdır.. aynı firmanın lensleridir. sophistiğin mavi,gri ve yeşilini kullandığım için şunu söyleyeyim. damarlı bir lens. b&l kadar değil elbet.... pupil boşluğu da normal. büyük değil.....
bi arkadaşımız amazon yeşilini sormuş bu arkadaşım amazon yeşili gözlerim koyu kahve bende biraz mavimsi durdu..
Selam cemre, ben de amazon yeşili almayı düşünüyorum ve gözlerim çok çok koyu, siyaha yakın kahve.senin de koyu kahveymiş o yüzden bende yaklaşık olarak ne renk duracağını sen daha iyi bilirsin sanırım. Yakından mavi tonunu da çok merak ettim. Lensin daha yakından, damarları (eğer varsa), pupil boşluğu vs görünecek şekilde net bir resmi varsa koyabilirmisn?
Ouartzo resimlerini söz vermiştim ama hemen ertesi gün gözüm iltihaplandı ve 1 hafta lens takamadım. Ancak şimdi resim çekebildim. İşte resimler:
Hidrocharme Ice ve Mellerim:
[/QUOTE]bu yenı hali
ImageShack - Image Hosting :: yenrb1.jpg
bu da eskı hali
ImageShack - Image Hosting :: eskdr1.jpg
cnm ya çok yakışmış sana kendi gözün gibi hiç farkı yok bence ,bende amozon yeşil kullandım ama bende açık yeşil duruyodu,sanırım benim gözlerim ela olduğu için belirgin bir yeşil oldu gözüm...amozon kullana bilirsin çok doğal durmuş bence ...............:lepi:
cemrecim bu resimdeki lensin markası neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?