Resimler pek net değil fazla belli olmuyor..
evet daha net cekemedım şekerım denedım ama olmadı kameram bu kadar,
daha ıyı resım vermek ısterdım
ne sorucam su an bugun yenı aldıgımdan dolayı mıdır bır buhu var gozlerımde daha alısamadı belkı ondan mı geçer mı bılıyor musunuz ? kaydirigubbakcemile
bende yeni lens aldım dün ,bu kadar kullanmama rağmen ilk taktığımda bir süre buğu oluyo. daha sonraki günlerde taktığımda ise görüntü gayet net bir hal alıyor.sanırım göz lense alışana kadar kısa bir süre böyle bir durumla karşılaşıyoruz.
quartzo ya bayıldım. galpal nasıl getirttiniz. ne kadar zamanda geldi.ve kaça mal oldu....solotikaların 2 hafta sonra türkiyede satışa çıkması,olayı, umarım doğrudur. bu lensler çok güzel..... sizede çok yakışmış... çok doğallar....................
benceda çok güzel ilk sıradaki lenslerin yeşil olanlar yani.bayıldım gerçekten hangi marka ,kaça aldın,nerden aldın yazarmısın lütfen .çokmu soru sordum acaba ..ben yeşil hastasıyım da güzel ve doğal yeşil lens gördüğümde dayanamıyorum ve elimdeki lensler bana yeterli gelmiyor,hep arayış içindeyim ,sanırım lens kullanmak bir süre sonra bağımlılık yapıyor,hep en iyisini istiyo insan en azından bende öyle oluyo.:1no2:
tatlım lenslerın cok guzel durmus natural duruyo orjınal gıbı yanı cok beyendım durusunu
hepsi çok yakışmış ama quartzo olanlar ayrı güzel gözlerin daha iri gözüküyor .türkiyeye gelsede topaz olanla quartzodan alsam yaa
bende yeni lens aldım dün ,bu kadar kullanmama rağmen ilk taktığımda bir süre buğu oluyo. daha sonraki günlerde taktığımda ise görüntü gayet net bir hal alıyor.sanırım göz lense alışana kadar kısa bir süre böyle bir durumla karşılaşıyoruz.
b&l ın 2 çeşit göz çapı numarası var. eğer sizin gözünüze uymayanı aldıysanız o batma olur. doktor kontrolünden ,aldıysanız sorun olmaz. o çapını ölçüp ona göre veriyor. ama direkt bir lens sitesinden aldıysanız, bilmeden göz çapınıza uygun olayan bir lens olabilir aldığınız. yanlış bilgi vermeyim. 8.4ve 8.6 ydı galiba çapları..... tam emin değilim. yanlış hatırlıyor olabilirim. o batmalar kaymalar ondan olabilir. bulanıklık her renkli lens takanda, olur. lensin pupil boşluğunun etrafındaki o renkli bölüme göz alışıp adapte olana kadar bunu yaşarsanız. sonra göz buna alışır ve o bulanıklığı, görmezsiniz bile.....[/QUOTE]anladım canım tesekkur ederım, ben de oyle umid edıyorum harelerı gozume alısır oturur da daha rahat gorurum yarın ya da dıger gun dıye umud edıyorum umarım olur,
belkı daha kalındır ama ben hep bu markayı kullandıgımdan anlayamıyorum kı canım,
tesekkurler gelısmelerı de bıldırırım
[/QUOTE]Bausch & Lomb lensler bende de biraz sorun yaratıyor. Batma, kayma problemleri oluyor. Her iki ölçüsünü de denedim. (8.4 ve 8.7) 8.7 çok daha iyi oturdu ama yine de batma ve buğulu görüntü problemi oldu. Buğulu görüntü daha çok lensin ortasındaki renksiz alanın çok küçük olmasından oluyor ve göz sonradan alışıyor ama batma problemi gerçekten can sıkıcı.. Genelde ilk taktığımda sorun olmuyor ama 3-4 saat sonra çok rahatsız ediyor.
İki hafta önce Ocean Green aldım ama bu nedenle takamıyorum. Resmen gözlerimi acıtıyorlar.
b&l ın 2 çeşit göz çapı numarası var. eğer sizin gözünüze uymayanı aldıysanız o batma olur. doktor kontrolünden ,aldıysanız sorun olmaz. o çapını ölçüp ona göre veriyor. ama direkt bir lens sitesinden aldıysanız, bilmeden göz çapınıza uygun olayan bir lens olabilir aldığınız. yanlış bilgi vermeyim. 8.4ve 8.6 ydı galiba çapları..... tam emin değilim. yanlış hatırlıyor olabilirim. o batmalar kaymalar ondan olabilir. bulanıklık her renkli lens takanda, olur. lensin pupil boşluğunun etrafındaki o renkli bölüme göz alışıp adapte olana kadar bunu yaşarsanız. sonra göz buna alışır ve o bulanıklığı, görmezsiniz bile.....
Bir süre daha deneyin. Sonuçta sonunda oturabilir de.. Benim B&L grilerimde de ilk aldığımda problem olmuştu sonra daha rahat ettim ama Green Ocean'lar nedense çok rahatsız etti. Belki lenslerde bir problem var.
Bir süre daha deneyin. Sonuçta sonunda oturabilir de.. Benim B&L grilerimde de ilk aldığımda problem olmuştu sonra daha rahat ettim ama Green Ocean'lar nedense çok rahatsız etti. Belki lenslerde bir problem var.
kendi göz rengim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?