İstanbul'da elinde stok olupta satan yok maalesef. Ben daha bir kaç gün önce NC Topazio'ları 120 YTL'den (gönderim ücreti dahil) Otica Bellucci diye bir Brezilya firmasından sipariş ettim. (ki gittigidiyordaki söz konusu kişi de Brezilya'daki firmalardan alıyor ama 300'e aynı lensleri burada satıyor. Üstelik stokta lenste tutmuyor. Kısacası basit bir aracılık için o kadar para alıyor.)
Otica Bellucci'ye bir e-mail atıp fiyat alabilirsiniz. İngilizce çeviri gerekirse ben yardımcı olurum.
cnm ben almak istiyorum bana yardım eder misin ne yapmam gerekiyor? bi de bu lenslerin su geçirgenliği nedir? şuan sopistic kullanıyorum çok rahat zorlanır mıyım alsm
cnm istersen yrna kendi gozlerimi ve dark greenli halini tekrardan cekerim
benneyaptımki canım umarım en kısa zamanda tekrar aramızda olursun :1hug: a.s.
bi süreliğine yokum canlarım...arasıra girsemde eskisi kadar katılmıycağım konuya..
cevapsız soru da kalmadı galiba :)
gnz canım sende çok daha başka duruyor dark green ler çok şaşırdım ela mı senin gözlerin soloticalar dan vazgeçtim sanırım bende rainbow alıcam güneşte belli olmasından nefret ediyorum çünkü malum önümüzde yaz delikafadulden
[/IMG] buda lensın dısardakı gorunumu dogal ışık yanı :))fotonun ustune tıklayınca buyuk halı acılıyor..
ne kadar guzel olmus canım yaa.sanki kendi gozun.tatlım lensli ve lenssiz fot.larımı koyuyorum =)
bu da kendi gozum =)
ne kadar guzel olmus canım yaa.sanki kendi gozun.
bana kimse cewap wermiyo yeniyim die aranıza almıyosunuz benisenağlama:çok üzgünüm:
Dark greenin bugünkü son halini koyayım....
bundan fazla açılmaz sanırım...zaten bence açılmasın da...yoksa koyu yeşil değil açık yeşil olur nerdeyse...
[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?