Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunescim cccccnm cok sagol ugrastıgın için :1hug: cnm biliyorum bu fot.ı hatta mavisi flnda vardı bu bayanda cok begendigini memnun kaldıgını dile getırmıstı ...bence su an pısayasakı pupıl boslugu en dar olan lens markası sophistic ve onun aylıgı amazon ...sophistic zaten olumuyor bana dia capı14.50 amazon un 14.20 ..
dia capı 14.00 olan illisıons lar vardı .... o markayı kullanmıs biriside asla tavsiye etmem diye yazmıstı oncekı sayfalarda belki hatrlıyorsundr ...
dark greenlerden bu kadar memnun olmama ragmen neden hala lens arayısında oldugumuda ayrıca belirtmek ıstiyorum =) biraz mamyun istahlılık yaptıgımı soyleyebilrim bi de şu var bagımlılık yaptıgını dusunuyorum =)
haresiz canım tıpkı diğer elite linelar gibi...
lens kabındaki duruşu dark green resmine benziyor...lens kabında darkgreenler olduğundan açık çıktı demiştim fotoda...emeraldın kaptaki haline yakın gözüktüler fotoda....darkın lens kabındaki resmine bakarsan az çok anlarsın canım....aslında dark green emeraldın koyu hali...
evet maviye çalan yeşil..ilk aldığımda mavi duruyorlardı...
yinede bulursam emeraldın kaptaki resmini de koyarım
buarada Gnz sen amazonlarını ne kadara aldın?
gnz canım sende çok daha başka duruyor dark green ler çok şaşırdım ela mı senin gözlerin soloticalar dan vazgeçtim sanırım bende rainbow alıcam güneşte belli olmasından nefret ediyorum çünkü malum önümüzde yaz delikafadulden