güneş ve gnz21 sizlere bi sorum olcak dark greenlerinizi aldıktan sonra ilk haliyle şimdiki hali arasnda ton açılması oldumu.. azda olsa rengi açılırmı biraz sölüsyonda bekletince??? bugün taktm annem beğenmedi lenslerimi çok koyu hiç takma dedidışarı çıkmadım henüzz ama nasıl tepkiler alcağımı bilmiorum. acaba giallo alsamıydım daha fazla renk deişimi olurdu die içime kurt düştü gialloyuda denedim ama bana biraz cart geldi rengi bundanda öle fazla bi renk deişimi beklemedm ama annem moralimi bozdu güneş sen gialloda kullanmıştın sana şuan sorsam hangisi sencee renk we doğallık konusunda??
güneş ve gnz21 sizlere bi sorum olcak dark greenlerinizi aldıktan sonra ilk haliyle şimdiki hali arasnda ton açılması oldumu.. azda olsa rengi açılırmı biraz sölüsyonda bekletince??? bugün taktm annem beğenmedi lenslerimi çok koyu hiç takma dedidışarı çıkmadım henüzz ama nasıl tepkiler alcağımı bilmiorum. acaba giallo alsamıydım daha fazla renk deişimi olurdu die içime kurt düştü gialloyuda denedim ama bana biraz cart geldi rengi bundanda öle fazla bi renk deişimi beklemedm ama annem moralimi bozdu güneş sen gialloda kullanmıştın sana şuan sorsam hangisi sencee renk we doğallık konusunda??
anladım çok sağolun açıklamalarınız için.. benimde öle çok bi beklentim yoktu ztn göz rengini açma konusunda dark greenden sadece gözlerime bi canlılık we hafif bi renk katsın yeter diodum.. bu konuda beklentimi fazlasıyla karşıladı ztn çokta doğal bi lens en yakından bakınca bile damarlanma sıfır dediğin gibi.
benim ilk rainbow um olduğu için giallo tercih etmemem biras içimde kaldı sanırm ama onu taktığımda aynen senn düşündüklerini düşündüm güneş, denerken makyajsızdım benimde yüzümü soldurdu gibi..
yalnızz tek bi beklentim war rengin 1-2 ton açılması o şekilde renk tam oturucak.ayrıca bu etkilemeyide annem yaptıı bugün, sanırım annemde lens takmamadan şikayetçi olduğu için böle sölemiş olabilir:)) daha objektif insanların yorumlarını alarak değerlendrme yapıcam sağolun şekerler:1hug:
ben de bugün dark green aldım. Giallo ve dark greeni denedim o an dark green in lens olduğu daha az belli oluyor diye düşünüp onu almıştım..Şimdi bakıyorum lenslere çok koyu hatta böyle biraz koyu mavi gibi bile oluyor..Giallo da aklım kaldı, onu mu alsaydım diye..Bir dahakine de onu alacağım artık..Umarım renkleri açılır lenslerimizin...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?