Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım benim cok sagol =) bende simdi içindekı maddelere bakıyordum ...
benim kullandıgım solusyon buydu...
tatlım senin her zaman kullandıgında bu sanırsam
ben yrna all in one light solusyonundan alsam iyi olcak ..bu kullandıgım solusyon gozumde biraz kuruluk yaptı belki senin kullandıgın daha iyi gelir ...
evet cnm ortamın rengine gore degisiyor bende bazı zaman aynaya baktıgımda degisikligi farkediyorum ozellikle aksamustu los ısıkta yesilligi dedigin gibi maviye benzer bi yesile donusuyor =) bende sana birsey sorcam =)=) hangi solusyonlar lensin rengini acıyor hangileri koyulastırıyor ....ben soft care kullanıyorum ....bi de benim diamondslarım bi tanesinin rengi degisti gibi neden kaynaklandı hiç bilmıyorum ilk once dedim tersini mı taktım ama yok birisi daha acık duruyor =çok üzgünüm:
canım ben kesinlikle solo care aqua onerıyorum.benım gozlerım cok hassas..denemedigim solusyon kalmadı..ama bu super..zaten ciba nın..
gunescim alışabildin mı yeni lenslerine cok merak ediyorum =)hhhhhhm bi de çevrendekılerin yorumları nasıldı begendiler mı rengini nasıl buldular...
Güneş bişii sorucam sen bayaa bilgilisin lensler konusunda. amozan lensler yapı olarak nası yumuşak mı yani mesela bi b&l a göre ya da dier başka lenslerle kıyaslıyabilirmisin? Rainbowu da aynı şekilde. ya amazon ya da rainbow alıcam normalde bc im 8.4 ama deniicem 8.6 yı. birde rainbowa 140 dediler biraz tırstım sanki ucuz gibi çnkü daha pahalı zannediodum ben