- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Canimmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmmmmmm
bende de bir enerji düşüklüğü var hiç sorma. nazar mı değdi ne anlamadım bu kadar olamaz yaniEve yeni geldim başım çatlıyor ağrıdan Zipzip- canımcım ben bu hafta izinli olayım sohbete gelirim sadece, kendimi yeni bir haftaya hazır hissetmiyorum
fıstık gibi görünüyorsun Elhoşum inceciksin maşallah
Teşekkür ederim bitanemMassalah nice yıllariniz olsun birlikte
Uuuuuu ne kadar güzel bir resimVeee çiçeğimi kaptım
Eki Görüntüle 3084960
Her kadına böyle bir evlilik nasip olsun tatlım.Uuuuuu ne kadar güzel bir resim
Çok teşekkür ederim bitanemfıstık gibi görünüyorsun Elhoşum inceciksin maşallah
Amin ablacımHer kadına böyle bir evlilik nasip olsun tatlım.
Nice mutlu yıllara.....Veee çiçeğimi kaptım
Eki Görüntüle 3084960
Teşekkür ederim sulişimmmNice mutlu yıllara.....
Pastelimi kimseciklere veremem kiElhan abla vermez seni bana evet ikiziz iyiki varsin iyiki tanimişim seni pastelim...
Aynı şekildeyim. Boş boş halıya bakıp duruyorum..bende de bir enerji düşüklüğü var hiç sorma. nazar mı değdi ne anlamadım bu kadar olamaz yani
Nice mutlu yıllara biricikimVeee çiçeğimi kaptım
Eki Görüntüle 3084960
Selam fesangimSelam kızlar
Tamam canim bu hafta izinli ol sohbete gelEve yeni geldim başım çatlıyor ağrıdan Zipzip- canımcım ben bu hafta izinli olayım sohbete gelirim sadece, kendimi yeni bir haftaya hazır hissetmiyorum
Yaa cok güzelsin Elhoşumm
harikasınızzzzzzzzzzzz mutlulukla, huzurla, hoş sohbetle, sağlıklı, sevgiyle, saygıyla nice yıllarınız olsunVeee çiçeğimi kaptım
Eki Görüntüle 3084960
Kesinllikle katılıyorum... haftada 300 Gr versen ayda 1200 Gr eder...ama biz 300 Gr mi taritida görsek beğenmeyip az diye...kızlar ben düşündüm taşındım ve bir karar aldım. bu aralar üzerimdeki enerji düşüklüğü ve yoğunluk sıkı diyet yapmama engel oluyor. ama böyle de çok dağınık ve kalorili besleniyorum. çok irileşti vücudum. yarından itibaren miktar ayarlı ve düzenli beslenemeye başlayacağım. şu an sıkı diyet yapmaya hazır değilim. ama ölçülü yemeye başlarsam az da olsa gider, tartı yukarı çıkmaz. bu da iyi bir şey bence.
biraz da hareket kattık mı olaya gayet güzel olur bence.
Bencede mantıklı canimkızlar ben düşündüm taşındım ve bir karar aldım. bu aralar üzerimdeki enerji düşüklüğü ve yoğunluk sıkı diyet yapmama engel oluyor. ama böyle de çok dağınık ve kalorili besleniyorum. çok irileşti vücudum. yarından itibaren miktar ayarlı ve düzenli beslenemeye başlayacağım. şu an sıkı diyet yapmaya hazır değilim. ama ölçülü yemeye başlarsam az da olsa gider, tartı yukarı çıkmaz. bu da iyi bir şey bence.
biraz da hareket kattık mı olaya gayet güzel olur bence.