- 7 Ağustos 2016
- 4.104
- 14.587
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim❤15 haziran çarşamba menü
10.30
3 kaşık menemen
5 zeytin
2 dilim ekmek
Salatalık roka nane
14.00
1 fincan kahve
3 kayısı
1 elma
17.30
Yarım kase çorba
3 kaşık pilav
4 kaşık taze fasulye
Salata
20.30
6 çatal karpuz
3 litre su
40 dk yürüyüş
Eki Görüntüle 3084793
Zipzip-
Cordelia
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim❤
Oh afiyet şifa olsunSonunda evdeyim....ve yarın için kabak yiyorum...çok güzel olmuş...Kara kabak kavurdum baharatlı...yeşil kabaktan daha güzelmiş..yogurtladim mis oldu mis...
Kolay gelsin kaptanımPazara gidecegim kizlar 1 saate gelirim
Tarçınlı türk kahvesi şiddetle tavsiye ediyorum pişincee içine 1çay kaşığı hindistan cevizi yağı katıp aç karnına içiliyor günde 2 kere yeterli oluyor.ABen bununla kilo verdimTeşekkür ederim kaptanım
Dün akşam 10 yıl önce aldığım tonlarca para döktüğüm kıyafetleri denedim hepsi daracık oldu kesinlikle burda yarışıp kilo vermem lazım kaptanıııımmmm
Ohhh yarasın kabak çok iyi bir seçim olmuş,afiyetler olsunSonunda evdeyim....ve yarın için kabak yiyorum...çok güzel olmuş...Kara kabak kavurdum baharatlı...yeşil kabaktan daha güzelmiş..yogurtladim mis oldu mis...
İyi alışverişler kaptanımPazara gidecegim kizlar 1 saate gelirim
kara kabağı ben de çok severimSonunda evdeyim....ve yarın için kabak yiyorum...çok güzel olmuş...Kara kabak kavurdum baharatlı...yeşil kabaktan daha güzelmiş..yogurtladim mis oldu mis...
Teşekkür ederim Burcum❤Kolay gelsin kaptanım
Teşekkür ederim ablacimİyi alışverişler kaptanım
Selam fesangim aksama görüşürüz kolay gelsin❤❤Selam kızlarcım sabah yazamadım okuldayim saatlerdir akşama kadar eve donemicem akşam gelirim
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim Burcum❤
Teşekkür ederim ablacim
Kısırlaştırılan kedilerin mamaları farklı biliyorum. Normal mamalarla yağlanıyorlarmış kilo alıyorlarmış. Araştırma yapmıştım.Bizde baslangicta yavru kedi mamasi aldik canim
Kısırlaştırmadan sonra mamasini degistirdik
Sen mavi takıma mı eklendin canımSonunda evdeyim....ve yarın için kabak yiyorum...çok güzel olmuş...Kara kabak kavurdum baharatlı...yeşil kabaktan daha güzelmiş..yogurtladim mis oldu mis...
Yoook çok eskidendi...bende değiştirmemişim...bu hafta yeni başladım yarın takımlara girmek istiyorumSen mavi takıma mı eklendin canım
ben de eski kıyafetlerime giremiyorum canım. seni çok iyi anlıyorum.Teşekkür ederim kaptanım
Dün akşam 10 yıl önce aldığım tonlarca para döktüğüm kıyafetleri denedim hepsi daracık oldu kesinlikle burda yarışıp kilo vermem lazım kaptanıııımmmm
Allahım bana da nasip et24 saatlik günün her bı saatinde yemek yeme potansiyeli olan ben artık yemiyorum...beyinde sartlaninca hiccc yeme ihtiyacı da duymuyorum
Bu gun okulda sıcak simit yediler dönüp bakmadım bile....
Tamam canım hoşgeldinYoook çok eskidendi...bende değiştirmemişim...bu hafta yeni başladım yarın takımlara girmek istiyorum
Aminnnn.....ben de eski kıyafetlerime giremiyorum canım. seni çok iyi anlıyorum.
Allahım bana da nasip et