- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 43
Hoşbuldum....kilo verip gidiyorum...hoooop alıyorum veremeyince hoop geri geliyorum...ben tek başıma gaza gelemiyorumTamam canım hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum....kilo verip gidiyorum...hoooop alıyorum veremeyince hoop geri geliyorum...ben tek başıma gaza gelemiyorumTamam canım hoşgeldin
biz niye böyleyiz yaa valla sınır tanımıyoruzAminnnn.....
Geçen cuma evde beyaz ekmeğin küçüğüne sandviç yapıp yedim..okulda kahv varmış ordada çeyrek simit ve yarım ekmek yedim...öğleden sonra 3 minik poğaça ve 2 yağlı past.rulo börek yedim..
Aksamada köfteci Yusuf'a çorba ve köfte yedim...
Bende irade 0 okula simit alır giderdim 2 tanesini kendim yiyordum...ama artık buraya menü yazacağım için yemiyorum...cok şükür şimdilik iyi gidiyorum
Pastelfitim iyi ki dünyaya gelmişsin iyi ki senin gibi cıvıl cıvıl harika bir arkadaşım oldu. Mutlu, fit bir hayat seninle olsun canım.Elhan aşkitom sağlıklı mutlu huzurlu yıllarınız olsun
Çok çok teşekkür ederim bitanem. Sağlıkla hep birlikte tüm güzellikleri kucaklayalim inşallah.@Migim @pastelfit mutlu yıllar fit hanımlar Allah gönlünüze göre güzel bir hayat versin, dualarınız kabul olsun
Elhan çıtırım fitim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun her yıl daha da güzelleşsin ömrünüz ve ilişkiniz
Çok teşekkür ederim bitanem yuvalarımiz esenlik bulsun.Elhan mutlu ve huzurlu nice mutlu yıllara
Canım şirosum çok teşekkür ederim. öperim güzel yüreğindenElhan ablacım, eşinle beraber musmutlu daha nice yıllarınız olsun
Migicik sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun senin deElhan meryem ablam evlilik yıldönümü kutlu olsun
Çok teşekkür ederim canım
Amiin ablacımÇok çok teşekkür ederim bitanem. Sağlıkla hep birlikte tüm güzellikleri kucaklayalim inşallah.
Canım eküricimElhan eşinle beraber nice mutlu seneleriniz olsun,sağlıkla huzurla dolu mutluluklar dilerim
@pastelfit doğum günün kutlu olsun arkadaşım,sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşların olsun
@Migim doğum günün kutlu olsun magazin müdürüm,hep mutlu ol huzurlu yaşların olsun
Neyi laElhan gördü mü yazıyı
Bende öyleyim birazcık alınca hemen burda buluyorum kendimiHoşbuldum....kilo verip gidiyorum...hoooop alıyorum veremeyince hoop geri geliyorum...ben tek başıma gaza gelemiyorum
Çok teşekkür ederim birevetcimElhan musmutlu bir yuvan olur inşallah hayırlı olsun canım inşallah eşinle birlikte hep mutlu olursunhz
Sende kendimi gördümAminnnn.....
Geçen cuma evde beyaz ekmeğin küçüğüne sandviç yapıp yedim..okulda kahv varmış ordada çeyrek simit ve yarım ekmek yedim...öğleden sonra 3 minik poğaça ve 2 yağlı past.rulo börek yedim..
Aksamada köfteci Yusuf'a çorba ve köfte yedim...
Bende irade 0 okula simit alır giderdim 2 tanesini kendim yiyordum...ama artık buraya menü yazacağım için yemiyorum...cok şükür şimdilik iyi gidiyorum
Massalah nice yıllariniz olsun birlikte