Teşekkür ederim ablacımÇok sevindm şiracım şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin bebişte
Tekrardan gözün aydin canim kan sonucunu da paylaş bizimleKaptanım teşekkür ederimistiyorduk aslında ama kendimizi çok da olsun ya da olacak diye şartlamamıştık. Bugün testte çıktı şükür, kanda da çıkarsa hayırlısıyla ikinci bebek geliyor diyebiliriz
R,ica ederim şiracım,sağlıcakla gelsin dünyaya,kan tahlili sonucunu haber veririsin demi.Teşekkür ederim ablacımHayırlısıyla sağlıklıca gelsin inşallah
İnşallah kaptanım. Bugün hekimler eylemde. Yarın kanı verir, Cuma sonucu alırım inşallah . O zaman paylaşırım sizlerleTekrardan gözün aydin canim kan sonucunu da paylaş bizimle
Tabiki ablacım paylaşırımR,ica ederim şiracım,sağlıcakla gelsin dünyaya,kan tahlili sonucunu haber veririsin demi.
Tamamdır canısı heyecanla bekliyruz sonucuTabiki ablacım paylaşırım
1368
Ooooo bir bebiş daha geliyor.Günaydın güzel ve fit kadınlar
2 gündür regl gecikmesi sonucu test yaptım.
Sonuç pozitif
Yarın kan vereceğim, netleşir o zaman
2971
Yaş derken seni kaç sanıyorlar daha 27 olmadın.Beynimle sorunum yok da çevre beni olumsuz etkiliyor. Meryem bu yaşta manken mi olacaksın diye baskı yapıyorlar. Hep bir etkinlik beni geriye götürüyor kiramiyorum da ..uzaklaşıyorsun bizden diye sitem ediyorlar. İyi ki kulüp var buradaki destekler olmasa halimiz harap kuzum. Fast foodlari azalt seninki kolay aslında. Birlikte ilerleyelim ben de çok sevindim. 42 beden kıyafet almışsın ben de 38- 40 arası gidip geliyorum çok uzak değilsin direnelim olur mu
Çevre önce kendine baksın hocam,sen duyma onalrı bile boşver,sen kendini nasıl iyi hissediyorsan gerisi teferruat zaten.Beynimle sorunum yok da çevre beni olumsuz etkiliyor. Meryem bu yaşta manken mi olacaksın diye baskı yapıyorlar. Hep bir etkinlik beni geriye götürüyor kiramiyorum da ..uzaklaşıyorsun bizden diye sitem ediyorlar. İyi ki kulüp var buradaki destekler olmasa halimiz harap kuzum. Fast foodlari azalt seninki kolay aslında. Birlikte ilerleyelim ben de çok sevindim. 42 beden kıyafet almışsın ben de 38- 40 arası gidip geliyorum çok uzak değilsin direnelim olur mu
Allah devam ettirsim gercekten faydasını görürsün...Ay gerçekten senin beğenmene çok sevindim canım benim
60lı kilolarda bile fark ediyor ama daha zor geliyor şimdi,bi de esas yük alt bölgemde olduğu için
Ayyy aynı ben...modemle değil beynimle yiyorum...Düne kadar ben farkında bile değildim. Agzim asla boş durmuyordu. Zavalli midem nefes aliyodur şuan. Cok fena ödem doluyum yaa
Hayırlı olsun...saglikla kucağınıza alin.istenilen bı hamilelikmiGünaydın güzel ve fit kadınlar
Sonuç pozitif
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar
Kolay gelsin canımCanım @kardelelen321 cim sen nerelerdesin?? Gerçi bu hafta ben de kayıplara karıştım okulun son dönemi ve kızımın dans-müzik-okul sahneleri dolayısıyla aşırı yoğunluğum vardıCordelia Zipzip- bu hafta için beni mazur görün arkadaşlar. Hakikaten ayakta duracak gücüm kalmadı öyle yoğun bir hafta geçiriyorum. Pazartesi paylaşım da yapamadım, mahçubum size ama şu okulun kapanmasıyla Cumadan sonra rahatlayacağız hepimiz inşallah Cuma bildiririmimi yapacağım tabii ki
Kardelencim sen de döndün mü sahalara?
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Aaaaaaa ben şok
Günaydın beybiGünaydın canlarım
Günaydın canımGünaydınlar şekerler
Günaydın magazin müdürümGÜNAYDIN....
Günaydın Hamiş hatunGünaydın güzel ve fit kadınlar
Sonuç pozitif
Selam canımSelam kızlaar
Yaaaa hayırlısı olsun canım iyi ki geldim bugün ne güzel bir haber aldım şirammmmGünaydın güzel ve fit kadınlar
Sonuç pozitif