Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Beynimle sorunum yok da çevre beni olumsuz etkiliyor. Meryem bu yaşta manken mi olacaksın diye baskı yapıyorlar. Hep bir etkinlik beni geriye götürüyor kiramiyorum da ..uzaklaşıyorsun bizden diye sitem ediyorlar. İyi ki kulüp var buradaki destekler olmasa halimiz harap kuzum. Fast foodlari azalt seninki kolay aslında. Birlikte ilerleyelim ben de çok sevindim. 42 beden kıyafet almışsın ben de 38- 40 arası gidip geliyorum çok uzak değilsin direnelim olur mu

Günaydın güzellikler günümüz güzel geçsin
Günaydın canim ❤
Günaydın güzel ve fit kadınlar
2 gündür regl gecikmesi sonucu test yaptım.
Sonuç pozitif
Yarın kan vereceğim, netleşir o zaman
Günaydın canim❤
Aaa cok sasirdim ikinciyi daha sonra istiyordun sanki
Gözün aydın sağlıkli bir sekilde kucagina alirsin inşallah
Afiyet olsun canim ❤

O insanlar kıskanç biliyorsun değil mi ? Kendileri bu aşkı gosteremiyor yüzleşmek yerine seni de geeiye atıyorlar . Kilo alsan da herkes çok kilo aldın diyor . Benim misafirliğe kendi atistirmaligimi götürdüğüm olmuştu . Saygı duymak zorunda insanlar

Günaydın canim ❤

Günaydın canim❤
Aaa cok sasirdim ikinciyi daha sonra istiyordun sanki
Gözün aydın sağlıkli bir sekilde kucagina alirsin inşallah

Afiyet olsun canim ❤
Kaptanım teşekkür ederim istiyorduk aslında ama kendimizi çok da olsun ya da olacak diye şartlamamıştık. Bugün testte çıktı şükür, kanda da çıkarsa hayırlısıyla ikinci bebek geliyor diyebiliriz

Çok sevindm şiracım şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin bebişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…