- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker kaptanımmmm nasılsınnnn güzel kediciklerin büyüdü mü güzel bebişin nasıl iyiler miSelam canım momy im
Allah devam ettirsim gercekten faydasını görürsün...
Ayyy aynı ben...modemle değil beynimle yiyorum...
Hayırlı olsun...saglikla kucağınıza alin.istenilen bı hamilelikmi
Selam bebekSelam kızlar
Selammmmmm bitanemmm
Selam bebek
Teşekkür ederim canım kız halaya, oğlan dayıya çeker demişlerOoooo bir bebiş daha geliyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al. Bebek himen mi olacak yoksa şiraaaa mı
Evet kuzu ..Elhan yarın evlilik yıl dönümüne giriyosun kocan sana ne alcak abla
Teşekkür ederim amin inşallah evet istiyorduk, iki çocuk arası yaş farkı az olsun dedikAllah devam ettirsim gercekten faydasını görürsün...
Ayyy aynı ben...modemle değil beynimle yiyorum...
Hayırlı olsun...saglikla kucağınıza alin.istenilen bı hamilelikmi
Günaydın kuzucumGünaydın pastelfitim
Kolay gelsin canım
Günaydın kaptanim
ben de çok şaşırdım.
Günaydın beybi
Günaydın canım
Günaydın magazin müdürüm
Günaydın Hamiş hatun
Selam canım
Günaydın canım ne güzel haber sen istiyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam. şimdiden hayırlı olsun. Haberini bekliyoruz.Günaydın güzel ve fit kadınlar
2 gündür regl gecikmesi sonucu test yaptım.
Sonuç pozitif
Yarın kan vereceğim, netleşir o zaman
eşi ne alacak bilmiyorumEvet kuzu ..
Genelde bana sorardı ne alayım diye...şu saate kadar sormadı sanırım bir şey yok canım
Pastelfitin de yarın doğum günü ona da sorak eşin ne alacak acaba diye eski versiyonlar siparişle çalışıyor .
Hepsi iyi canım büyüyor yavrular Sen nasılsın?Şeker kaptanımmmm nasılsınnnn güzel kediciklerin büyüdü mü güzel bebişin nasıl iyiler mi
Hoş geldin kuzum, iyi ki geldin yokluğun belli oluyorYaaaa hayırlısı olsun canım iyi ki geldim bugün ne güzel bir haber aldım şirammmm
aaa hamile misin...Günaydın güzel ve fit kadınlar
2 gündür regl gecikmesi sonucu test yaptım.
Sonuç pozitif
Yarın kan vereceğim, netleşir o zaman
Ya 16 Haziran' larimiz ortakmis bu kız nereden hatırladı diyorum ben deeşi ne alacak bilmiyorum
yarin benimde doğum günüm abla..
kocam geçen hafta pasta aldi .
daha hediyeyi almadim... bilmiyorum bana ne alcak
pastelfit kocan ne alcak sana
söylediler burda burdan öğrendim ablacim:)Ya 16 Haziran' larimiz ortakmis bu kız nereden hatırladı diyorum ben de
Valla kiymetimizi bilsinler incitmesinler bizi , hediye eksik kalsın.