Aferin sana bak gördünmü azmedince nasıl oluyor demi
Güle güle giy canim
Hayatimda ilk kez abiye aliyorum. O yuzden uzun süre bu kilolarda kalmam lazim daha kaynim evlenecek seneyeAbiyeler de çok pahalı canım, kesinlikle çok dikkat etmelisin
Güle güle giy kuzum,kiloda versen daraltma şansın var sorun bile etme bunu bir terziye bakar sonuçta.Hayatimda ilk kez abiye aliyorum. O yuzden uzun süre bu kilolarda kalmam lazim daha kaynim evlenecek seneye
Ellerine sağlık olsun kaptanım10-16 Haziran Menü Bildirimleri
t Yarışması 38.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Kırmızı Takım @nnurc Kırmızı Kaptan 64,6 ❤ ❤ ❤ ❤ @DombiliKus Kırmızı 82,2 ❤ ❤ ❤ ❤ @UcurtmaAvcisii Kırmızı 89,5 ❤ ❤ ❤ ❤ @Tutku44 Kırmızı 83,8 ❤ ❤ ❤ ✖ @Migim Kırmızı 72,0 ❤ ❤ ❤ ❤ sandriyon (transfer ) Kırmızı 66,3 ✖ ❤ ❤ ❤ @hllgkchl Kırmızı 64,0 ❤ ❤ ❤ ❤ @Cordelia Kırmızı-Sarı @She-Raa Kırmızı-Sarı Mavi Takım @Lavinia_98 Mavi Kaptan 66,0 @Bar_na Mavi 78,2 ✖ fesang Mavi 57,6 ✖ @pikapi Mavi 65,5 @ugurbocuuu (transfer) Mavi 59,4 ✖ ✖ @dolunaydagel Mavi 81,7 ✖ Zipzip- Mavi-Sarı @_ASTRAL_ Mavi-Sarı Yeşil Takım HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 51,45 minerva1988 Yeşil 55,2 @iceteavecheesecakelutfen Yeşil 71,7 ✖ ✖ @Beklenen2 Yeşil 76,1 ✖ ✖ @sara_28 Yeşil 89,7 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 63,8 ✖ @Mehfam Yeşil 69,6 @pastelfit Yeşil 58,1 @Bmsh Yeşil @bluegreeneyes Yeşil 74,7 ✖ @Kmsl Hnd Yeşil 72,85 ✖ ✖ ✖ teletubbies @sulisim
Afiyet olsun canımGünaydınlar hanımlar
13 Haziran
Sabah.
1 yumurta,2 çer, domates,yarım dilim ekşi maya ekmek,1 tk.reçel,minik peynir,çay.
Ara.
3 sigara böreği,1 elma.
Öğlen yok.
Akşam.
1 dilim ekşi maya ekmek üstüne reçel
Ara 1 ufak kase kiraz,1 kayısı form çayı.
Su 1,5 lt.
Adım 4100 az oldu gene .
Zipzip- @Cordelia
Teşekkürler sağol ..Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim10 haziran cuma
Kahvalti
Peynirli tost
Yesil cay
Domates
5 zeytin
Ara
Nescafé
Bitter
Ara
Yogurt
1 galeta
Aksam
Tavuk izgara
Corba
karpuz
Ara
Antep fistigi
Sanirim cuma bunları yedim bukadarini hatirlayabildimZipzip-
Bağlı olduğun operatörü arayıp durumu bildirsen aslında.Bir de internet sorunu var sanırım ne evin internetiyle ne kendi internetimle doğru düzgün giremiyorum siteye
Ay canım ya cuma günü kötü bir haber aldık cenazemiz oldu haftasonu cenaze evinde geçti yediklerime hiç dikkat edemedim diyet hak getire
Basiniz sağolsun Allah rahmet eylesin canimAy canım ya cuma günü kötü bir haber aldık cenazemiz oldu haftasonu cenaze evinde geçti yediklerime hiç dikkat edemedim diyet hak getireDün tartılmak da hiç aklıma gelmedi açıkcası zaten tartılmasam daha iyi
Sağol canımBasiniz sağolsun Allah rahmet eylesin canim
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.Ay canım ya cuma günü kötü bir haber aldık cenazemiz oldu haftasonu cenaze evinde geçti yediklerime hiç dikkat edemedim diyet hak getireDün tartılmak da hiç aklıma gelmedi açıkcası zaten tartılmasam daha iyi
Sağol ablaBaşınız sağolsun,mekanı cennet olsun.
Her vefat acı aslında.Sağol abla
Ya canım sağlam spor yapilmayacaksa gerek yok bence . Hc yağlı kahve de spor öncesi. Gayet yeterli geliyorKızlar CLA takviyesi ya da aspir yağı kullananınız oldu mu
Hey maşallah kuzum ya ben günlerdir disardayim sürekli sistemim bozuldu şimdi yine akşam ne yicem derdiSelam canim
17.000 adimdayim