Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Disardayken saglikli yemek bulmak zorlasiyorHey maşallah kuzum ya ben günlerdir disardayim sürekli sistemim bozuldu şimdi yine akşam ne yicem derdi
Selam canim iyiyim sen nasilsinSelam millet....nbrsiniz....bugün yürüyüşümu yaptım çarşıda gezdim ama hiç bişey yemedim...eşimin tüm yoldan çıkarmalarına Hayir dedim...
Ben kullandım canım
Tamam ben de kullanıcam aldım evde duruyorduAspiri 1 kere kullandım çok faydalıymış oda,tavada yumurta yaparken yada salatada kullandım .
Uuuu çok iyi canım ya , kullan benceeCla kullandım ben canım. Yemeklerden 15 dakika önce alıyorsun. Kullandığım dönem çok güzel incelmiştim. Tartıda çok büyük değişme olmamıştı. 10 kilo vermiştim ama görüntü daha fazla vermiş gibiydim. Tabi düzenli spor da yapmıştım. Gerçekten iyi yağ yaktırıyor. Yine kullanmayı düşünüyorum açıkcası
Bildiğim kadarıyla yokYan etkisi filan yok demi,eczaneden mi aldın şimdi baktımda kapsül gibi bir ilaçmış.
Tamam canım aspir yağı kullanıcamkaç yıl önce kullanmıştım. spordan önce kullanman lazım. bir de tabi düzenli olarak.
Bugün 2 günün atıcam10-16 Haziran Menü Bildirimleri
t Yarışması 38.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Kırmızı Takım nnurc Kırmızı Kaptan 64,6 ❤ ❤ ❤ ❤ @DombiliKus Kırmızı 82,2 ❤ ❤ ❤ ❤ @UcurtmaAvcisii Kırmızı 89,5 ❤ ❤ ❤ ❤ @Tutku44 Kırmızı 83,8 ❤ ❤ ❤ ✖ @Migim Kırmızı 72,0 ❤ ❤ ❤ ❤ @sandriyon (transfer ) Kırmızı 66,3 ✖ ❤ ❤ ❤ @hllgkchl Kırmızı 64,0 ❤ ❤ ❤ ❤ Cordelia Kırmızı-Sarı @She-Raa Kırmızı-Sarı Mavi Takım @Lavinia_98 Mavi Kaptan 66,0 @Bar_na Mavi 78,2 ✖ @fesang Mavi 57,6 ✖ @pikapi Mavi 65,5 ugurbocuuu (transfer) Mavi 59,4 ✖ ✖ @dolunaydagel Mavi 81,7 ✖ Zipzip- Mavi-Sarı @_ASTRAL_ Mavi-Sarı Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 51,45 minerva1988 Yeşil 55,2 Hedef60kgolmak Yeşil 71,7 ✖ ✖ @Beklenen2 Yeşil 76,1 ✖ ✖ @sara_28 Yeşil 89,7 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 63,8 ✖ @Mehfam Yeşil 69,6 pastelfit Yeşil 58,1 @Bmsh Yeşil bluegreeneyes Yeşil 74,7 ✖ @Kmsl Hnd Yeşil 72,85 ✖ ✖ ✖ @Birevet S sulisim
O zaman salataya yoğurda vs ekleyip biireyim ben cnm sağolYa canım sağlam spor yapilmayacaksa gerek yok bence . Hc yağlı kahve de spor öncesi. Gayet yeterli geliyor
Ve ucuzDisardayken saglikli yemek bulmak zorlasiyor
Ay kaptanım ben cumayı bu haftaya dahil değil diye yazmamıştım hiç hatırlamıyorum o günü ben ama dünü hemen yazacağım akşam yazamadan uyumuşum10-16 Haziran Menü Bildirimleri
t Yarışması 38.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Kırmızı Takım nnurc Kırmızı Kaptan 64,6 ❤ ❤ ❤ ❤ @DombiliKus Kırmızı 82,2 ❤ ❤ ❤ ❤ @UcurtmaAvcisii Kırmızı 89,5 ❤ ❤ ❤ ❤ @Tutku44 Kırmızı 83,8 ❤ ❤ ❤ ✖ @Migim Kırmızı 72,0 ❤ ❤ ❤ ❤ @sandriyon (transfer ) Kırmızı 66,3 ✖ ❤ ❤ ❤ @hllgkchl Kırmızı 64,0 ❤ ❤ ❤ ❤ Cordelia Kırmızı-Sarı @She-Raa Kırmızı-Sarı Mavi Takım @Lavinia_98 Mavi Kaptan 66,0 @Bar_na Mavi 78,2 ✖ @fesang Mavi 57,6 ✖ @pikapi Mavi 65,5 ugurbocuuu (transfer) Mavi 59,4 ✖ ✖ @dolunaydagel Mavi 81,7 ✖ Zipzip- Mavi-Sarı @_ASTRAL_ Mavi-Sarı Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 51,45 minerva1988 Yeşil 55,2 Hedef60kgolmak Yeşil 71,7 ✖ ✖ @Beklenen2 Yeşil 76,1 ✖ ✖ @sara_28 Yeşil 89,7 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 63,8 ✖ @Mehfam Yeşil 69,6 pastelfit Yeşil 58,1 @Bmsh Yeşil bluegreeneyes Yeşil 74,7 ✖ @Kmsl Hnd Yeşil 72,85 ✖ ✖ ✖ @Birevet S sulisim
Tamam canimBugün 2 günün atıcam
Afiyet olsun canim❤Ay kaptanım ben cumayı bu haftaya dahil değil diye yazmamıştım hiç hatırlamıyorum o günü ben ama dünü hemen yazacağım akşam yazamadan uyumuşum
Dünün menüsü yani pazartesi
Sabah 1 tane çok az yağda yumurta 3 zeytin 1 çay kaşığı çilek reçeli 2 dilim ekmek 1 dilim suçun
Öğlen kahve şekersiz
Akşam kıymalı yeşil fasulye 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek 3 4 kaşık yoğurt bolca salata
Ara bi ince dilim kavun
Çay açık ve şekersiz
Bugünün menüsü yani salı
Sabah bi dilim beyazpeynir bir dilim kaşar 1 galeta 1 çay kaşığı çikolata
Öğlen nescafe bi küçük kurabiye
Akşam kabak yemeği bol salata küçük birnkase yoğurt 1 dilim ekmek
Adımları akşam atarım
Zipzip-
nnurc
Ara ince dilim karpuz
başınız saolsun canım. Allah rahmet eylesin.Ay canım ya cuma günü kötü bir haber aldık cenazemiz oldu haftasonu cenaze evinde geçti yediklerime hiç dikkat edemedim diyet hak getire Dün tartılmak da hiç aklıma gelmedi açıkcası zaten tartılmasam daha iyi
geçmiş olsun karamelimCordelia Zipzip- ve kızlar oğlum girdi çıktı ameliyata şükür kendine gelmeye çalışıyorum şu anda bugün hastanedeyiz nasipse yarın çıkarız Rabbım tez zamanda iyileşmesini nasip etsin tam bende yazıyordum sana Zipzip- Dr ameliyat iyi geçti dedi gözleri kapalı açılınca nasıl daha göremedik çabuk toparlar inşallah
Afiyet olsun canim ❤
Çok uykum var kızlar
İnşallah harika bi gün olur hepiniz için
Gunaydin kizlar ️
Günaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Günaydın herkese
Günaydın kızlar
Günaydın hanımlar
Günaydın
Günaydınlar
Yazılanları okuyayım derken Günaydın bu saate kaldı,aslında 7de kalktım
Sabah sporumu yaptım. Duşumu aldım. Kahvaltımı çok güzel yaptım geldim.
Çok geçmiş olsun canım.Uykusuz gece ve hasta bir minnakla ancak şimdi selam verebildim
@karamelllim oglunun ameliyati kactaydi nasil gecti
Çok geçmiş olsun. Şifa olsun ameliyat inşallah.Cordelia Zipzip- ve kızlar oğlum girdi çıktı ameliyata şükür kendine gelmeye çalışıyorum şu anda bugün hastanedeyiz nasipse yarın çıkarız Rabbım tez zamanda iyileşmesini nasip etsin tam bende yazıyordum sana Zipzip- Dr ameliyat iyi geçti dedi gözleri kapalı açılınca nasıl daha göremedik çabuk toparlar inşallah
Başınız sagolsun.Ay canım ya cuma günü kötü bir haber aldık cenazemiz oldu haftasonu cenaze evinde geçti yediklerime hiç dikkat edemedim diyet hak getire Dün tartılmak da hiç aklıma gelmedi açıkcası zaten tartılmasam daha iyi
Selam kuzum.Selam kızlar 4799 adım
Selam millet....nbrsiniz....bugün yürüyüşümu yaptım çarşıda gezdim ama hiç bişey yemedim...eşimin tüm yoldan çıkarmalarına Hayir dedim...
Yalnız dikkat etsonra o da bol gelmesinBenim seneler önceden hiç giyemediğim 38 beden pantolonum vardı. Geçen denedim bol geldi, kalıbı genişmiş. Hep ona girmek istemiştimValla cok iyi oldu ya. 44 bedene giremezsem 46 da bulamazsam diye dusunurken 44 denedim bol geldi 42 aldim öyle mutlu oldumki azmetsem 40ta alirmişim
Afiyet olsun canımAy kaptanım ben cumayı bu haftaya dahil değil diye yazmamıştım hiç hatırlamıyorum o günü ben ama dünü hemen yazacağım akşam yazamadan uyumuşum
Dünün menüsü yani pazartesi
Sabah 1 tane çok az yağda yumurta 3 zeytin 1 çay kaşığı çilek reçeli 2 dilim ekmek 1 dilim suçun
Öğlen kahve şekersiz
Akşam kıymalı yeşil fasulye 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek 3 4 kaşık yoğurt bolca salata
Ara bi ince dilim kavun
Çay açık ve şekersiz
Bugünün menüsü yani salı
Sabah bi dilim beyazpeynir bir dilim kaşar 1 galeta 1 çay kaşığı çikolata
Öğlen nescafe bi küçük kurabiye
Akşam kabak yemeği bol salata küçük birnkase yoğurt 1 dilim ekmek
Adımları akşam atarım
Zipzip-
nnurc
Ara ince dilim karpuz
Afiyet olsun canım
İyi akşamlar fitkaptanımHerkese iyi akşamlar diyeyim. Alıntılar anca cevap yazıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun. Şifa olsun ameliyat inşallah.
Başınız sagolsun.
Selam kuzum.
Gitgide azalacak yoldan çıkarmalar. Bravo canım.
iyi akşamlar kuşumHerkese iyi akşamlar diyeyim. Alıntılar anca cevap yazıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun. Şifa olsun ameliyat inşallah.
Başınız sagolsun.
Selam kuzum.
Gitgide azalacak yoldan çıkarmalar. Bravo canım.
kıız ay çok üzüldüüüm daralttırsan?Yalnız dikkat etsonra o da bol gelmesinBenim seneler önceden hiç giyemediğim 38 beden pantolonum vardı. Geçen denedim bol geldi, kalıbı genişmiş. Hep ona girmek istemiştim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İyiyim canım.... adımlarımı tamamladım ama sen ucmussun maşallah maşallahSelam canim iyiyim sen nasilsin
Kac adimdasin
Aynen abla vereyim de almayayim inşallah teşekkür ederimGüle güle giy kuzum,kiloda versen daraltma şansın var sorun bile etme bunu bir terziye bakar sonuçta.