- 1 Kasım 2012
- 11.098
- 25.668
- 34
Sagol canımAfiyet olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canımAfiyet olsun canim
geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahCordelia Zipzip- ve kızlar oğlum girdi çıktı ameliyata şükür kendine gelmeye çalışıyorum şu anda bugün hastanedeyiz nasipse yarın çıkarız Rabbım tez zamanda iyileşmesini nasip etsin tam bende yazıyordum sana Zipzip- Dr ameliyat iyi geçti dedi gözleri kapalı açılınca nasıl daha göremedik çabuk toparlar inşallah
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun neyi var minnağın.
Hem diş çıkarıyor hem de öksürük ve hapşırma var. Ateşi yükseliyor. İştah yok, bişey yemiyor. Şurup veriyorum bakalım. Teşekkür ederim.Gecmis olsun canim neyi var minigin
Geçmiş olsun inşallahCordelia Zipzip- ve kızlar oğlum girdi çıktı ameliyata şükür kendine gelmeye çalışıyorum şu anda bugün hastanedeyiz nasipse yarın çıkarız Rabbım tez zamanda iyileşmesini nasip etsin tam bende yazıyordum sana Zipzip- Dr ameliyat iyi geçti dedi gözleri kapalı açılınca nasıl daha göremedik çabuk toparlar inşallah
Size de geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir. Benim küçük kızım da hasta. Yemiyor içmiyor . Zooooor
Maşallah ablaBu arada ütümüde yaptım bitirdim
kaç yıl önce kullanmıştım. spordan önce kullanman lazım. bir de tabi düzenli olarak.Kızlar CLA takviyesi ya da aspir yağı kullananınız oldu mu
Diş çıkarırken ki durumlar bunlarda,çok geçmiş olsun tekrardan düzelir annesi kendine gelirTeşekkür ederim
Hem diş çıkarıyor hem de öksürük ve hapşırma var. Ateşi yükseliyor. İştah yok, bişey yemiyor. Şurup veriyorum bakalım. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun inşallah
Size de geçmiş olsun canım
Maşallah abla
Eline sağlık abla ben de çamaşır toplarken ütülenecekleri ütüleyip kaldıracağım. Birikince zor oluyorBu arada ütümüde yaptım bitirdim
Sağol şiracım bu ara hep ütüçıktı nedense,bırakıncada birikiyor işte.Eline sağlık abla ben de çamaşır toplarken ütülenecekleri ütüleyip kaldıracağım. Birikince zor oluyor
Eline sağlık HanımcımBu arada ütümüde yaptım bitirdim
Kolay gelsin canımEline sağlık abla ben de çamaşır toplarken ütülenecekleri ütüleyip kaldıracağım. Birikince zor oluyor
Yaparsın canım, elbise işi iyi olmuş daha hevesli olursunDün kuzenimin düğünü için abiye aldim kendime. Artik ayagimi denk almam lazim daha kg almaya devam edersem elbiseye giremem agustosa kadar ne verebilirsem agir agir vermek gayretim saatlere dikkat ederek ilk kez aralikli oruç denicem. Dun gece süt içtim artik bugunden itibaren dikkat edicem bakalim yasakli besin olmadan saatlere uyarak nasil gidecek kg
Benim şu an dağ gibiSağol şiracım bu ara hep ütüçıktı nedense,bırakıncada birikiyor işte.
Çok sağol pastelcim,kalsaydı bitmezdi ütüde iyi oldu neyseki azdıda bitti hemenEline sağlık Hanımcım
Kolay gelsin canım
Yaparsın canım, elbise işi iyi olmuş daha hevesli olursun
Benim şu an dağ gibi
Yok listeyle başlarsam acıkmıyorum aslında ama sabah kahvaltıda çocuklarla tost vs ile geçiştiresim geliyor kendime ayrı tabak hazırlamak istemiyorum. Ama akşamdan hazırlayıp yatayım bakalım bu gün. Sabah sadece yumurta haşlarım.Menü gayet güzel aslında doyurucu üstelik.
Belkide doymuyorsun bunları yedikçe oda olabilir.
Günaydınlar,naptınız ev durumunu bulabildinizmi evi.
Ben yıllar önce kullanmıştım. Etkisini hatırlayamacak kadar yıllar önceKızlar CLA takviyesi ya da aspir yağı kullananınız oldu mu
Sağol canım aynen akşamdan hazırlayıp yatayım öğünleri bakalım nasıl olacakCanım şöyle olabilir akşam yemeğini öğlene alıp akşam da 1 tabak serbest öğün yapabilirsin hazırlaması zor bişey de görmedim , kendine bu iyiliği çok görme
Valla bu benim 103937372829. diyetisyenim. niye hala deniyorum bilmiyorum
Eskişehirliyim ben Eskişehirim canim memleketim... çok daa özledimmm çoook...Hayirli olsun canim
@Zeynep_Nihal Eskişehirde yasiyor ama esi ameliyat olacakti gelmedi 1 haftadir
fesang da yasamisti sanirim
Wilma11 de Eskişehiri biliyor
Valla cok iyi oldu ya. 44 bedene giremezsem 46 da bulamazsam diye dusunurken 44 denedim bol geldi 42 aldim öyle mutlu oldumki azmetsem 40ta alirmişimEline sağlık Hanımcım
Kolay gelsin canım
Yaparsın canım, elbise işi iyi olmuş daha hevesli olursun
Benim şu an dağ gibi
Aferin sana bak gördünmü azmedince nasıl oluyor demiValla cok iyi oldu ya. 44 bedene giremezsem 46 da bulamazsam diye dusunurken 44 denedim bol geldi 42 aldim öyle mutlu oldumki azmetsem 40ta alirmişim
Güle güle giy canimValla cok iyi oldu ya. 44 bedene giremezsem 46 da bulamazsam diye dusunurken 44 denedim bol geldi 42 aldim öyle mutlu oldumki azmetsem 40ta alirmişim
Teşekkür ederim canım ❤Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim ❤Geçmiş olsun kızınada.
Teşekkür ederim canm❤Teşekkür ederim
Hem diş çıkarıyor hem de öksürük ve hapşırma var. Ateşi yükseliyor. İştah yok, bişey yemiyor. Şurup veriyorum bakalım. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun inşallah
Size de geçmiş olsun canım
Maşallah abla
Abiyeler de çok pahalı canım, kesinlikle çok dikkat etmelisinDün kuzenimin düğünü için abiye aldim kendime. Artik ayagimi denk almam lazim daha kg almaya devam edersem elbiseye giremem agustosa kadar ne verebilirsem agir agir vermek gayretim saatlere dikkat ederek ilk kez aralikli oruç denicem. Dun gece süt içtim artik bugunden itibaren dikkat edicem bakalim yasakli besin olmadan saatlere uyarak nasil gidecek kg
Rica ederim ne demek,1-2-3 leslide en son 3'ü yaptım yeterli geldi bana.Teşekkür ederim canım ❤
Teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim canm❤
Diş çıkarırken bebeklerin bağışıklıkları düşük olur hasta olmaya açık olurlar maalesef.
t Yarışması 38.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | |||||||||
nnurc | Kırmızı Kaptan | 64,6 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
Hallederiz | Kırmızı | 82,2 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
@UcurtmaAvcisii | Kırmızı | 89,5 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
Tutku44 | Kırmızı | 83,8 | ❤ | ❤ | ❤ | ✖ | |||
Wilma11 | Kırmızı | 72,0 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
sandriyon (transfer ) | Kırmızı | 66,3 | ✖ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
hllgkchl | Kırmızı | 64,0 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
Cordelia | Kırmızı-Sarı | ||||||||
She-Raa | Kırmızı-Sarı | ||||||||
Mavi Takım | |||||||||