- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Nerdeyse 7 ay olmuş başlayalı toplamda 14,5 kilo gitti,çoğu zaman durdu bide düşmedi,azmettim zaten gidecek bunlar dedim.Resmen hayalim bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeyse 7 ay olmuş başlayalı toplamda 14,5 kilo gitti,çoğu zaman durdu bide düşmedi,azmettim zaten gidecek bunlar dedim.Resmen hayalim bayıldım
Helal olsun ablacımNerdeyse 7 ay olmuş başlayalı toplamda 14,5 kilo gitti,çoğu zaman durdu bide düşmedi,azmettim zaten gidecek bunlar dedim.
Aynen canım zaman bir bakıyorsun geçmiyor, sonra bir bakıyorsun dört nala O yüzden ruhumuz genç olsun , bol kahkalı zamanlarımız olsun..Ruhumuz genç olsun yeter demi,hayat kısa çünkü
Süper süperrrr kaptanım heyecanla bekliyor olacağım kutlamayıdaTabi ki ablacim kutlayacağız en afilli sekilde
Tamam canim cumayi yazmamissin
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
200 gram eksidesin tebrik ederim canim
Her zaman sorabilirsin
Artin cok degil canim cumaya eksiye dusersin
Çok sağol bitanem,bazen bıktım bile nereye kadar diye,bundan sonrası da önemli zaten hemen kiloyu alabiliyorum bünyem müsait buna..Helal olsun ablacım
Bir 20 bine bakar canım sen de
Ah keşkeBir 20 bine bakar canım sen de
Resim paylaşır mısın hanimcigim seni merak ediyorumNerdeyse 7 ay olmuş başlayalı toplamda 14,5 kilo gitti,çoğu zaman durdu bide düşmedi,azmettim zaten gidecek bunlar dedim.
MasallahNerdeyse 7 ay olmuş başlayalı toplamda 14,5 kilo gitti,çoğu zaman durdu bide düşmedi,azmettim zaten gidecek bunlar dedim.
Seninle nerdeyse aynı kiloda başladım bende,7 ay olmuş başlayalı.Aynen canım zaman bir bakıyorsun geçmiyor, sonra bir bakıyorsun dört nala O yüzden ruhumuz genç olsun , bol kahkalı zamanlarımız olsun..
Valla balım ona ben de çok şaşırıp mutlu oldum Teşekkür ederim 8000 adım atacaksın demiştin ya ona bağlıyorum şimdilik çalışkan öğrenciyim200 gram eksidesin tebrik ederim canim
Her zaman sorabilirsin
Sağlık durumun nasıl değerlerin normale döndü mü?Helal olsun ablacım
Telefonda resim olayında sıkıntı var gitmiyor resimler,o yüzden resim atamıyorumResim paylaşır mısın hanimcigim seni merak ediyorum
Çok direndim varya,hayatımda ben bu kadar diyet yapmamıştım ..Masallah
Tatlı yemesem olacakta canım o konuda kendime söz geçirebilirsem Tebrik ediyorum seniSeninle nerdeyse aynı kiloda başladım bende,7 ay olmuş başlayalı.
Önmeli olan moralimiz iyi olsunda gerisi zaten geliyor,hayata pozitif bakalım birde,herşey gelip geçici değilmi.
Gayet iyisin sabit olmanda süper
Tebrik edeim çok iyi vermişsin kilonu.Kilo paylaşalım
Cuma 59.4 kg
Pazartesi 58.8 kg
Fark -600 gr fena değil
Ay çok kötü bir duygu verdiği kiloları yeniden alması insanin şimdi sil baştan uğraşıyorum bi de yerleşmiş yani ödem felan da degil
Canim afiyet olsun cok guzel menu12 Haziran Pazar
Sabah=Menemen(4 kaşık yumurtasız) 3 zeytin, 2 dilim TB Etimek
Ara öğün=1 bardak kefir
Ara öğün=2 kuru kayısı, 2 ceviz
Akşam=Fırında kabak,patlıcan üstüne kavrulmuş kıyma, salata
3 lt su
40 dk leslie
Bugün telefonum kafayı yedi adımların çoğunu kaydetmemiş
5192 adım gösteriyor sayılmadığı saatlerde gözüküyor ekte
Zipzip- @Cordelia nnurc
Kırmızı takım
Menun cok iyi canim guzel eksiler gelecek10 haziran cuma menüsü
8.00 1 has yumurta ,3 zeytin,3 dlm peynir, maydono
10.30 latte
17.00 ekmeksiz döner salata ayran
Su 1.75 lt
spor
adım 2896 adim 289 p
Zipzip-
@Cordelia
nnurc
11 haziran cumartesi menüsü
11.00 2 catl patatesli yumurta , 4 dlm peynir,3 zeytin,bolca slatalik domates
15.00 4 yk tazefasulye bolca yogurt
18.00 4 yk taze fasulye 2 yk pilav salata
Su 2 lt
spor 3618 adim 361p
12 haziran pazar menüsü
11.30 peynirli maydonozlu yumurta ,4 zeytin,salatalik domates
15.00 karpuz peynir 2 tane cigkofte marul
18.00 yesil cay antep fistigi
Su 2 lt
spor 6375adim 637 p
Eki Görüntüle 3082847 Eki Görüntüle 3082848 Eki Görüntüle 3082849
Bendede o tatlı olayı yok,sütlü tatlıyı seviyoum yersemde bir kaç çatal alıp bırakıyorum hemen.Tatlı yemesem olacakta canım o konuda kendime söz geçirebilirsem Tebrik ediyorum seni
Tam dönmedi canım ama iyiye gidiyor haplarımı düzenli kullanıyorum canımSağlık durumun nasıl değerlerin normale döndü mü?